Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MROWKOWYEXP | 1.6.4 | WL | SURVIVAL | [Podobne do Kwadratowej Masakry | 40s

MeGaFoRmAt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg MrowkowyExp

Informacje3.png

strzalka.gifTYP: Survival

strzalka.gifSloty: 40 (w każdej chwili może być więcej)

strzalka.gifIP: s3.hostmc.pl:20336

strzalka.gifPotwory: Ta

strzalka.gifZwierzęta: Ta

strzalka.gifPvP: Ta

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Ta

strzalka.gifBialaLista: Tak

Administracja5.png
TheMrowkaPL

pluginy3.png
Prywatna sprawa

InformacjeDOT3.png
Zapraszam do składania podań!

Generator by -outi-

Wzór
Nick:
Ortografia 1/10:

Grifujesz? tak/nie:
Dlaczego ty? pełnym zdaniem:
Coś o sobie pelnym zdaniem:

Na serwer dodaje w godzinach: 17:00-17:30 19:30-20:00 22:00-22:30

Jeśli nie dodam w terminie to znaczy że mnie nie ma i cos mi wypadło!

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:MinecraftRop

Ogar:tak

ortografia:10/10

Grifujesz:Nie

Dlaczego ty? Chciałbym się dostać i pokazać na co mnie stać czyli budowanie zdobywanie surowców lub mechanizmy

Coś o sobie : Prowadze kanał na youtubie po za tym jeszcze chodze do gimnazjum i staram się mieć dobre oceny i pójść dalej

Opublikowano

Nick:MinecraftRop

ortografia:10/10

Grifujesz:Nie

Dlaczego ty? Chciałbym się dostać i pokazać na co mnie stać czyli budowanie zdobywanie surowców lub mechanizmy

Coś o sobie : Prowadze kanał na youtubie po za tym jeszcze chodze do gimnazjum i staram się mieć dobre oceny i pójść dalej

Dodany ^^

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Nick:KaciPL
Ogar tak/nie:oczywiscie ze...Tak :D
Ortografia 1/10: 8/10 (nie robie ą,ę)

Grifujesz? tak/nie: nie!
Dlaczego ty? pełnym zdaniem:Bo chcialbym na takim serwerze zagrac.Mam nadzieje ze bedzie z 20 osob w co watpe :D.
Coś o sobie pelnym zdaniem: Gram w Minecraft'a 3 lata.Ogarniam mc w 100% alchemia(100%)pvp(80%)craftingi(100%)budowanie(80%)

Opublikowano

Nick:KaciPL

Ogar tak/nie:oczywiscie ze...Tak :D

Ortografia 1/10: 8/10 (nie robie ą,ę)

Grifujesz? tak/nie: nie!

Dlaczego ty? pełnym zdaniem:Bo chcialbym na takim serwerze zagrac.Mam nadzieje ze bedzie z 20 osob w co watpe :D.

Coś o sobie pelnym zdaniem: Gram w Minecraft'a 3 lata.Ogarniam mc w 100% alchemia(100%)pvp(80%)craftingi(100%)budowanie(80%)

Dodany ^^

Opublikowano

ej jakby co moj skype matrixkex :D

No, spoko:) wbij na serwer

Opublikowano

Wzór
Nick: eXoShini
Ogar tak/nie: Raczej tak, czasami zdarzają się odchyły :x
Ortografia 1/10: Nie używam polskich znaków 7/10

Grifujesz? tak/nie: Nie mam takiej potrzeby.
Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Jakoś rzadko składałem podania do WL, ale z tego co widze to jedne z lepszych i ogarniętych serwerów i dlatego chciałbym też spróbować swoich sił na tym :D
Coś o sobie pelnym zdaniem: Staram się być miłym i pomocnym. Uwielbiam grać na serwerach minecraft na modach i na ogar serwerach lub bardziej oryginalnych :3

Opublikowano

Wzór

Nick: eXoShini

Ogar tak/nie: Raczej tak, czasami zdarzają się odchyły :x

Ortografia 1/10: Nie używam polskich znaków 7/10

Grifujesz? tak/nie: Nie mam takiej potrzeby.

Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Jakoś rzadko składałem podania do WL, ale z tego co widze to jedne z lepszych i ogarniętych serwerów i dlatego chciałbym też spróbować swoich sił na tym :D

Coś o sobie pelnym zdaniem: Staram się być miłym i pomocnym. Uwielbiam grać na serwerach minecraft na modach i na ogar serwerach lub bardziej oryginalnych :3

Dodany

Opublikowano

Nick: yellowx3
Ogar tak/nie: tak
Ortografia 1/10: 10

Grifujesz? tak/nie: nie
Dlaczego ty? pełnym zdaniem:
Bo chcialbym na takim serwerze zagrac
Coś o sobie pelnym zdaniem: Staram się być miłym i pomocnym.

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Nick:

Graihia
15
Ogar [Tak / Nie]:

Tak
Ortografia [1 / 10]:

10

Grifujesz? [Tak / Nie]:

Nie
Dlaczego ty ? (Pełnym zdaniem):

Ponieważ nie zgriefuje wam serwera po tygodniu, nie będę kradną wszystkim, bo nie jestem małym dzieckiem neo. Bardzo lubię budować, zajmować się robieniem mechanizmów, także na waszym serwerze nie zabraknie stoniarek i obsydianiarek ;d
Coś o sobie (Pełnym zdaniem):

Cześć, mam na imię Maciek, kiedyś nagrywałem Minecrafta bo miałem dużo fps'ów i mi się chciało, a teraz mi się nie chce, ale mam dużo fps'ów. Lubie Minecrafta :D więc będę często grał.

Opublikowano

Nick: captainval38 (premium)
Ortografia 1/10: 9/10

Dlaczego ty? pełnym zdaniem: ponieważ nie griefuje, staram się pomóc itp ;x
Coś o sobie pelnym zdaniem: ogarnięty,miły itp ;x dlaczego w każdym wzorze na kwadratową masakre musi to być? ;d

Opublikowano

Wzór
Nick:Mendoza

Ogar tak/nie:Tak
Ortografia 1/10: 10/10

Grifujesz? tak/nie:nie
Dlaczego ty? pełnym zdaniem:Jestem ogarnięty , nie grifuję i nie kradnę . Umiem dogadywać się z innymi , posiadam mikrofon i ts3.
Coś o sobie pelnym zdaniem: Mam na imię Kuba , mam 13 lat interesuję się informatyką i sportem. Bardzo lubię grać w minecrafta i poznawać nowych ludzi .

Opublikowano

Nick: _FunStyler_
Ogar tak/nie: Tak, jak najbardziej.
Ortografia 1/10: Nie używam w Minecraft polskich znaków (ą/ć/ó/ś itp.) 9/10

Grifujesz? tak/nie: Gdybym gierfował, bym nie pisał podania

Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Ja, ponieważ lubię serwery survival, surowce z rud, white list, przeciwko hakerom. Chcę się wykazać z jak najlepszej strony.
Coś o sobie pelnym zdaniem: Cześć, jestem Kuba mam 13lat i pochodzę z Olsztyna. Na codzień chodzę do klasy 1Gim (Gimbaza), i osiągam dobre wyniki. Gram w Minecrafta od 2010roku, i też kręci mnie Budowanie od 2011roku. Chciałbym tu zagrać bo jest mało serwerów z Survival z White List.

Pozdrawiam

Fun'ek :3

Opublikowano

Nick:grzywka13
Ogar tak/nie:tak?
Ortografia 1/10:8/10

Grifujesz? tak/nie: Nie.
Dlaczego ty? pełnym zdaniem:Szukam różnych serwerów tego typu ale 9/10 pada po 2 dniach może ten będzie inny ? :)
Coś o sobie pelnym zdaniem:Mam na imię Krystian i lubię placki xD

Opublikowano

Wszyscy dodani oprocz Panow z wiekiem 13 lat

Opublikowano

ej co jest z serwerem?

chciałbym za kolege bo nie może napisać

Nick:TabacznIiIk

Ortografia:8

grifujesz: nie

Dlaczego Ty?:Jestem ogarniętym graczem który cieszy się grom z Innymi Rozmowami Skype

Coś o sobie pełnym zdaniem:Jestem małym YouTube'rem który lubi grać w Minecrafta'a

jestem miły dla innych graczy tym bardziej na ogarniętym serwerze

Opublikowano

ej co jest z serwerem?

chciałbym za kolege bo nie może napisać

Nick:TabacznIiIk

Ortografia:8

grifujesz: nie

Dlaczego Ty?:Jestem ogarniętym graczem który cieszy się grom z Innymi Rozmowami Skype

Coś o sobie pełnym zdaniem:Jestem małym YouTube'rem który lubi grać w Minecrafta'a

jestem miły dla innych graczy tym bardziej na ogarniętym serwerze

Został dodany!

Otherdrops się zbugował + wgrałem LWC, zapraszam!

Opublikowano

Wzór
Nick: Mentos
Ortografia 1/10:
Grifujesz? tak/nie: 9/10 nie
Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Ponieważ podobają mi się serwery tego typu

Coś o sobie pelnym zdaniem: Jestem ogarniętą osobą i miły dla innych graczy =)

Opublikowano

Wzór

Nick: Mentos

Ortografia 1/10: Grifujesz? tak/nie: 9/10 nie

Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Ponieważ podobają mi się serwery tego typu

Coś o sobie pelnym zdaniem: Jestem ogarniętą osobą i miły dla innych graczy =)

Zostałeś doadny!

Opublikowano

Nick: NA100PROCENT

Ogar tak/nie:tak

Dlaczego ty? : Dlaczego ja to oczywiste jestem ogarniety nie popelniam bledow ortograficznych jak wiekszosc osob ktore graja w minecrafta

Coś o sobie pelnym zdaniem: Mimo swojego wieku gram w minecrafta , kazda wolna chwile spedzam grajac . Wiec na pewno duzo czasu bede spedzal na Twoim serwerze . Jestem bardzo pomocny i uczciwy z kazdym problem mozesz walic do mnie z checia pomoge . :)

Opublikowano

Nick: NA100PROCENT

Ogar tak/nie:tak

Dlaczego ty? : Dlaczego ja to oczywiste jestem ogarniety nie popelniam bledow ortograficznych jak wiekszosc osob ktore graja w minecrafta

Coś o sobie pelnym zdaniem: Mimo swojego wieku gram w minecrafta , kazda wolna chwile spedzam grajac . Wiec na pewno duzo czasu bede spedzal na Twoim serwerze . Jestem bardzo pomocny i uczciwy z kazdym problem mozesz walic do mnie z checia pomoge . :)

zostałeś dodany

Opublikowano

Nick: Splatii
Ogar: Pewnie, że tak
Ortografia 1/10: 9

Grifujesz? tak/nie: Nie?
Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Ponieważ jestem uczciwym graczem, umiem współpracować :)
Coś o sobie pelnym zdaniem: Uwielbiam tryb taki jak survival, a w nim budować z innymi. Ogarniam alchemię, craftingi, trochę mechanizmy, ale nie lubię pvp ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...