Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Specjalista od tuningu (Ford Focus RS Achievment Edition)

goofer225

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam może mi ktoś pomóc bo otóż u mnie lexus nie ma zestawu karoserii a ni jak klikam serach to w value nie mam tez napisu LEXUSLFA co robię źle ? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, u mnie zdaję się wszystko działa, natomiast mam pytanie czy można to zrobić tańszym kosztem niż 200 tysięcy IGC? Mam challengera 71' i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość użycia innych części do tego auta? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, u mnie zdaję się wszystko działa, natomiast mam pytanie czy można to zrobić tańszym kosztem niż 200 tysięcy IGC? Mam challengera 71' i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość użycia innych części do tego auta? 

Chervolet Cobalt SS ma bodykity po 7,5k igc.

p.s. na tą chwilę nie polecam ci używać bota do tego, gdyż od niedawna nawet za pursuit bota lecą bany  ;)

f

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema, nie chce offtopować, ale czy zna ktoś jakiś sposób, aby zrobić to legalnie? Jaką cześć najlepiej wsadzać i wykładać?

Moim zdaniem cheat jest zbędny, nie czuje potrzeby, aby zdobyć Focusa i jeszcze mieć niezłe szanse na bana. Można to zrobić samemu, bez cheatów. Są cheaty do lepszych achivmentów, na przykład na 150 aut.

Edit - Ale spoko, jak ktoś chce tego Focusa zobaczyć, czy coś to spoko  -.-

Opublikowano

Siema, nie chce offtopować, ale czy zna ktoś jakiś sposób, aby zrobić to legalnie? Jaką cześć najlepiej wsadzać i wykładać?

Moim zdaniem cheat jest zbędny, nie czuje potrzeby, aby zdobyć Focusa i jeszcze mieć niezłe szanse na bana. Można to zrobić samemu, bez cheatów. Są cheaty do lepszych achivmentów, na przykład na 150 aut.

Edit - Ale spoko, jak ktoś chce tego Focusa zobaczyć, czy coś to spoko  -.-

Jeśli chcesz zrobić to legalnie to musisz po prostu ręcznie wkładać i usuwać jakieś dowolne części.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

ja polecam cobalta SS ma maske za 7k chyba i tak wkladac raz jedna maske raz druga bo sa dwie za igc i to tanim kosztem mozna zrobic i legalnie fakt faktem ze to monotonne ale przynajniej nie moga sie tworczy przyczepic :P

76561198125755300.png

Opublikowano

A wiesz może, które najlepiej i najkorzystniej? Co jest najtańsze?

ja polecam cobalta SS ma maske za 7k chyba i tak wkladac raz jedna maske raz druga bo sa dwie za igc i to tanim kosztem mozna zrobic i legalnie fakt faktem ze to monotonne ale przynajniej nie moga sie tworczy przyczepic :P

Po co tak kombinować? :D

Najtańsze felgi w sklepie są po 6k.

Dodatkowo polecam ładować niepotrzebne części z magazynu (zawsze znajdą się takie, których nigdy nie użyjemy i jedynie zajmują nam miejsce).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...