Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Specjalista od tuningu (Ford Focus RS Achievment Edition)

goofer225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaprezentuję wam krótki poradnik jak osiągnąć

zv8nf6.jpg

oraz zdobyć za darmo

2lm5836.jpg

Aby się udało potrzebujemy:

Lexus LFA

ArtMoney7.27- 

http://www.sendspace.pl/file/69573872fd71b26f197e67e/artmoney-pro-eng-v7-27-serial

Skan:

Aftermarket- 

http://www.sendspace.pl/file/620d77ff097525a52c49428/aftermarket

Skan:

200 000 IGC

Instrukcja

I. Instalujemy, restartujemy, przenosimy artmoney.amkey do folderu z programem i włączamy Artmoney i pokaże się takie coś:

11w33bm.png

II.Włączamy Nfs World(tryb okienkowy, 800x600), wybieramy Lexusa LFA i czekamy w kryjówce

III.W ArtMoney wybieramy proces NEED FOR SPEED WORLD

2886ww2.png

IV.Klikamy Search i ukazuje się coś takiego:

64gqae.png

Teraz w Type wybieramy Custom i wyglądać ma to tak:

3492t1g.png

V.Klikamy 2x Ok i szukamy:

13zqyyf.png

VI.Po wyszukaniu powinno wyglądać to tak:

261eu6x.jpg

VII.Przenosimy wszystko niebieską strzałeczką na prawo, zaznaczamy wszystko, klikamy prawym klawiszem i wybieramy opcję Set Value i wpisujemy CONSS10 i klikamy ok:

2rggzki.png

VIII.Teraz Przechodzimy do gry, klikamy Tuning i Warsztat z częśc. (teraz może się chwilkę ładować)

107kv15.jpg

IX.Kupujemy NFS PAKIET KAROSERII VERGE I PRZECHODZIMY DO MAGAZYNU WYBIERAMY JESZCZE RAZ TEN PAKIET ŻEBY ZAMIAST KUP BYŁO ZAINSTALUJ! (Inaczej wydamy wszystkie pieniądze:/)

30k9afr.jpg

X.Odpalamy Aftermarket klikamy start i czekamy 5-10min na zrobiony achievment. Po skończeniu Wyłączamy ArtMoney i Aftermarket(wyłączamy go F11)

Mam nadzieję, że pomogłem :)

@Edit

Dodaje Id aut do zmiany zamiast Lexusa Lfa

35bdsmo.jpg

sw6cza.jpg

5kkbpv.jpg

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lexus nie jest koniecznością, można też coś innego kupić i podmienić :P
Mimo to, jest to najlepszy sposób bo w kilka minut mamy to bezcenne auto jakim jest Focus RS :P

I tak nie warto się fatygować na niego bo jest bardzo słaby ale zawsze 1 auto kolekcjonerskie więcej

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Lexus nie jest koniecznością, można też coś innego kupić i podmienić :P

Mimo to, jest to najlepszy sposób bo w kilka minut mamy to bezcenne auto jakim jest Focus RS :P

I tak nie warto się fatygować na niego bo jest bardzo słaby ale zawsze 1 auto kolekcjonerskie więcej

Co do Lexusa, sprawdzałem inne kody lecz gra się bugowała, jak kogoś nie stać na Lexusa mogę dodać kody na inne samochody, a co do Focusa prawda, że słaby ale jak ktoś zbiera punkty i auta to duży dodatek :)

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Opublikowano

Nie mam pojęcia, co robię nie tak ale już nie mam siły. Po restarcie (po instalacji) gdy wrzucę tego amkeya do folderu z zainstalowanym artmoney i kliknę w ikonkę powstałą na pulpicie to pokazuje mi ten komunikat o usunięciu skrótu z pulpitu, tzn ten co zawsze się wyświetla jak odinstalujemy program jakiś i klikniemy pozostały po nim skrót/ikonkę. A jeżeli zrobię bez restartu komputera, to mam że nie mam dostępu do ścieżki (uruchamiając jako administrator). Antywirusa już z góry mówię że zdezaktywowałem i dalej to samo. Proszę o pomoc.

@Edit:Zauważyłem też że parę sekund po instalacji plik exe (w folderze) po prostu znika ;o Przy wyłączonej zaporze i zdeinstalowanym anty..

Opublikowano

Nie mam pojęcia, co robię nie tak ale już nie mam siły. Po restarcie (po instalacji) gdy wrzucę tego amkeya do folderu z zainstalowanym artmoney i kliknę w ikonkę powstałą na pulpicie to pokazuje mi ten komunikat o usunięciu skrótu z pulpitu, tzn ten co zawsze się wyświetla jak odinstalujemy program jakiś i klikniemy pozostały po nim skrót/ikonkę. A jeżeli zrobię bez restartu komputera, to mam że nie mam dostępu do ścieżki (uruchamiając jako administrator). Antywirusa już z góry mówię że zdezaktywowałem i dalej to samo. Proszę o pomoc.

@Edit:Zauważyłem też że parę sekund po instalacji plik exe (w folderze) po prostu znika ;o Przy wyłączonej zaporze i zdeinstalowanym anty..

Hmm... sporóbuję ogarnąć inny instalator i wrzucę go do soboty, być może to wina instalatora.

Pruk_Pl.png

- Nicollo Machiavelli

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A propo zdobywania aut jak zdobyc w prostszy sposób Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni.

GPWA Bot i 2 konto i myślę że da radę :) Może pokuszę się na zrobienie poradnika nt Valentino Balboni.

Pruk_Pl.png

- Nicollo Machiavelli

Opublikowano

a to działa wgl? bo robie jak w instrukcji, fura zmieniła mi się w bentleya a jak najeźdżam kursorem na tą część to jej opis ciągle miga

edit.  mi nie działa, niczego nie nabija, szajs

Opublikowano

a to działa wgl? bo robie jak w instrukcji, fura zmieniła mi się w bentleya a jak najeźdżam kursorem na tą część to jej opis ciągle miga

edit.  mi nie działa, niczego nie nabija, szajs

Działa cały czas,  próbuj dalej może się uda. Pytanie czy nastawiłeś Worlda na tryb okienkowy, 800x600 i czy podczas nakładania Pakietu wyszedłeś do magazynu(Inventory).

Spoko Poradnik, tylko jest 1 problem ciężki do ogarnięcia :D

Jak nie działa wersja angielska Aftermarket spróbuj z rosyjską bo pewnie tutaj leży problem :)

Pruk_Pl.png

- Nicollo Machiavelli

Opublikowano

w końcu rozkminiłem jak to działa

przydałby się taki sposób ale na części osiągów 3 lub więcej gwiazdek :> 

Dzisiaj postaram się wrzucić poradnik :)

Pruk_Pl.png

- Nicollo Machiavelli

Opublikowano

Kod na Suprę był na 750.000 lajków, już mineło 1.500.000 i kod jest już dawno nieczynny.

Poza tym rób nowe tematy gdy masz jakiś problem, a nie pisz w takich o których jest mowa o całkowicie czymś innym.

Opublikowano

M

Kod na Suprę był na 750.000 lajków, już mineło 1.500.000 i kod jest już dawno nieczynny.

Poza tym rób nowe tematy gdy masz jakiś problem, a nie pisz w takich o których jest mowa o całkowicie czymś innym.

Mi chodzi o kod do artmoney!

...

Opublikowano

M

Mi chodzi o kod do artmoney!

Nie kod tylko ID pojazdu :P Dodałem w poradniku :)

Pruk_Pl.png

- Nicollo Machiavelli

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Linki nie działają , proszę o pomoc ;)

Linki sprawdzone, działają poprawinie.

Pruk_Pl.png

- Nicollo Machiavelli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...