Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fubu złodziej? Czy to prawda?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9:55.

Czy FuBu na prawdę kradł? Czy jest bardzo dobrym adminem?

A moje pytanie:

Ravia vs. Balmora vs. PL

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FuBu zna cały cały internet :D

Robił przekręty jakich mało.

Nie dość, że dorabia sobie sprzedając bryłki/postacie/eq na Balmorze, to jeszcze oszukuje innych na okrągłe sumki.

Od czasu, kiedy stoi Balmora FuBu się zmienił.

Opublikowano

Oglądalność mu spada, to próbuje się wykręcić od zarzutów i straszy ludzi.

Poza tym, sam widziałem kilka filmików na YT, kiedy gracz nagrywali jak fubu daje mu itemy (bryłki). Czy to były bryłki za PLN czy oddawał z powodu cofki - kij wie, wyszło jak wyszło.

Tak czy tak przekrętów była masa i nie wywinie się od tego tłumacząc, że nie ma dowodów.

Btw, Ravia ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dajcie dowód na jego kradzież w postaci zdjęcia, linku, czegoś.

Opublikowano

Ludzie ja do Isamu nic nie mam, a nawet go lubie ale on też ma swoje za uszami. Każdy kręci jak najlepiej dla siebie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja powiem tyle. Źle zrobił. Oje*ał małysza na 30 patyków, bo sam miał jakieś ,, Problemy '' finansowe. Małysz to dobry chłopak bo włożył w serwer ok. 10 000 złotych, a FuBu nic.. Według mnie to złodziej i tyle..

Opublikowano

Nie wiem po co ten temat założyłeś skoro z góry zakładasz że fubu jest uczciwy.

Po drugie skąd ktoś ma ci wziąć jakieś zdjęcia jego kradzieży, to jest prawie nie możliwe ewentualnie nagrania w którym jest napierdalanie na fubu i filmiki takie jak te w których on jest(niby) nie winny.

I sumując jak by był do końca uczciwy to po co ktoś miałby takie oszczerstwa na niego wypisywać?(Według mnie ma coś na sumieniu)

Opublikowano

Fubu się strasznie zmienił jak powstała balmora. Hajs zmienia ludzi tyle w temacie. Kiedyś jego filmiki z PLa były zajebiste nie ma co a teraz to co ? GÓWNO. Isamu też nie jest święty bo też mu się kasa w głowie jebie.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Wy żyjecie tym Fubu? Nic, tylko w kółko o nim słyszy się... Zazdrościcie mu czegoś? Cały czas, jaki to on zły jest, a inni niby święci są? Każdy serwer, który powstaje jest dla 'hajsu', raczej żadna Administracja do tego nie przyzna się. Nie piszę i nie twierdzę, iż Isamu jest zły, czy Małysz, Sensual, itp., ale każdy na pewno ma "coś za uszami". Piszecie, że Fubu okradł, że rozdawał, że sprzedawał... Myślicie, że na globalu tak nie było? Że na innych privach również Administracja NIE sprzedaje?

Do Fubu nic nie mam, wręcz jest w porządku. Nic mi złego nie zrobił, więc nie mam na jakiej podstawie mówić/pisać, że jest złodziejem, obłudny, itd. I mam to gdzieś, co inni mówią ^_^

Opublikowano

Dla mnie PL lepszy , czy zlodziej ? raczej tak ale nic mi do tego

Bardziej ciekawi mnie prawda o nim i ten glos , na pewno zmieniany wiec czy mamy do czynienia z 14 latkiem? Tez watpie bo ogarnia gre i ma sporo kasy na IS a taki 14 latek raczej nie wycyckał by kogos na 30 patykow

Opublikowano

Możecie podesłać te dowody na to, iż Fubu 'wycycykał' kogoś na 30 patyków? Ale nie chcę w formie "ss", bo to można przerobić.

Niestety, ale takie są fakty.

Autor tematu zadał pytania, my mu tylko odpowiadamy.

My tu innych nie bronimy, temat dotyczy tylko i wyłącznie FuBu.

A że FuBu zrobił taką 'mini kariere na yt'(jest znany) i zmienił się w oszusta, to dlatego tak o nim głośno.

Pozdrawiam i bez odbioru :)

Ja chcę na to dowód/y :)

Opublikowano

Dla mnie PL lepszy , czy zlodziej ? raczej tak ale nic mi do tego

Bardziej ciekawi mnie prawda o nim i ten glos , na pewno zmieniany wiec czy mamy do czynienia z 14 latkiem? Tez watpie bo ogarnia gre i ma sporo kasy na IS a taki 14 latek raczej nie wycyckał by kogos na 30 patykow

No on juz od 6 albo 7 lat jest dla was 14 latkiem -.- Ciekawe skad malysz mial 10tys na wpakowanie w serwer.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Wy żyjecie tym Fubu? Nic, tylko w kółko o nim słyszy się... Zazdrościcie mu czegoś? Cały czas, jaki to on zły jest, a inni niby święci są? Każdy serwer, który powstaje jest dla 'hajsu', raczej żadna Administracja do tego nie przyzna się. Nie piszę i nie twierdzę, iż Isamu jest zły, czy Małysz, Sensual, itp., ale każdy na pewno ma "coś za uszami". Piszecie, że Fubu okradł, że rozdawał, że sprzedawał... Myślicie, że na globalu tak nie było? Że na innych privach również Administracja NIE sprzedaje?

Do Fubu nic nie mam, wręcz jest w porządku. Nic mi złego nie zrobił, więc nie mam na jakiej podstawie mówić/pisać, że jest złodziejem, obłudny, itd. I mam to gdzieś, co inni mówią ^_^

Niestety, ale takie są fakty.

Autor tematu zadał pytania, my mu tylko odpowiadamy.

My tu innych nie bronimy, temat dotyczy tylko i wyłącznie FuBu.

A że FuBu zrobił taką 'mini kariere na yt'(jest znany) i zmienił się w oszusta, to dlatego tak o nim głośno.

Pozdrawiam i bez odbioru :)

Opublikowano

Tak gadacie, ze okradl tego i tego

Ale taka prawda, ze tych ktorych okrad dali sie wyruchac w dupke bez mydelka.

Znalazl sobie frajerow i na nich zarabia. I dobrze :)

Tak po nim cisniecie ale jak byscie byli na jego miejscu byscie sie z tego wszystkiego smiali i cieszyli ze idioci przelewaja hajsik na konto.

Trzeba byc idiota by dac sie wyruchac ... Jak sie ma zamiast glowy dupe to tak pozniej jest

A co do tych 30 kawalkow. Nikt pewnie nie ma dowodow i nie bedzie mial.

Pewnie ktos puscil fame w necie, a ze byl pewnie troszke znany i " szanowany " to sie rozeszlo

1386175744-U112610.png
Opublikowano

On nawet oszukiwał Bambuska, a ten kretyn dalej go w teamie trzyma :)

FuBu robił na balmorze eq navi i zamieniał za eq Feniks :)

Oczywiście wszystko z innego konta ale oszukiwał ? - oszukiwał.

Fakt potem wszystko zrzucił na Małysza który też jest zwykłym śmieciem :D

FuBu / Bambus / Hynas - To trzy pedały co tworzą - Gey Team

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

Tak gadacie, ze okradl tego i tego

Ale taka prawda, ze tych ktorych okrad dali sie wyruchac w dupke bez mydelka.

Znalazl sobie frajerow i na nich zarabia. I dobrze :)

Tak po nim cisniecie ale jak byscie byli na jego miejscu byscie sie z tego wszystkiego smiali i cieszyli ze idioci przelewaja hajsik na konto.

Trzeba byc idiota by dac sie wyruchac ... Jak sie ma zamiast glowy dupe to tak pozniej jest

A co do tych 30 kawalkow. Nikt pewnie nie ma dowodow i nie bedzie mial.

Pewnie ktos puscil fame w necie, a ze byl pewnie troszke znany i " szanowany " to sie rozeszlo

Jak dla mnie jest cwelem bo osoby z ktorymi gral te 3-4 lata np. z Malyszem okradl gdy tylko wyczul jak tu sie dorobic

Czyli mowisz ze ty tez bys okradl kolege tak?

Opublikowano

No to mi dajcie dowód a nie słowa Isamu z wywiadu na temat FuBu i jego kariery:

Opublikowano

Jak dla mnie jest cwelem bo osoby z ktorymi gral te 3-4 lata np. z Malyszem okradl gdy tylko wyczul jak tu sie dorobic

Czyli mowisz ze ty tez bys okradl kolege tak?

Po 1 jak bym wiedzial, ze to ma byc " kolega " ktory ma hajs i mozna z tego cos miec to tak. Nauczylem sie tego grajac wlasnie w metina

A traktowanie kolegi jako kolegi to co innego.

I dowiedz sie jakie ma znaczenie slowo cwel a pozniej go uzywaj :)

No to mi dajcie dowód a nie słowa Isamu z wywiadu na temat FuBu i jego kariery:

Rownie dobrze moglo byc to ustawione / nagrane tylko dla fejmu.

To co tam Isamu opowiada to tylko slowa rzucone na wiatr, nie sa poparte prawdziwymi dowodami. Liczy sie tylko papierek, ktorego nikt nie ma

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...