Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fubu złodziej? Czy to prawda?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdolenie kota w bambus

Dlaczego z góry zakładacie że Małysz mówi prawde ?

Fakt Fubu sprzedaje te bryłki ale czy to złodziej ? wątpie .

Nie ma na niego żadnych konkretnych dowodów same filmy małysza są smieszne bo sam zajebal hajs z dracosa i ludzi z PL'a tez opierdalał ...

Może nie jest najuczciwszy ale wątpie że jest złodziejem

pozdrówki

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierdolenie kota w bambus

Dlaczego z góry zakładacie że Małysz mówi prawde ?

Fakt Fubu sprzedaje te bryłki ale czy to złodziej ? wątpie .

Nie ma na niego żadnych konkretnych dowodów same filmy małysza są smieszne bo sam zajebal hajs z dracosa i ludzi z PL'a tez opierdalał ...

Może nie jest najuczciwszy ale wątpie że jest złodziejem

pozdrówki

Zgadzam się z tobą nawet pisałem poodobnego posta .

nie można pisać że fubu to złodziej i od tej pory proszę was nie piszcię że fubu to złodziej bo sobie marnujecie czas wiecie ?

a nawet nie wiedzieliśćie i co wam to da że napiszecie że to złodziej skoro i tak to nic nie da jedynie spamujecie .

Mam nadzieję że na youtube też nie będziecie spamić bo Isamu napisał że fubu to zlodziej i wieprz i go hejtować macie .

Nie róbcie co ktoś wam karze ! Róbcie to co wy checie ale nie takim tonem żeby go obrażać .

Ludzie się zmieniają nawet wasz ojciec / matka / wujek / ciotka / rodzeństwo też dorasta i sami obserwujecie myślicie że fubu w

2008 roku był inny to teraz będzie taki sam ?

Wcale że nie bo każdy się zmienia .

Pozdrówka ^_^

Opublikowano

Tak tu piszecie, że jest tyle dowodów odnośnie tego, iż jest rzekomo wg. Was <nie wszystkich> złodziejem, itp., poprosiłam o dowody i nie dostałam ANI JEDNEGO, więc WTF? :)

Tak jak już napisałam, dla mnie FuBu jest w porządku. Da się z nim normalnie porozmawiać, a nawet pograć, pośmiać, nic mi złego nie zrobił, więc nic do niego nie mam.

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta i niektórym znana, nigdy nie dowiemy się tego naprawdę ale coś kręcić musiał. Z tych serwerów co podałeś to Ravia jest najlepsza, ale jak to mówią du** nie urywa.

3126160983.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...