Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fubu złodziej? Czy to prawda?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 jak bym wiedzial, ze to ma byc " kolega " ktory ma hajs i mozna z tego cos miec to tak. Nauczylem sie tego grajac wlasnie w metina

A traktowanie kolegi jako kolegi to co innego.

I dowiedz sie jakie ma znaczenie slowo cwel a pozniej go uzywaj :)

Rownie dobrze moglo byc to ustawione / nagrane tylko dla fejmu.

To co tam Isamu opowiada to tylko slowa rzucone na wiatr, nie sa poparte prawdziwymi dowodami. Liczy sie tylko papierek, ktorego nikt nie ma

"Po 1 jak bym wiedzial, ze to ma byc " kolega " ktory ma hajs i mozna z tego cos miec to tak" jestes zwyklym żydkiem

I chodzilo mi tutaj o kolege ktorego dobrze znasz nawet w realnym swiecie

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem wam tak, fubu mnie w ogóle nie okradł i sądzę że nikogo zapewne też nie.

Isamu nabił sobie widzów gadając złodziej, mając na uwadze, że sprzedaje bryłki na allegro.

On może na balmorze robić co chce, może wam zmienić nazwę na "BógNapletów", może sprzedawać co chce i wymieniać co chce - to jego serwer wy potwierdziliście regulamin przy rejestracji.

Pozatym FuBu nigdy mnie nie okradł, jedynie co zrobił to pomógł - nie jestem jego dupolizcą.

SZCZAŁA!

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Oni kradną ale rozum ludziom którzy ich oglądają :D
A serio to nikt mnie nie okradł z tych wymienionych ludzi także nic do nich nie mam a skoro ten fubu okradł kolesia na 30 tyś. które na ziemi nie lata to czemu niby nie zgłosił na policję przecież za to już by dawno siedział (dowody byłyby proste wystarczyłby tylko wyciąg z jego konta)

PS: Co do bryłek to powiem tak jego serwer jego zasady także może robić co chce jak się graczom nie spodoba to przecież mogą iść na inny a jest duży wybór

PS2: To jest moja opinia i możesz się z nią nie zgadzać lecz proszę oszczędź sobie zbędnego komentarza :D

Opublikowano

No to mi dajcie dowód a nie słowa Isamu z wywiadu na temat FuBu i jego kariery:

Czo ten isamu, ma 0 dowodów, że fubu ojebał małysza na 30k, pozatym sam sądzę, że to nie prawda.

Wspomniał też o Bambusku - gołodupiec, wszystkie jego serwery padały tak?

Najlepszy technik w polsce, Balmora jak wstała tak w ogóle nie padła, wszystko dopracowane w 100% (gdyby nie baryłki na allegro to grałoby tam 2.5k-3k graczy non stop.)

Ravia to takie wielkie gówno które stoi 5 dni w tygodniu bo przez reszte leży od ddosów, włamów.

Pozdrawiam hejterów FuBu, jebać gimbów zauroczonych przemowie IsAmU.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

"Po 1 jak bym wiedzial, ze to ma byc " kolega " ktory ma hajs i mozna z tego cos miec to tak" jestes zwyklym żydkiem

I chodzilo mi tutaj o kolege ktorego dobrze znasz nawet w realnym swiecie

W takiej sytuacji " wiedzac, ze moge na kims zarobic " traktuje go jako kolege ale w cudzyslowiu.

Nie jestem zydkiem tylko czlowiekiem myslacym jak przytulic troche zlotowek do siebie ( nauczyl mnie tego Metin2, nie raz bylem okradziony, wiec ja sie odwdzieczam ludziom tym samym ;] ) A to, ze ktos jest glupi i naiwny to jego sprawa :)

@ Topic Co sie okkazalo tylko cwiartka osob go hejtuje. Hejtuje tylko dlatego, ze uslyszeli w necie, ze fubu to zlodziej a nawet ich nie okradl. Ci ktorzy go hejca kieruja sie opinia ludzi nie zachowujac przy tym wlasnego rozsadku. A co do brylek, tez go hejca dlatego, ze inni dostali te brylki a on nie ... To tylko glupia zazdrosc graczy -.-

@ techl4nd W pelni popieram to co powiedziales. Niepotrzebnie w ogole miesza w to Bambuska, jak i tak nie ma nic z tym wspolnego. Tak naprawde Isamu uwaza siebie za niewiadomo kogo ( pepek swiata ). Ciekawe co by zrobil jak by ineternet obrocil sie przeciwko niemu, pewnie podkolil ogon i zamknal swiat internetu

1386175744-U112610.png
Opublikowano

W takiej sytuacji " wiedzac, ze moge na kims zarobic " traktuje go jako kolege ale w cudzyslowiu.

Nie jestem zydkiem tylko czlowiekiem myslacym jak przytulic troche zlotowek do siebie ( nauczyl mnie tego Metin2, nie raz bylem okradziony, wiec ja sie odwdzieczam ludziom tym samym ;] ) A to, ze ktos jest glupi i naiwny to jego sprawa :)

@ Topic Co sie okkazalo tylko cwiartka osob go hejtuje. Hejtuje tylko dlatego, ze uslyszeli w necie, ze fubu to zlodziej a nawet ich nie okradl. Ci ktorzy go hejca kieruja sie opinia ludzi nie zachowujac przy tym wlasnego rozsadku. A co do brylek, tez go hejca dlatego, ze inni dostali te brylki a on nie ... To tylko glupia zazdrosc graczy -.-

@ techl4nd W pelni popieram to co powiedziales. Niepotrzebnie w ogole miesza w to Bambuska, jak i tak nie ma nic z tym wspolnego. Tak naprawde Isamu uwaza siebie za niewiadomo kogo ( pepek swiata ). Ciekawe co by zrobil jak by ineternet obrocil sie przeciwko niemu, pewnie podkolil ogon i zamknal swiat internetu

Ja myślę, że isamu chodzi ogólnie o ataki (Fubu) na Ravie. Jak wiadomo 2 konkurencyjne serwery i każdy chce pogorszyć sytuację drugiej osoby. Co do całego tematu nie ma on sensu, gdyż jest to dział metin2, a nie jakaś agencja detektywistyczna, która ma na celu dociec kto jest winny całemu zamieszaniu itp.

^^

Opublikowano

Fubu złodziej!

Małysz dawał dowody na oszustwa z balmory ;]

To czego do chua tego na policje nie zgłosił IDIOTO ? Weź się ogarnij włącz se IsAmU na YT i sb zwal...

Ps:Szkoda mi takich jak TY...

Opublikowano

To czego do chua tego na policje nie zgłosił IDIOTO ? Weź się ogarnij włącz se IsAmU na YT i sb zwal...

Jak bys byl troche mądrzejszy to bys wiedział że nie zgłosił tego ponieważ prywatne serwery są nielegalne,i jakby zgłosił to by miał problemy.
Opublikowano

Ej, bez spin.

Temat dotyczy FuBu i nie ma sensu się tu napinać do innych..

Opublikowano

Szczerze to nie lubię FuBu, grałem z nim na PLu i wiem co wyprawiał.. A tak okradł Małysza, na 30 tysięcy, a dowody ma tylko FuBu, Małysz dorwał się jakoś do faktur i wszystko wyszło, z czasem coraz mniej mu płacił a potem w ogóle i jak się okazało wyszło z tego 30k. Gdyby nie Małysz to nie byłoby Balmory, bo to małysz dał 10 tysięcy na serwer. zresztą każdy wie jaki on jest, modulatora głosu używa bo ma głos jakby mu jaja urwali... Do tego boi się pokazać na Vlogu czy coś, bo zaczną go hejtować że jesst gruby itd... Dla mnie jest on zerem, tak wiemy nie każdy jest święty, ja też nie, ale to co zrobił FuBu pokazało jaką jest kurwą, okradając swojego przyjaciela. No i te dorabianie na bryłkach/eq itd, na to są dowody, wejdźcie sobie na Allegro i zobaczcie aukcje EQ/Brył z Balmory.. To są w większości aukcje FuBu z kilku kont.. Takiego oszusta nigdy nie widziałem. A pamiętacie to jak dał zdjęcie na NK, niewinnego człowieka i wszyscy myśleli że to on, a chłopak został osmarowany ostro i ma przegrane życie przez tego pojebusa... A co do serwerów wolę Ravię ;)

Opublikowano

Może powiem tak po kolei : 1. FuBu pamiętam jeszcze stare czasy jak każdy oglądał jego filmiki i się jarał bo to było coś w czasie powstania balmory itd. I kto na tym skorzystał? Isamu :) . Który pociągnął za sobą armię jebanych gimbusów z wyrytym na czole "jebać fubu" . Pooglądajcie filmiki isamu zobaczcie jaki wasz idol jest mądry , ale isamu też lubie za Q&A . I nie pierdolcie , że isamu i cały skład to święci ludzie też mają swoje za uszami :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiem ci tak grałem od 1 dnia istnienia servera fubusa, jakies 2 dni po starcie jak dobrze do niego sie zagadalo na ts to juz pakiety 3000SM lecialy, jak mial slabszy dzien to zawsze jakimis 100x wykrywacz kamieni metin , dzika , boja rzucil. Dalo rade wszystko zalatwic. To ze sprzedaje brylki to wie kazdy a ci smieszni naiwniacy nadal graja na tym serverze. Najbardziej denerwuje w tym typie to ze nam ciagle mowi ze jest osoba niewinna i wszystko co mu sie zarzuca to brednie, poprostu do bledu ciezko mu sie przyznac i tyle. A jest wielkim zerem i skonczona osoba, hajs odbil mu masakrycznie. Co do malysza to szkoda wgl slow, ponoc zostal okradziony a sam walki walil na lewo. Jest dla mnie smieciem i tego bede sie nadal trzymal. Zalozyl kanal pod pretekstem dowodow na fubusa a prawda jest taka ze jak widzi hajs to oczka mu sie tak swieca ze masakra.

Opublikowano

Jeden i drugi złodziej , na policję niech pójdą to obaj będą siedzieć za nielegalne servery , nie rozumiem jak mozna bogacic się na czyjejś pracy, jak isamu taki sprawiedliwy to niech opłaca licencje za pliki , wolne żarty, jeden i drugi siebie warty.

Opublikowano

powiem że po części tak , jeśli dajesz mu pasy czy coś to jasna rzecz że mu ufać nie można dowiesz się na ts3 , a większość to plotki w które nie warto ufac

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Szczerze to nie lubię FuBu, grałem z nim na PLu i wiem co wyprawiał.. A tak okradł Małysza, na 30 tysięcy, a dowody ma tylko FuBu, Małysz dorwał się jakoś do faktur i wszystko wyszło, z czasem coraz mniej mu płacił a potem w ogóle i jak się okazało wyszło z tego 30k. Gdyby nie Małysz to nie byłoby Balmory, bo to małysz dał 10 tysięcy na serwer. zresztą każdy wie jaki on jest, modulatora głosu używa bo ma głos jakby mu jaja urwali... Do tego boi się pokazać na Vlogu czy coś, bo zaczną go hejtować że jesst gruby itd... Dla mnie jest on zerem, tak wiemy nie każdy jest święty, ja też nie, ale to co zrobił FuBu pokazało jaką jest kurwą, okradając swojego przyjaciela. No i te dorabianie na bryłkach/eq itd, na to są dowody, wejdźcie sobie na Allegro i zobaczcie aukcje EQ/Brył z Balmory.. To są w większości aukcje FuBu z kilku kont.. Takiego oszusta nigdy nie widziałem. A pamiętacie to jak dał zdjęcie na NK, niewinnego człowieka i wszyscy myśleli że to on, a chłopak został osmarowany ostro i ma przegrane życie przez tego pojebusa... A co do serwerów wolę Ravię ;)

FuBu nie używa modulatora.

Dzwonili do niego przez telefon np.

Co do kradzieży...

Wiemy, że oyebał Małysza na 30 patoli.

Do tego ciągłe ddosy na Ravie.

Wdłg. Mnie Balmora go zmieniła.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ravia jest JP a Balmora ssiie pałe mongołom tureckim. FuBu to 40latek bez żony i dzieci któremu obowiązki domowe wykonuje koteł. Zmusza zwierzęta do pracy na Balmorze aby kraść bryłki. Kupuje on wszystko zabryłki jedzenie i inne takie przedmioty. Jest on takim gównem jakich mało w Internetach. Jego członek nie przekracza 10cm. Mój kolega Rafcio ma większego HueHue. ŁUBU DUBU JEBAĆ FUBU JAK SOŁ MACZ !

Opublikowano

Szczerze? Gdybym był Fubu to też bym sprzedawał baryłki na serwerze swoim. Dlaczego?

Mnie nie obchodzi świat wirtualny a świat realny - i chcąc mieć kupę kasy w reali sram na wirtual.

Czy oje*ałbym małysza? Zależy. Jeśli bym go znał z tylko z wirtuala to tak, jeśli real to nie.

Ludzie czy wy naprawdę żyjecie tylko światem wirtualnym? Ok czekam na hejty, a ja ide do roboty.

Enjoy

Opublikowano

mam nieziemski polew z tych dwóch, bo zarówno jeden i drugi szczeka przez internet i żyją w tych swoich zerojedynkowych światach na tych swoich śmiesznych prywatnych serwerach. Zarówno jeden i drugi opierdala swoich graczy i handluje na boku. Nie przepadam ani za fubu ani za isamu, ale tego pierwszego nie trawię bardziej, bo napierdalał na mnie za plecami, a potem żebrał o pomoc. Jak mu przedstawiłem nagrania na których po mnie jechał (dostałem od znajomego, który grał na balmorce) to coś tam bąknął pod nosem i grzecznie spierdolił w kąt płakać. Na sumieniu ma wiele, a tak nieskromnie się pochwalę, że wielokrotnie wpadałem na TSa balmory ze zmienionym głosem i wkręcałem ludziom, że w ISie niedługo będzie można kupić broń marzeń, mam nadzieję, że ktoś ma to nagrane bo chętnie bym sobie to ponownie odsłuchał. Tyle w tym temacie.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Brak dowodów, a, wszystko opiera się na słowach jednej osoby, która ładnie okradła ludzi na dracosie. Mówcie co chcecie, ale z FuBu można spokojnie porozmawiać, razem z Bambuskiem dużo mi pomogli mimo, ze jesteśmy konkurencją. ;)

Opublikowano

Brak dowodów, a, wszystko opiera się na słowach jednej osoby, która ładnie okradła ludzi na dracosie. Mówcie co chcecie, ale z FuBu można spokojnie porozmawiać, razem z Bambuskiem dużo mi pomogli mimo, ze jesteśmy konkurencją. ;)

zapewne lizales mu 4 literki :)

@ Fubu kradnie i to ladnie .. nie jest malo dowodow na YT a takze na Allegro ^^

Isamu to 2 osoba ktora wszystich kreci pamietam ze hikari mial buffa na tym jego servie nie ppamietam nazwy i nagrywal LP Islamus sie spinal ze nagrywa pozniej wysmiewal ze dal sobie na buffa skille na G/P a Islamus zrobil to samo jest w 1 odc. jak jest w v2 i niechacy odtworzyl okno buffki i bylo widac skille g+ po kilku Tyg. pokazal jak wbija skille na G gdzie przed tym filmem bylo kilka dodanych jak expi ,

Tak wiec Islamus i Jarus moga sobie podac reke . :)

image.png

Opublikowano

Wiadomo nikt nie jest święty .

Napewno fubu kiedyś kogoś oszukał tak samo jak isamu .

Gdybyśćie byli na miejscu ISamu to byście szanowali go że konkurencja ojeja konkurencja jest mam to w dupie niech sobie u Fubu grają tam ludzie ?

myslicie że tak jest ??

Nie tak nie jest dlatego na niego szczeka żeby Isamu miał większy zysk i więcej graczy bo wiadomo więcej graczy = wiekszy zysk .

No ale wiadomo że gdybyście byli na miejscu FuBu to co byście zrobili jak by isamu 1 zaczął ludzie by bardziej odchodzili jakby go cisnoł itd moim zdaniem bo fubu do takich rzeczy żeby nie mieć konkurencij

to nie jest skłonny jak Isamu on patrzy na to inaczej .

Mam to głęboko w dupie tyle powiem nie zajmuje się takimi rzeczami .

Wiem tyle że ani ravia ani balmora ani pl nie są już święte ;]

nie wierze że na tych serwerach nigdy nie było navi .

Słyszeliście na plu że gm zrespił generały w atlantydzie ?

nowłasnie to co dopiero na privach się dzieje ;]

Ciekawe jak inni to opiszą ;) JESTEM CIEKAWE

~~POZDRAWIAM

Opublikowano

Balmora/

Topic: Nie spamcie i nie obrazajcie innych bo sami oszukujecie siebie i też nie jesteście bez winy. Po 2 kolega pytał się jaki serwer polecamy więc bez spamu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...