Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie jest wasze podejście do życia?

KazaulPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Póki co, uśmiechnięty, zadowolony (występuję w teatrze, oceny nie najgorsze), ogółem spoko ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

U mnie np Oceny słabe podejście raczej nie tyle co z dystansem ale jestem po prostu negatywnie do wszystkiego nastawiony

negatywnie(pesymizm)

...

Opublikowano

Całkowicie nieśmiały i w pełni pesymista.

Czemu nieśmiały?

Po co się wysuwać aby wszyscy cię zauważali, zrobisz jakiś błąd i cię wyśmieją.

Czemu pesymista?

Właściwie nie wiem... Ale nawet psycholog powiedział mi że jestem urodzonym pesymistą. Wątpi aby mój stosunek do świata się zmienił.

0tp3.jpg

Opublikowano

Mam często depresje, niską samoocene, brak w moim życiu rozrywki. Jestem pesymistą, niekiedy mam myśli (ale tylko myśli) o tym, że smierć nie byłą by wcale taka zła, że może to byłby koniec cierpienia.

finalrender.png

Opublikowano

fuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwge92846rtg9rgfe7yawbdhe7894928vf81v477913434f8 - takie. kurwa.

Yo!

Opublikowano

Całe życie marudze, ale z drugiej strony podchodzę do życia z uśmiechem i dystansem.

Z naciskiem na "marudzę".

Głowa do góry i do przodu.

Opublikowano

Moje podejście do życia mogę wyrazić dwoma mottami:

1. "Myśl pozytywnie" - bo może akurat dwója, a nie pała się trafi, albo tym razem nie spyta lub nie zrobi kartkówki.

2. "Jakoś się tam ułoży" - łączy się z pierwszym i oznacza praktycznie to samo.

Mówiąc wprost mam wyjebane na życie, a szczególnie na szkołę. W przyszłości "jakoś się tam ułoży", a mimo wielu problemów będę "myślał pozytywnie".

Opublikowano

Jakie jest moje podejście do życia? Pesymistyczne. Zawsze widzę we wszystkim same minusy. Martwię się na zapas, stresuję się. Wszystko postrzegam negatywnie i spodziewam się najgorszego. Wyznaję zasadę, że lepiej być przygotowanym na porażkę i potem mile się zdziwić sukcesem.

Ot kilka słów prawdy xD

#don't care

Opublikowano

staram się nie stresować niektórymi sytuacjami ponieważ wiem, że to nie ma sensu ale niestety nie zawsze się udaję i wiadomo jak to jest, taki charakter ;x. kwestia genów.

Opublikowano

Pesymistyczny leń i menda, będący anty wobec wymysłom unii europejskiej i polskiego rządu, najczęściej nienawidzę słuchać ludzkiego głosu, dlatego głownie piszę z ludźmi, rzadziej gadam

Opublikowano

Ale z was ponuraki cebulaki xD

Moje podejście do życia? Ciężko zapierdalać, cieszyć się z wszystkiego, nie zadawać się z ludźmi, którzy mogliby to zepsuć i będzie ok :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wszyscy pesymiści? Co jest z wami?

Ja od zawsze jestem optymistą :D

Nie ważne co by sie nie działo i tak zawsze wychodzę z założenia, że będzie dobrze :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

lubię chodzić do szkoły żeby się z kumplami spotkać, a szczególnie na religii bo wtedy to dopiero można się pośmiać.

a tak do życia to wkurzają mnie można powiedzieć że codziennie inne osoby (nie tylko brat) :(

<>

Opublikowano

W 100% Optymista . Oceny słabe się zdarzają ale jest to dla mnie jakaś motywacja żeby się poprawić. Jedyne co mnie przygnębia to wczesne wstawanie ;)

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...