Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] NexonPVP Runes of Magic

grajoo

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli warto tam przejść do Was? bo właśnie ściągnąłem tego clienta a gram na sao juz koło 2 lat - niestety tam sie wszystko sypie, zebrać ekipe na inste ciężko, z 5 tanków na serwie utrzyma party z takim dps jak mój i ogólnie lipa :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer jeszcze działa? Czy jest jakimś inny pryewany serwer jeśli ten nie ? :)

X

by Me.

Opublikowano

Witam, potrzebje porady jak expić i gdzie od jakiego lvl. Byłbym widzęczny jak ktoś byłby mi wytłumaczył. ;)

edit: PW poproszę.

93176798230333394383.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gratulacje dla gracza Jebol z gildi SandStorm

lider wyżej wymienionej gildi upiera sie ze gildia SandStorm to samu uczciwi gracze tutaj macie stary filmik jak to jeden z członków SandStorm widzi łotra który ma włączoną niewidzialność

i co teraz gildio SandStorm teraz tez napiszecie na forum ze wy nie używacie zadnych nidozwolonych programów ???

a tutaj dowód że mam racje

https://www.youtube.com/watch?v=ULPFTiPmyaY

teraz pewnie lider SadnStorm będzie pisał ze on o niczym nie wiedział czy cos w tym stylu tak samo sie wypierał tego ze nic nie wiedział o botach Gracza Kalli  z wyżej wymienionych postów na moje lider dobrze o tym wiedział

Opublikowano

romus1 ja tu nie widze gracza sandstorm tylko hades, widze ze masz cos do tej gildii tym bardziej ze nie piszesz z tego samego nicku co w grze. Tak to juz jest jak sie widzi lepszych graczy od siebie to szuka sie wszystkiego zeby ich skompromitowac. Polece ci dobry srodek na to wszystko, tu masz link 

https://www.youtube.com/watch?v=AapKpfGF0fE

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oj Romus Romus Romus... Stworzyłeś konto specjalnie żeby popłakać sobie widzę, ale Cię rozczaruje, bo nic Ci z tego nie przyszło. Jest takie powiedzenie "Polak polakowi Wilkiem" zastanów się nad nim trochę bo jesteś idealnym przykładem... Od wielu, wielu miesięcy tak nam wszystkim się świetnie grało a mam nadzieje ze się to nie zmieni przez jedna osobę (Twoją osobę), bo nigdy nie było tak żeby polskie gildie grały na serwerze i nie było żadnych spięć. gramy my, gra Initium jak i nawet wróciło do gry Pestis z którymi nie będę ukrywał nie było dobrych relacji, ale po ich powrocie nic się nie dzieje. Aż w końcu pojawiasz się ty i próbujesz zasiać w polakach wrogość... Nie wiem czy jesteś jednym z tych których wywaliłem za zachowanie, czy może jesteś z tych którym odmówiłem przyjęcia do gildii, ale na pewno wiem ze jesteś jednym z tych, którym zależy na zniesławieniu mojej gildii, gildii SandStorm. Chciałbym Ci jednak nadmienić że czy napiszesz coś znowu czy napisze to ktoś inny, to wiedz że mnie to nie obchodzi, bo my nie mamy się podobać ludziom, ja tworze gildię dla tych którzy chcą grać. Grać dzień w dzień, czy w wolnych chwilach, bo ważne żeby grając, wiedzieć z kim się gra i po co się gra. jeżeli Ty grasz po to żeby wprowadzać zamęt, to pamiętaj że na serwerze gra coraz więcej mądrzejszych którzy prędzej czy później cię oleją :)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Owszem, gildia Pestis wróciła w odświeżonej wersji, zwarta i gotowa do pracy :).

Co do konfliktu między naszymi gildiami, jak teraz to wspominam, był to raczej konflikt kilku graczy aniżeli gildii. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli wracać do tych wątków, ponieważ nie ma to nawet najmniejszego sensu. Co do dobrych relacji, z niektórymi graczami z Sandstorm rozmawiam normalnie, więc problemów żadnych nie mam.

Pozdrawiam, Veth [aktualnie nowa postać Alphacino].

EDIT: Przeczytałem cały temat i ze smutkiem czytam takie posty, jak od niejakiego: Kosiarz_Umysłów

Co do gildii Pestis, owszem, byliśmy wcześniej w Starej Gwardii, tylko, że zmieniło się parę dość ważnych aspektów. Po pierwsze, kadra wygląda zupełnie inaczej niż we wcześniejszej gildii. Jeśli chodzi o sytuację z WoWem, owszem... Zdarzyło się coś takiego, z czego sam nie byłem zadowolony, ponieważ wyjechałem na miesiąc na praktyki, wracam, a tu gildia w rozsypce. Dlatego też założyłem Pestis i zacząłem przewodzić gildią. Wypraszam sobie, bym był jakimś dzieckiem, który nie ma pojęcia o tym, co robi :). Niestety miałem przerwę w Romie z powodu spraw prywatnych, dlatego dopiero od niedawna mam czas, by zająć się w pełni naszym tworem. Prosiłbym dlatego nie przyrównywać Pestis do StarejGwardii, bo prócz kilku ludzi, którzy byli w obu gildiach, to poza tym nie mają ze sobą nic więcej wspólnego. 

Od niedawna macie po prostu szerszy wachlarz gildii do wyboru. Nie neguję żadnej gildii, ale osobiście nie polecam Necromonicon :).

Opublikowano

Zeno i Terreferre to cały czas była jedna i ta sama osoba nie żaden brat. A co do serwera nie polecam ponieważ administracja ma gdzieś graczy. Sam mam zablokowane konto choć dostałem informacje że nie dostałem bana :/

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem.

Otóż za reklamy nie dostaje dias.. A najdziwniejsze jest to, że gdy brat robi to on dostaje a ja nie :/ Uprzedzę pytania i tak robiłem jako pierwszy reklamy, poczym brat wchodził na "mobilne wifi" i mu dochodzą a mi nie. Próbowałem resetować internet i tak samo. 

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...