Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] NexonPVP Runes of Magic

grajoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

maxresdefault.jpg

Witam.
Jeżeli w wolnej chwili między nudzeniem się na globalu, a nudzeniem się w prawdziwym życiu zapraszam bardzo serdecznie na prywatny server Runes of Magic.

Strona główna

http://www.rompvp.com/

Download/Jak się połączyć

http://forum.rompvp.com/showthread.php?3-How-to-connect-to-RomPVP-with-quot-NoCheckVersion-quot

Informacje o serwerze:

Większy exp/Pd/Lot
Diamenty za głosowania
Bardzo dużo rzeczy w IS, których nie ma na globalu (albo są raz do roku m.in sigile, runy)
Bardzo dużo liczba graczy (napewno więcej, niż na poszczególnych serverach oficjalnych.
Brak denerwującego dewelopera przez co atmosfera na serwerze jest lepsza!

Raty serwerze:

Exp x 10

Pd x 10

Loot x ? (nie jestem pewny)

SS Weryfikujący

Beztytuuj_naqswwa.jpg

Dodatkowo jestem przedstawicielem Polskiej gildii Sandstorm. Jesteśmy w czołówce na serwerze, zrzeszamy tylko Polaków.
Jeżeli zdecydujecie się grać proszę piszcie do mnie, Gedragons, Ignatius, Strit.

Pozdrawiam
Grajoo

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnych opłat. Ewentualnie możesz kupić diamenty za realną gotówke. Miłej gry ziomki z SandStorm.

Pozdrawiam Filix <3

Opublikowano

Nie ma żadnych opłat. Ewentualnie możesz kupić diamenty za realną gotówke. Miłej gry ziomki z SandStorm.

Pozdrawiam Filix <3

Pozdrawiam Filix <3

jakos nie działa ten link wklejony wyżej na zmiane NoCheckVersion wiec musze całego klijenta pobierać? nie dawno 15g zasysałem zestrony GAMEFORGE przez ich launcher i teraz 8g? albo ja cos zle robie

Opublikowano

A robiłeś wszystko krok po kroku jak w poradniku? Ja tą metodą robiłem i działa.

Nie musisz pobierać na nowo 8 gb. Jak masz najnowszą wersję oficjalnego klienta, to zaczynasz poradnik od punktu
Step 3: The Runedev.ini - file

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam najnowszego klijenta moze mój bład w tym ze zle scieżke mam? w opcjach pliku mam startujacy plik Gamefor.exe a launcher Runes of magic.exe Gamefor cos tam cos tam wiec pytanie czy obie sciezki maja wyglądac tak samo?

Opublikowano

Nie wiem, niestety... Nigdy nie miałem takiego błędu.. Zrób mi zdjęcie jak wygląda ta ścieżka. Jak wejdziesz w własciwości skrótu Runes of Magic, jak już masz dopisane NoCheck Version. I zrób mi zdjęcie tego notatnika z dodanym tym tekstem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

D:\GameforgeLive\GameforgeLive.exe D:\GameforgeLive\Games\GBR_eng\Runes Of Magic\Client.exe"NoCheckVersion tak wygląda moja sciezka po zmienianach w pliku RuneDev.ini a tak jak nie dopisuje NoCheckVersion D:\GameforgeLive\GameforgeLive.exe D:\GameforgeLive\Games\GBR_eng\Runes Of Magic\Launcher.exe -start RunesOfMagic-- teraz pytanie czy za tym runes.. ma dopisac NoCheckVersion?? Czy z Clienta tak jak na screnach zrobionycj mam zrobic?

tu zdjatko co wyskauje po zmianie nazw tutaj koleje i prosze o rade

Opublikowano

Lepsza Gildia Polskaa.Zachęcam do wspólnego grania. Miła grupa, pomaga początkującym, chodzimy razem na instancje, wojny codziennie o 18:00, miła atmosfera :)Gorąco Zapraszam!!!

93176798230333394383.png

Opublikowano

Nie mogę sie zarejestrować co zrobić wyskakuje mi

• Invalid Referrer Specified

Co zrobić????

Udało sie na innej stronce czy to Angel City to ten serw???

Opublikowano

Lepsza Gildia Polskaa.Zachęcam do wspólnego grania. Miła grupa, pomaga początkującym, chodzimy razem na instancje, wojny codziennie o 18:00, miła atmosfera :)Gorąco Zapraszam!!!

Taa... Bardzo dobra gildia, pomijając fakt że to nie 100% polska gildia; lider zmienił się juz 2 lub 3 razy, a założyciela gildii połowa servera ma na "czarnej liście"...

"Gildia" Polskaa- NIE JEST POLSKA, do tego nie rozumiem jak mozna założyć taką gildię i sprowadzać do niej obcokrajowców...

Jeżeli chodzi o Gildię SandStorm, jest to 100% Polska gildia, jesteśmy zgrani, silni oraz gramy "czysto". Każda nowa osoba jak i obecni gracze otrzymują pomoc od nas bez względu na to czy grali wcześniej RoM'a czy też nie. Gildia ma już ponad rok, i przetrwała jednorazowe gildie takie jak: Mindwinter, Immortal, Wymiataczy, Niepokornych, czy tą obecną gildię Polskaa, tak więc stawiamy na zgranie, dobrą zabawe i mile spędzony czas w naszym gronie, gdzie kazda nowa osoba jest odbierana jak gdyby była juz od samego początku w gildii.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wilku0904 przepraszam za tak późno odpowiedź. Gildia ma się dobrze a nawet i lepiej, aktualnie mamy 60 osób w gildii i ta liczba cały czas rośnie - także zapraszam i pisać do mnie - Grajoo, albo do Ignatius

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy do gry z nami wszystkich chętnych :) Server się dobrze trzyma w przeciwieństwie do oficialnych polskich serverów, Nasza gildia rówież dalej dobrze prosperuje :D

Jezli ktoś jest chętny zapraszam na pw, bądź możecie nas odszukać bezpośredio w grze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...