Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikołajki klasowe...

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno miałem losowanie do mikołajków klasowych, no i znowu pech, wylosowałem dziewczynę. Nie wiem co jej kupić. Jak się jej pytałem to mówiła, że sama nie wie, ale na pewno nie chce biżuterii. Zastanawiam się nad... nie wiem jakimiś perfumami?, ale nie wiem czy jakieś ładne bym kupił za 25 zł. Chcę jej kupić coś co jej się spodoba, lecz nie wiem co.

Jeszcze raz przypomnę, że ona sama nie wie co chce, a jej zainteresowań nie znam (jeśli jakiekolwiek ma).

Opublikowano

Mogę Ci wysłać moje zdjęcie z autografem - bezcenne.

A tak na serio najlepsze są bekowe prezenty: np. smieszny ciuszek, taki papieros lub guma w szybce że stluc w razie potrzeby czy coś :)

Opublikowano

Każdy ma swoje zainteresowania lub upodobania. Jeżeli ich nie masz to nie jesteś człowiekiem a raczej bytem niematerialnym. Nawet zwierze ma upodobania.

Zapytaj się jej wprost, bo jeszcze trafisz na coś co jej się nie podoba i wtedy dopiero będzie pech i smutek.

0tp3.jpg

Opublikowano

przecież to tylko jakieś głupie klasowe zabawy, jeden chuj co kupisz.

ja bym jej dał jakieś dildo dla beki ale jak chcesz ;_;.

Opublikowano

przecież to tylko jakieś głupie klasowe zabawy, jeden chuj co kupisz.

ja bym jej dał jakieś dildo dla beki ale jak chcesz ;_;.

No oczywiście... Chyba nie masz ani ciut oleju w mózgu.

Pomyśl zanim coś napiszesz, bo to żałosne.

Głupie klasowe zabawy? Ciekawe jak byś się czuł jak twoi koledzy by dostali coś fajnego a ty coś co byś z chęcią wyrzucił do kosza.

0tp3.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz dużo zapakować do tej torby, a mało za to zapłacić to polecam biedro.

Opublikowano

Jeśli nie doczytaliście to napisałem, że jak jej się pytałem to mówi, że sama nie wie. Może jakieś dziewczyny by się wypowiedziały co by chciały dostać do 25 zł?

Opublikowano

Jeśli nie doczytaliście to napisałem, że jak jej się pytałem to mówi, że sama nie wie. Może jakieś dziewczyny by się wypowiedziały co by chciały dostać do 25 zł?

Oto i jestem. ^^

Twój pomysł z perfumami nie jest wcale głupi. Pytanie tylko czy trafisz akurat w jej gust, ale zazwyczaj dziewczynom podobają się zapachy perfum. :P Możesz jej kupić jakąś maskotkę, płytę ulubionego zespołu (o ile się dowiesz jaki to jest zespół), może jakiś bilet na koncert? Jeżeli nie chcesz kupować nic, co wiąże się z jej indywidualnymi upodobaniami to może po prostu kup jej jakiś ładny szal, chustę, jakąś ramkę na zdjęcia czy coś w tym stylu? :)

Opublikowano

Myśląc na babsko-męski rozum..Hmm..

Po pierwsze.. Najlepiej jest kupić coś, co ma długi okres przydatności, czego nie da się łatwo zniszczyć i co będzie mogła zatrzymać sobie na pamiątkę.

Chodzi mi tu o jakiegoś małego, puchatego, mięciutkiego pluszaka(wiek nie gra tutaj roli, bo każda kobieta kocha pluszowe misie).

Po drugie.. Kobiety lubią pięknie pachnieć i wyglądać, co mówi samo za siebie, że paczkę warto uzupełnić w jakieś drobie kolczyki(małe jest piękne) oraz perfumy.Domyślając się, pewnie nie masz pojęcia jakie perfumy mógłbyś kupić. Dlatego nie krępuj się zapytać w sklepie ekspedientki o pomoc w wyborze perfumy dla ''nastolatki''.

Po trzecie.. Aby osłodzić jej mikołajki polecam też jaką czekoladę. Tu pewnie znowu dylemat, bo nie wiesz jaką czekoladę kupić..

Polecam czekoladę Kinder, najlepsza na takie sytuacje ;)

Do uzupełnienia paczki można kupić jakiś kubek, ciastka, lakier do paznokci itp.

Powodzenia ;)

standard (1).gif

Opublikowano

Kup jej kubek z jakimś fajnym wzorkiem a do środka wsadź jakiegoś małego misia.

Za resztę kasy możesz dorzucić jakąś czekoladę czy coś podobnego.

Będzie miała z czego pić/dostanie pluszaka i jeszcze zje coś słodkiego. Wydaje mi się, że to najlepszy prezent.

Perfumy za 25zł to raczej nie pachną za dobrze, a łańcuszki czy pierścionki to też w takiej cenie się nic ładnego nie dostanie.

Aha no i pamiętaj, żeby nie kupić tylko jednej rzeczy bez słodyczy ani niczego, bo dziewczyny lubią się chwalić tym co dostały i trochę by było głupio lasce jakby zobaczyła, że koleżanki wcinają batoniki itd. i pokazują sobie super słodkie misie, a od ciebie by dostała np. porcelanowego słonika i tyle.

Najlepiej to kupić coś praktycznego co się jej przyda, bo potem będzie gadać, że dostała dziadostwo :P

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...