Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikołajki klasowe...

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytaj się czy lubi czytać książki ,a jeśli tak to jaki typ. Poza tym pomyśl nad jakimiś ciekawym i kreatywnym prezentem jak zabawki iluzjonistyczne.

Opublikowano

No oczywiście... Chyba nie masz ani ciut oleju w mózgu.

Pomyśl zanim coś napiszesz, bo to żałosne.

Głupie klasowe zabawy? Ciekawe jak byś się czuł jak twoi koledzy by dostali coś fajnego a ty coś co byś z chęcią wyrzucił do kosza.

poro,ty jeszcze dorda nie znasz? udało mi się znaleźć do tej pory jeden jego sensowny post (mam screena :P)

Jeśli się lubicie (koleżeństwo) do jakieś bilety, zaproś ją na kręgle czy na pizze

jak znacie się,ale nic więcej jakiś perfum,inny kosmetyk damski

jak się nie lubicie to lipa

Opublikowano

Kup perfumy i słodycze - oczywiście przekroczysz cenę , jak ja zawsze. - Kup perfumy , nie dezodorant .

W tym roku dla odróżnienia chcieliśmy jechać z klasą do kina no ale mam taką szkołę ,że nie może być w trakcie lekcji , a jak chcemy jechać w dzień szkolny to musi być to film historyczny a u mnie mikołajki robimy sobie wspólnie bez nauczycieli i jedziemy w sobotę na ,,Don Jon''

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Hmm... Wiem jak to jest... Możesz jej kupić jakiś gadżet "z jajem" np. kostkę rubika z 6 różowymi ściankami. Poszukaj blondi.cube w googielach

Opublikowano

Kup jej kubek z jakimś fajnym wzorkiem a do środka wsadź jakiegoś małego misia.

Za resztę kasy możesz dorzucić jakąś czekoladę czy coś podobnego.

Będzie miała z czego pić/dostanie pluszaka i jeszcze zje coś słodkiego. Wydaje mi się, że to najlepszy prezent.

Perfumy za 25zł to raczej nie pachną za dobrze, a łańcuszki czy pierścionki to też w takiej cenie się nic ładnego nie dostanie.

Aha no i pamiętaj, żeby nie kupić tylko jednej rzeczy bez słodyczy ani niczego, bo dziewczyny lubią się chwalić tym co dostały i trochę by było głupio lasce jakby zobaczyła, że koleżanki wcinają batoniki itd. i pokazują sobie super słodkie misie, a od ciebie by dostała np. porcelanowego słonika i tyle.

Najlepiej to kupić coś praktycznego co się jej przyda, bo potem będzie gadać, że dostała dziadostwo :P

kubek z żywym kutasem będzie miała co męczyć w nocy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...