Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch, czyli jak popsuć dobrą grę.

BaSicPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tak: za pol roku placzki ucichna, za rok konczy sie s4. jesli w s5 wprowadza zmiany takie, by bylo jak w s3, to placzki zaczna plakac ze nie maja darmowego warda itd :D

tak wiec: olac placzki, oni zawsze tak beda, bo nic innego nie moga w swoim biednym zyciu uczynic. ;]

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no op, wczoraj patrzyłem streama, diamond1/challengery. wygrana po druzynie X, gdzie adc mial tylko 10k kasy( reszta po 9~k), a support mial 12k

no niezle wymyslili z tym goldem

Opublikowano

pierd***cie jak to wam się nie podoba a za 2 tygodnie już nawet nie będziecie zwracać na to uwagi -.-

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Gra jest trudniejsza i tyle. Gadacie że zjebali grę bo nie potraficie się przyzwyczaić do nowych zmian. Zaraz będzie "Ale to jest op, no to też"

Potem będziecie gadać : "Dobrze że teraz tyle wardów nie można dać"

A jeszcze potem : " Teraz można zajebiste comebacki robić ! Inhiby tak dużo już nie dają !"

Co do wyglądu, recall wygląda jak tp w docie dla mnie trochę. Bushe są właśnie bardzo dobre, w jungli będą grać ludzie którzy potrafią gankować a nie junglować ;)

Trinkety: Złe ? Czemu ? Darmowy ward na topie, darmowy ward dla adc. Czerwony trinket na junglerze jest strasznie mocny.

Mam taką propozycję. Pograjcie trochę, poznajcie dobrze patch a potem komentujcie ok ? ..

Opublikowano

3 wardy na 1 postaci , supp traci robotę. Wolałem swoim tariciem wardami napierdalać

Jeżeli w twoich grach ty (support) jako jedyny kupowałeś wardy to pewnie jesteś w Silv/Brąz. Podczas wszystkich gier zawsze na Topa/Mida, nawet na Jungli kupowałem wardy i je stawiałem na linii.

@Co do patcha

Ułatwienie gry supportom,

Krzaki - dla mnie zmiana na plus, niby trudniejsza robota dla junglera, a popatrzmy inaczej(czerwony trinket) i gank jak przed patchem,

Jeżeli ktoś potrafi przestawić się na nowego patcha, to nawet przy złej grze na linii, można kupić sobie nowy itemek na golda i nie tracimy aż tak dużo, przy słabym last hitowaniu.

Większość z Was nie zagrała nawet kilku gier, a piszą ' zmiany na gorsze ' itd.

Opublikowano

-Wardy i Trinkety. Trinkety ok, ale ten który odkrywa teren to idealna kontra na eve/twitcha/rengara i inne znikające postacie. Pink postawiony raz może stać cały czas, a granie, gdy ma się w przeciwnej drużynie eve/twitcha/shaco etc nie pozwalają na postawienie sobie w spokoju pinka na środku linii. Trinket daje wizje raz na 3 minuty co pozwala na kontre ewentualnej akali czy innego championa;

B.

Te wardy nie pokazują champów jeżeli znikneli, riot gdzieś o tym pisał.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sr za odkop (ale nikt nie zamknął tematu , więc nie moja wina , że robię odkop :p ) moim zdaniem robiąc patch i naprawiając w patchu problemy rodzą się nowe , więc nie ma sensu robić patchy bo w końcu będzie taki błąd którego nikt nie naprawi , bo teraz są wystarczające problemy przy (wgrywaniu patchów) , więc przez takie aktualizowanie w końcu nie będzie się dało wcale zaktualizować grę ,

teraz jest już problem z plikami bin_0x000000000 i bin_0x000000001 , więc lepiej zostawić tak jak jest i żeby grali wszyscy niż by się i pogarszało i polepszało .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...