Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch, czyli jak popsuć dobrą grę.

BaSicPl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten patch jest genialny, z tego co widzę tylko marne brązy płaczą bo "nie można zrobić ganku z powodu trinketów". Zamiast narzekać przyzwyczaj się bo to i tak się nie zmieni a wygląda świetnie

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Po co tak płaczecie, że path zepsuł rozgrywke? xD

Przecież nie jest tragicznie

I tak 90% z was nie mainuje supporta, więc co wam się zmienia ? To, że dostajecie 1 item dający warda ?

Przecież mid/top/jungle dalej pozostaje praktycznie taka sama.

Nic nie mam do pasków HP, idzie sie przyzwyczaić, a nawet jesli wam sie nie podobaja to możecie je sobie zedytowac w plikach gry - byl na forum poradnik.

Krzaki jedynie mnie troche wkurzają te na topie przy rzece :D Są zbyt odsunięte od lini, ale za to te zmiany na bocie/topie gdzie z 2 krzaków zrobili 3 mi się podobają. Teraz będzie trzeba więcej myśleć i kontrolować ten środkowy.

Za miesiąc już nikt nie będzie odczuwał różnicy, a co bardziej, jakby załóżmy, za rok w kolejnym sezonie, wróćili do tego co było w 3 to także byłby płacz jaki to zły path, niszczą rozgrywkę, bo 4 path był super...

Edit. A no i masteriesy mistrzostwo :P Teraz jest dużo więcej opcji.

Opublikowano

Człowieku, jesteś następnym który napisał ten sam temat o identycznym przesłaniu. A mianowicie - "Po co oni zaktualizowali? To mi się nie podoba". Powiedz mi proszę, po co to zrobiłeś? Dla postów? Chyba tak.

Tylko jedno bym zmienił w tym patchu, powiększył bym jeszcze kilkakrotnie częstotliwość występowania krzaków.

0tp3.jpg

Opublikowano

Dla mnie wszystko na +

HP Bar - Nie jest jakiś zajebi*ty, ale jest OK. w TF'ach się przydaje

Krzaki - Nie tak źle da się przyzwyczaić. ;))

Btw. Po co robicie taki temat? Bezsensowne nabijanie postow. ... ;33

Opublikowano

Polowa osob tu wypowiadajacych sie gra chyba tylko od s3 w ta gre. Co roku, co sezon sa wielkie zmiany i trzeba sie przyzwyczaic.

Ja sie ciesze wprowadzaja takie zmiany bo grac ciagle na tych samych zasadach (nie licze tu buffow, nerfow czy nowych postaci) jest nudno. Pod koniec sezonu gralem bardzo malo bo bylo zbyt monotonnie, teraz mam znowu ochote grac i poznawac nowosci. Taki refresh byl potrzebny.

Bez obrazy ale miazdza mnie osoby ktore wypytuja o masterki... macie zero wyobrazni? Wyraznie jest napisane co jakie bonusy daje, sami zdecydujcie czego wam potrzeba, metoda prob i bledow nie boli.

Wrocilem z pracy, wszedlem na lola i co? Spam od 4 osob "kiedy zrobisz masterki, bo chce je sciagnac" ... padlem.

Opublikowano

Krzaki zjebali, ale da się to przeżyć, tylko te trinkety zbędne kompletnie, 3 gówienka jakieś wprowadzili, teraz to dopiero wojna wardów się zaczyna, bo 2 supporty grające na siebie będą się bały postawić warda, bo drugi zaraz srinketa czerwonego postawi... Paski życia nawet, choć stare lepsze (ale da się przyzwyczaić). Najgorsze jest zrypanie pinków. Evelynn teraz dostała tak cholernego buffa przez to, że przed jej gankiem się już nie uchronisz, w najlepszym przypadku stracisz pinka i będziesz farmił pod turretem. Masterki... Trochę zbyt skomplikowane, mogli dać coś prostszego, ale nie są takie złe.

Opublikowano

Z tego, co się orientuję to jest to forum, a do czego służy forum ? Do pisania postów i do wypowiadania się.

fiR919k.png

Opublikowano

Patch jest zajebisty, w jungli mam więcej golda te trinkety są zajebiste. a jak wam się coś nie podoba to jak powiedział kolega wyżej (Klejnot Nilu) Możecie usunąć LoLa i nw iść na tibie czy co tam chcecie.

Opublikowano

Trinkety wykrywające są zbyt OP, myślę, że dostaną nerfa na czas działania :) A po kupieniu dodatku do tego trinketu jest "mini oracle" na ok. 8-10 sek

Opublikowano

Krzaki gówno pasek życia gówno jak ty to ująłes z minecrafta. Trinkiety na widzenie wykluczają z mety niektóre postacie. Kiedyś było dużo lepiej, wiadomo przyzwyczaimy się ale to nie zmienia faktu ze to był jeden z gorszych patchów riotu

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Wszystko jest zajebiste.

Nie podoba się? Wypierd*** grac w Dote jeżeli Lol sie wam nie podoba

Nic to nie zmieni ze bedziecie plakac placzki..

Opublikowano

Moim zdaniem ten temat powinien zostać skasowany. Za dużo osób tutaj wyzywa się i przeklina.

Ja juz sprzedalem konto :)

zart ...

Co do popsucia gry, popsuli klimat Classicu jak bylo od 3 lat.

Nie prawda. S3 też kompletnie odbiegał od S1.

0tp3.jpg

Opublikowano

3 lata to samo , 0 zmian , nerfy bufy nerfy bufy , az wkoncu Howling Abyss , nowy tryb , duze zmiany w rozgrywce , mi sie bardzo podoba.

Opublikowano

Pół na pół

Grać gram bo nie popsuli gry, tylko pogorszyli.

Te trinkety? mi się tylko ward przydaje.

O pinku dowiedziałem się od ciebie. CO KURW@?!...

Paski HP mi nie przeszkadzają. gorzej z tym że myślałem że mam tryb na daltonistów, bo kazdy ma niebieskie HP...

Krzaki zjebali po całości. Czemu do kurwy nędzy krzaki przy blue mają służyć? Za gówna się biorą, i jeszcze bardziej psują..

Ogółem dla mnie gra traci na wartości. Chętnie bym pograł na tym 1wszym lolu, 100%CD, shaco 1.7k AP na full itemach.

Teraz wszystko ograniczają do 1 schematu. Niedługo będziemy MUSIELI kupowac ustalone itemy i pickować ustalonego przez riot championa...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Przyzwyczaiłem się do nowego patcha, ale nie grałem ani razu na bocie, czy supportem czy adc czy nawet na jungli więc o tym za dużo nie powiem, ale ze zmian z gry na topie/midzie jestem zadowolony, chociaż tak szczerze nie korzystam z nowych itemów.. obecnie żyję jeszcze s3 ;p

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...