Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Patch 3.14 Notes

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie zbytnio tej jungli,będzie jeszcze trudniej wbić lvl ?! Z czym się zgodzę,to z nerfem Nasusa.

Opublikowano

To tak, według mnie zmiany w jungli po części dobre. Mniejszy cooldown smite'a, nowy obóz, ale za to mocniejsze potwory.

Pewnie przez pierwsze kilka tygodni będziemy w meczach mogli zaobserwować "soraka new meta op jungler", ale co zrobić :D

GJ RIOT, ale gdzie są skiny?

Opublikowano

No z tym nerfem nasusa to sie nie wysilili, taki nerf że potem i tak będzie to samo, w early dobry nasus wie co robić no ale cóż, niby nerf ale wątpie żeby był jakoś odczuwalny.

League Of Legends :)

Opublikowano

w TYm Riocie to geniusze pracuja:D usunoc eliksir wyroczni to teraz to juz bd mieli pograne bo to bd masakra jak teamoo bd wgrze

GG<<<<<

Opublikowano

Powie mi ktoś ile waży cały ten patch?

Pierwszy krok ok. 40mb , drugi cos kolo 120mb .

Nerf nasusa gunwo zrobi , dawny mechanizm nidalee byl lepszy i tyle . Riot coraz bardziej wymysla i chce cos zrobic , masakra .

Z rana sie pierdolic w aktualizacje xD

Opublikowano

Powiedzcie, ze dodali masterki :D?

Yep są.

Co do patcha nie pamiętam dokładnie ile ważył, ale pobierał się ok. 10 min przy transferze 1 mb/s obliczcie sobie.

Corki lekki buff na moje, gdzie i tak bił strasznie. A z czego najbardziej się ciesze to z naprawionego sklepu (musiałem skrótowo naprawiać) i naprawionego klienta (powrót do 120 FPS'ów z 40/45 z winy poprzedniego patcha) ; ]

@Down

Barona nie ruszali.

Opublikowano

Czyli barona nie ruszali jeszcze w tym patchu, czy coś przeoczyłem?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

O boże. Spatchowałem a tu wszystkie masterki usunięte, a nowych.. nie ogarniam ... Tak samo corki dostał buffa, w sumie dobrze. Napiszę krótko o nowych itemach.

Są 3 nowe itemy. Każdy z nich można ulepszyć na kolejny poziom, i potem jeszcze raz ulepszyć. PHILOSOPHER STONE ZOSTAŁ USUNIĘTY. Teraz to te itemy służą generalnie supportowi (każdy z nich ma inną pasywkę).

Do tego doszły trinkety, a tu moje ALE

qsp8.png

Gdzie LV i nick?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pozdrawiam Leone xD

Zagrałem nią właśnie, JEST TAKA... za mocna xD Z samego W na 9 lv wyciąga 400 DMG.

Najbardziej podoba mi się to, że można kupować ciasteczka w sklepie!

MUHAHWAHUHAUHUAH OPŁACAŁO SIĘ GRAĆ SUPPORTEM PRZEZ TE WSZYSTKIE SEZONY. ŁYSO WAM NA JAJKACH. HA.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

O boże. Spatchowałem a tu wszystkie masterki usunięte, a nowych.. nie ogarniam ... Tak samo corki dostał buffa, w sumie dobrze. Napiszę krótko o nowych itemach.

Są 3 nowe itemy. Każdy z nich można ulepszyć na kolejny poziom, i potem jeszcze raz ulepszyć. PHILOSOPHER STONE ZOSTAŁ USUNIĘTY. Teraz to te itemy służą generalnie supportowi (każdy z nich ma inną pasywkę).

Do tego doszły trinkety, a tu moje ALE

qsp8.png

Gdzie LV i nick?

Hmm... ja nie mam tego żółtego paska a lvl i nick są.

Zagrałem nią właśnie, JEST TAKA... za mocna xD Z samego W na 9 lv wyciąga 400 DMG.

Najbardziej podoba mi się to, że można kupować ciasteczka w sklepie!

MUHAHWAHUHAUHUAH OPŁACAŁO SIĘ GRAĆ SUPPORTEM PRZEZ TE WSZYSTKIE SEZONY. ŁYSO WAM NA JAJKACH. HA.

Wiesz, że nic nie robiono z jej damagem na W? Tylko z armorem, co Ty więc gadasz?

Opublikowano

Pierdole , wczesniej z wizja bylo krucho jezeli miales ogarnietego supporta to miales dobrze zwardowana mape .

Teraz gowno , support postawi 3 wardy i to tyle chujoza trickety ssa pale

Bo o to chodzi... support postaci 3 wardy i napisze że WIECEJ STAWIĆ NIE MOŻE, i team ruszy dupe po wardy - tak jak powinno być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...