Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Patch 3.14 Notes

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo o to chodzi... support postaci 3 wardy i napisze że WIECEJ STAWIĆ NIE MOŻE, i team ruszy dupe po wardy - tak jak powinno być.

powinno tak byc to prawda. W praktyce prawdopodobnie dopiero w diamencie 3+ beda REGULARNIE kupowane wardy. Support juz tak naprawde nie jest czlowiekiem od wardow wiec moze o nich kompletnie zapominac i zatracac sie w kupowaniu swoich ap itemkow ... ogolnie mapy sa teraz puste a postacie niewidzialne maja gigantyczna przewage

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zastanawia mnie kiedy wszystkie tutoriale na roznych stronach sie zmienia i wprowadza nowe itemy do buildu.. no i te specjalizacje.. Jako, ze ja w lolu nie siedze zbyt dlugo nie mam pojecia jak ustawic specjalizacje pod np fizza, caitlyn, zaca, leone... Wydaje sie ze fajny patch, ale teraz zanim wszyscy ogarna co i jak to pewnie troche zejdzie :)

Opublikowano

Wriggle niemal martwy przez cały s3, może teraz wróci na dobre :) Zmianki w jungli, które zainteresowały mnie najbardziej, według mnie są całkiem niezłe - wreszcie powinny umożliwić kupno w jungli normalnych itemów, a nie tego tankowatego syfu z s3. Natomiast talizmany, czy jak to się tam nazywa, moim zdaniem są zbędnym bajerem.

Opublikowano

O boże. Spatchowałem a tu wszystkie masterki usunięte, a nowych.. nie ogarniam ... Tak samo corki dostał buffa, w sumie dobrze. Napiszę krótko o nowych itemach.

Są 3 nowe itemy. Każdy z nich można ulepszyć na kolejny poziom, i potem jeszcze raz ulepszyć. PHILOSOPHER STONE ZOSTAŁ USUNIĘTY. Teraz to te itemy służą generalnie supportowi (każdy z nich ma inną pasywkę).

Do tego doszły trinkety, a tu moje ALE

qsp8.png

Gdzie LV i nick?

Usuń plik który dodałeś jak zmieniałeś stary pasek na żółty :)

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Ta nowa zmiana jest do du*y ..

Wolałam jak było dawniej, może i są nowe wardy ale dłużej się czeka na kolejnego darmowego, by można było postawić.

Ogólnie odechciewa mi się grać jak to wszystko widzę, grałam kilka rankedów i jakaś porażka, dno i już.

Nie wiem jak można tak spieprzyć grę ..

Opublikowano

To trzeba się nauczyć i przyzwyczaić. Zmiany są jak najbardziej fajne, supporta mi zbuffowali to będzie sieka jak z kolegą w premadzie będziemy grać. Bardzo fajne zmiany, a wszystkim wam co się nie podoba to zluzujcie majty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...