Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed - Master of Shadows Battlelet Guide #5

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie start itemy to wyłącznie Red+HP Potki lub Doran Shield który daje fajny sustain. Marki tylko i wyłącznie armor pene, buty na CDR tylko gdy chcemy grać bardzo agresywnie.

Tut średni, imho żeby napisać DOBRY guide trzeba rozegrać swoją ulubioną postacią min. 200 gier, by napisać coś sensownego na temat danego bohatera.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Według mnie start itemy to wyłącznie Red+HP Potki lub Doran Shield który daje fajny sustain. Marki tylko i wyłącznie armor pene, buty na CDR tylko gdy chcemy grać bardzo agresywnie.

Tut średni, imho żeby napisać DOBRY guide trzeba rozegrać swoją ulubioną postacią min. 200 gier, by napisać coś sensownego na temat danego bohatera.

A masz inaczej? Masz te dwa starty + jest Long Sword+2poty jak chcesz rushować brutalizera.

Buty na CDR to core bo przecież jesteśmy Assassinem... czyli już z zasady gramy agresywnie. Merkury to sytuacyjne gdy enemy ma potężne CC.

Marki nie tylko i wyłącznie Pene... tłumaczyłem milion razy...

LW jest Core bo mamy marki na AD żeby zboostować early.... jakby były marki na pene to LW nie byłoby w core (nauczyłem się tak grać od Voyboya i jest ok).

Opublikowano

hmmm polecasz uzyc botrka przed ultem, ale po uzyciu ulta dmg zadany z niego tez bedzie zwiekszony wiec jest to bez sensu. always first ult.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

hmmm polecasz uzyc botrka przed ultem, ale po uzyciu ulta dmg zadany z niego tez bedzie zwiekszony wiec jest to bez sensu. always first ult.

Dlatego prosze przeczytaj posty na pierwszej stronie a dopiero potem pisz.

Jeżeli jesteś ogarnięty to ok, możesz tak robić tylko wymaga to refleksu (przyciśnięcia BotRK+E JEDNOCZEŚNIE) bo jak nie to stracisz szanse na double E (E zadaje więcej niż botrk) i skalując wszystko stracisz na dmgu z ulta.

CZYTAJ POSTY, POTEM PISZ.

Było combo z R>Botrk>E>Q>E to sie pluli..

Zmieniłem na Botrk>R>E>Q>E to teraz tez się plują... wam nie dogodzisz dlatego napisze dwa =.=

Opublikowano

Dlatego prosze przeczytaj posty na pierwszej stronie a dopiero potem pisz.

Jeżeli jesteś ogarnięty to ok, możesz tak robić tylko wymaga to refleksu (przyciśnięcia BotRK+E JEDNOCZEŚNIE) bo jak nie to stracisz szanse na double E (E zadaje więcej niż botrk) i skalując wszystko stracisz na dmgu z ulta.

CZYTAJ POSTY, POTEM PISZ.

Było combo z R>Botrk>E>Q>E to sie pluli..

Zmieniłem na Botrk>R>E>Q>E to teraz tez się plują... wam nie dogodzisz dlatego napisze dwa =.=

i tak zdążysz skastowac 2 razy [W] więc nie wiem w czym problem ._.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

i tak zdążysz skastowac 2 razy [W] więc nie wiem w czym problem ._.

No właśnie problem że np. bez Ioanów nie wykastujesz 2E (gdy trzeba było brać sytuacyjne merkury), i przeciwnik zdąży odejść od Range E (chodzi o cień ofc).

Pisałem też o tym że się zdąży to nie, wszyscy sie burzyli że nic nie wiem o Zedzie i kazali zmienić, zmieniłem to Ty piszesz że jest źle.

Opublikowano

@up

dodaj źródło aa no tak mobafire, ta stronka dla brązów ;).

Battlelet podał właśnie dobre combo :).

Ja brąz ? No tak zapraszam EU&NA

Botrka używa sie 1 . Spać bo jutro szkoła i nie wstaniesz przydupasku :)

Opublikowano

Da radę zacząć z doran sword'em ? Zawsze jakieś hp, ad i life steal. Co wy na to ?

Opublikowano

Ja brąz ? No tak zapraszam EU&NA

Botrka używa sie 1 . Spać bo jutro szkoła i nie wstaniesz przydupasku :)

Przepraszam, gdzie napisałem, że jesteś brązem ? (wiem, gold), napisałem tylko, że jest to stronka dla brązów (mobafire),a to kiedy chodzę spać to moja sprawa :).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

B.Dobry Tutorial, a silvery spamia bo wiedza lepiej.. Z wszystkich twoich tutoriali nie podoba mi sie tylko spam pod nimi. Like.

sygnaol.png

Mnie nie zmienisz , Jestem sobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...