Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nostidla Closed Beta

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem by tu pograć, ale kolejny hard z 55 ku do G mnie zniechęcił.

Grałem na poprzedniej edycji i serdecznie polecam, tutaj też na pewno zawitam.

Opublikowano

To samo co w poprzednim wydaniu praktycznie.. Tak swoją drogą.. usuńcie NASZ panel statusu postaci z clienta, ponieważ ani ja (Twórca grafiki), ani Krzywy (Client Master), nie wyrażamy zgody, abyście korzystali z NASZEJ pracy z serwera Revential, w którą włożyliśmy wiele pracy. Nie ładnie jest kraść panowie. Chyba nie czuli byście się fajnie, jakby ktoś kradł Wasze prace i pomysły pod swój serwer? ;) Poza tym serwera nie polecam, administracja skrajnie nieodpowiedzialna i w większej części to ona odpowiadała za upadek pierwszej edycji. Nie dajcie się omamić czułym słówkom, zwęszyli kasę, którą Hooltras zarobił na poprzedniej edycji, to teraz próbują kultywować dzieło. Znając życie, czeka Was powtórka z rozrywki. Osobiście nie życzę Wam źle, ale taka jest niestety prawda.

Opublikowano

To samo co w poprzednim wydaniu praktycznie.. Tak swoją drogą.. usuńcie NASZ panel statusu postaci z clienta, ponieważ ani ja (Twórca grafiki), ani Krzywy (Client Master), nie wyrażamy zgody, abyście korzystali z NASZEJ pracy z serwera Revential, w którą włożyliśmy wiele pracy. Nie ładnie jest kraść panowie. Chyba nie czuli byście się fajnie, jakby ktoś kradł Wasze prace i pomysły pod swój serwer? ;) Poza tym serwera nie polecam, administracja skrajnie nieodpowiedzialna i w większej części to ona odpowiadała za upadek pierwszej edycji. Nie dajcie się omamić czułym słówkom, zwęszyli kasę, którą Hooltras zarobił na poprzedniej edycji, to teraz próbują kultywować dzieło. Znając życie, czeka Was powtórka z rozrywki. Osobiście nie życzę Wam źle, ale taka jest niestety prawda.

Prac nie kradniemy w żadnym wypadku, zrobiliśmy status na Wasz wzór, pomijając parę różnic w opcjach, użyliśmy jedynie Twojej ikonki, jeżeli bardzo Cię to drażni ikonkę, tylko wrócę do domu to zmienię. ;) Ah i wybacz, no ale przyznam się, "ukradliśmy" jeżeli chcesz tak to nazwać Wasz pomysł. Poza tym ogromny props dla Ciebie za twoją twórczą wypowiedź, oglądnij proszę Ciebię ten film:

http://www.youtube.com/watch?v=zUVLtpg6u9Y

Jeżeli to Ci nie starcza oglądnij film dot. Estiusa od diabla. Tyle dot. Hooltrasa.

Opublikowano

Serwer bardzo ładnie się zapowiada . Mam nadzieje że ludzi będzie od zaje***ia ponieważ widać że administracja się starała przez ostatni czas . A pisanie przez osoby że nie zagram bo 55 ku do g jest zbędne w tej prezentacji :) .

Opublikowano

Kolejny start i kolejny fail bedzie :)

Ludzie zrozumcie wkoncu, ze server startujacy 2 raz sie nie utrzyma ....

Tak ciezko zmienic nazwe serva i teamu ? ...

Tym razem padnie ale pewnie z braku graczy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

A ty zrozum to, że to nie z ich winy padł serwer... Obejrzyj sobie film, który wstawił Thar3l 2 posty wcześniej i wszystko myślę, będzie ci jasne...

Zapraszam na serwer oraz na forum sewera!

Pozdrawiam, Croki!

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

Po co maja zmieniac nick jak nie maja nic do ukrycia, stawiaja serwer o tej samej nazwie i tyle;)

Nie wiem dlaczego serwer startujacy 2 raz nie wystartuje.

Beka z idiotów;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Prac nie kradniemy w żadnym wypadku, zrobiliśmy status na Wasz wzór, pomijając parę różnic w opcjach, użyliśmy jedynie Twojej ikonki, jeżeli bardzo Cię to drażni ikonkę, tylko wrócę do domu to zmienię. ;) Ah i wybacz, no ale przyznam się, "ukradliśmy" jeżeli chcesz tak to nazwać Wasz pomysł. Poza tym ogromny props dla Ciebie za twoją twórczą wypowiedź, oglądnij proszę Ciebię ten film:

http://www.youtube.com/watch?v=zUVLtpg6u9Y

Jeżeli to Ci nie starcza oglądnij film dot. Estiusa od diabla. Tyle dot. Hooltrasa.

Czy Ty jesteś poważny? Po pobraniu waszego clienta będzie bardzo prosto udowodnić, że panel jest kradziony bo odległości pikseli jak i składnia kodu będzie się zgadzać z Reventialem.

Wszystkie wasze "autorskie" prace w pythonie to najzwyklejsze plagiaty z wyedytowanym kodem (tu coś przesunięte, tu odjęte a tam dodane).

Chwaliliście się takim autorskim logowaniem a w prezentacji daliście jakiś syf (tak, nie podoba mi się i nie boję się tego napisać na forum publicznym).

Zastanówcie się nad własnym zachowaniem bo po poście Azprima mogę wnioskować, że teamu Revential nawet nie spytaliście czy możecie użyczyć kodu (bo po co, nie? lepiej wziąć i spierdolić)

Przy okazji Teodor jest hipokrytą bo tak broni źródeł w dziale download a sam kradnie.

Życzę powodzenia na starcie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czy Ty jesteś poważny? Po pobraniu waszego clienta będzie bardzo prosto udowodnić, że panel jest kradziony bo odległości pikseli jak i składnia kodu będzie się zgadzać z Reventialem.

Wszystkie wasze "autorskie" prace w pythonie to najzwyklejsze plagiaty z wyedytowanym kodem (tu coś przesunięte, tu odjęte a tam dodane).

Chwaliliście się takim autorskim logowaniem a w prezentacji daliście jakiś syf (tak, nie podoba mi się i nie boję się tego napisać na forum publicznym).

Zastanówcie się nad własnym zachowaniem bo po poście Azprima mogę wnioskować, że teamu Revential nawet nie spytaliście czy możecie użyczyć kodu (bo po co, nie? lepiej wziąć i spierdolić)

Przy okazji Teodor jest hipokrytą bo tak broni źródeł w dziale download a sam kradnie.

Życzę powodzenia na starcie.

Myślałem, że jesteś choć trochę mądrzejszy.. no ale, to nie jest pokaz umiejętności, tylko co można znaleźć na serwerze, nie będę się z Wami kłócił, to nie przedszkole, dziękuję Ci za opinie co do naszych prac. Część jest z MPC (wybieranie, tworzenie) ale dużo zrobiliśmy sami, czy w to wierzysz czy nie, nikogo to nie obchodzi, pozostaw to dla siebie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...