Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nostidla Closed Beta

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna prezka czekam na server z niecierpliwością i mam nadzieje że nie będzie problemu tak jak wcześniej z EnterGames

Na pewno zawitam na server pozdrawiam administracje

Opublikowano

Prawie wszystko wzięte z Mpcforum :D Te Wybory postaci, logowania, Te dungeon Gui itd, prawie jak 1 nostidla parę nowości.

Ale prezentacja dosyć ładna powodzenia życzę.

Opublikowano

Prawie wszystko wzięte z Mpcforum :D Te Wybory postaci, logowania, Te dungeon Gui itd, prawie jak 1 nostidla parę nowości.

Ale prezentacja dosyć ładna powodzenia życzę.

Logowanie zostało wykonane przez nas. Może i dungeon gui jest opublikowane, ale mimo to zrobiliśmy własne (autorskie). Wzięliśmy jedynie czyjś pomysł

Opublikowano

Logowanie zostało wykonane przez nas. Może i dungeon gui jest opublikowane, ale mimo to zrobiliśmy własne (autorskie). Wzięliśmy jedynie czyjś pomysł

Chodzi ci że wybór postaci, jest Autorskie tak? :)

Edit:

Dacie czytanie medali co 1 sec lub 30 min?

Będzie 10 ku do G1?

Opublikowano

Chodzi ci że wybór postaci, jest Autorskie tak? :)

Edit:

Dacie czytanie medali co 1 sec lub 30 min?

Będzie 10 ku do G1?

Pisałem coś o wyborze postaci? Czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Truta tylko rip?

+ szkaty ripa, no i prawdopodobnie z małym % z metinów 95lv, ale to jeszcze podlega dyskusji. Ogółem głównie po to jest beta, aby takie rzeczy sprawdzić (czy łatwo/trudno zdobyć bronie 75). :)

Opublikowano

+ szkaty ripa, no i prawdopodobnie z małym % z metinów 95lv, ale to jeszcze podlega dyskusji. Ogółem głównie po to jest beta, aby takie rzeczy sprawdzić (czy łatwo/trudno zdobyć bronie 75). :)

Proponowałbym również aby była jakaś szansa na broń 75lvl z Baronowej ;)

Nie powinna być unikatowa ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

o kur jak bede grał woj body to na 80lv bede miał aura na m bo wszystkie metki będą pilnowane pozdro nie zagram .

Nie wspomniałem o 2-krotnie zwiększonego respu metinów na każdej mapie. :)

Opublikowano

o kur jak bede grał woj body to na 80lv bede miał aura na m bo wszystkie metki będą pilnowane pozdro nie zagram .

Z takim nastawieniem ziomeczku to ty sie hardów nie tykaj.

Wracaj na xen*xa.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

nie jest to ujęte w prezentacji ale respy metinów będą 2 x większe ;)

Opublikowano
Piszę to z telefonu, więc przepraszajm za błędy.

Skoro uważasz, ze serwer to gotowiec z mpc to czemu nie dajesz od razu linki do tych plików.

Po drugie.

Zgadzamy się te dwie rzeczy (wybór postaci i tworzenie) jest z mpc i wybraliśmy je tylko dla tego, ze sa najwygodniejsze i proste. Jeżeli gracze wyraża dezaprobatę dla tych dwóch rzeczy to je zmienimy. To jest dopiero beta :)

Proszę o pisanie konstruktywnych komentarzy, żłobek i przedszkole jest trochę dalej.

Pozdrawiam

Evor

Opublikowano

nie jest to ujęte w prezentacji ale respy metinów będą 2 x większe ;)

a już myślałem że będzie rzeźnia na tych metkach ... :P

1apng_sspnxsh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...