Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wystartował] [18:00][1.7.2]Podwodny Survival + Ekonomia - IP [Zminecraftowani.pl]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Wybacz ale nie będę się angażować w tą konwersacje i proszę mi nie spamować w tym temacie KichaMcPL.

Jak chcesz mi coś powiedzieć wiesz,gdzie mnie znaleźć,możemy pogadać,nie ma problemu. :)

Zaśmiecasz tylko temat i nakłaniasz do robienia spamu w tym temacie.)

Skoro już muszę odpisać odnawiając temat,jak powyżej :)

Zapraszam dzisiaj na 3 turniej PvP o godzinie 18:00 !

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ze mialem te diaxy swiadczy o was, ze nie oczysciliscie mi eq. A wiec skoro mialem te diaxy, to nie zrobilem nic zlego wywalajac je, mam wiec moge. Skad zes wytrzasnal bukkita na 1.7.2? Nawet takiego nie ma.

To tylko świadczy o twojej złośliwości :)

Zobaczę serwer i ocenię, wydaję się ciekawy

Opublikowano

Przywracam aktualność tematu i serdecznie zapraszam,bo już niebawem nowa epicka surowcowa! :)

Opublikowano

Jak zawsze odnawiam temat ;) + Na serwerze powstały farmy

zwierząt do kupienia,oraz mini adminshop z jajkami zwierząt!

Opublikowano

Jak wyżej,odnawiam i zapraszam,na pewno warto chociażby zobaczyć ;)

Opublikowano

Z okazji 6 grudnia na serwerze będzie można kupić wszelkie nieruchomości po niższych cenach!

Również i na serwerze zapanował nowy klimat,świąteczno/zimowy - zapraszamy!

Opublikowano

Pomijając to co było na początku,drobne błędy,teraz już mogę być dumny,że wreszcie to wszystko

nabiera kształt,zapraszam na naszego ts3 usets.pl - I przy okazji odnawiam :)

Opublikowano

@DamianPL12

Jaka zlosliwosc? Wszedlem zobaczyc server, nie podobal mi sie, wiec postanowilem nie grac. A skoro mialem eq, po co mialo sie zmarnowac? Skoro nie gram to co mi zalezy? Moglem to np. Spalic albo zostawic ale pistanowilem ze bede uprzejmy i komus to dam. Proste? Nikomu nie zaszkodzilem bo skoro diaxy mialem to sa one moje. Wiec moglem komus pomoc i je dac, po co maja sie zmarnowac?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Już strona www jest częściowo przygotowana,dostępna pod tym samym adresem co serwer ;)

Odnawiam ;)

Opublikowano

Chwilę wcześniej niż doba,ale idę spać - Odnawiam! ;)

UWAGA - Jest już prototyp strony www,niebawem pojawi się sklep sms!

Strona www dostępna pod tym samym adresem co serwer. Mamy już stronę na FB!

Zapraszam również na naszego ts3 usets.pl - Darmowy kanał dla każdego!

Opublikowano

Oczywiście,że są,tylko nie ma w przypadku kiedy się nie przeczytało poradnika na /spawn,jest tam przewodnik na którym piszę,w którym

sektorze są aktualnie wolne jaskinie. Nawet jeśli nie przeczytacie do końca i znajdziecie ścieżkę z czerwonego kamienia do wyjścia

tam jest tabliczka z /warp podziemia jak go wykorzystacie,pojawiacie się,a przed wami stoi tabliczka,gdzie jest wolne.

Najlepiej /warp podziemia a potem przeczytać gdzie jest wolne,koło warpu są różne drogi,nie biegnijcie gdzieś,tylko je czytajcie.

W tym momencie wolne jest w sektorze f , prosto od warpu i trochę pod podłogę ;) Mam nadzieję,że trochę wam pomogłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...