Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wystartował] [18:00][1.7.2]Podwodny Survival + Ekonomia - IP [Zminecraftowani.pl]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was kilka informacji!

1.Możecie już robić portal do netheru na /surowcowa.

2.Poprawiliśmy część podstawowych błędów w pluginach.

3.Dla wszej wygody zrobiłem /warp podziemia.

Pamiętajcie,że jeśli macie pytania,piszcie na /operator - chętnie pomogę! ;)

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer na godzinę 18:00 na turniej pvp,do wygrania ciekawe nagrody! :)

Opublikowano

Za dzień/dwa dni będzie już możliwość kupienia rangi VIP na naszym serwerze.

Powiększyliśmy również naszą surowcową,chodź pamiętajcie,że to nie jest jeszcze

tak właściwa,ponieważ chcemy ją zrobić dobrze,nie po łepkach!

Możliwe,że zmienią się nieco ceny nieruchomości,ponieważ niektóre rzeczy są za tanie.

Jak zwykle zapraszam,i proszę o szczere opinie o serwerze! ;)

Opublikowano

Dzięki za opinie :)

Dam wam tutaj adres ip serwera jak i w opinie,ponieważ część osób ma problemy z wpisaniem nazwy domeny ;)

A i jeszcze jedno,technik mi mówił,iż są osoby które poprawnie się łączą z grą ale występuje problem

z bukkitem do wersji 1.7.2 . Prawdę mówiąc musimy czekać aż wydadzą nową wersje,poprawiającą

część problemów,no niestety,nie wszystko jest zależne od nas :/

IP: 37.187.79.18:25564

Opublikowano

Odświeżam :)

To,że ktoś ma coś mniej więcej podobnego to jest normalne,to minecraft ciężko o całkowitą orginalność.

Zresztą,jest tyle serwerów podobnych do siebie i jakoś nikt nie zwraca na to uwagi.

Kolejną kwestią jest chęć monopolu,każdy by nie chciał konkurencji.

Opublikowano

szkoda, że 1.7.2, gdyby był 1.6.4 to bym na pewno zagrał bo wszystko bardzo ciekawie wygląda C;

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Ponownie odnawiam ;)

W sobotę o 18:00 na naszym serwerze odbędzie się 2 Turnij PvP

o okazji tygodnia istnienia serwera,i postępów na nich! Zapraszam! :)

Opublikowano

Codziennie wbija sporo nowych,część z nich się przekonuje i już zostaje - odświeżam i również zapraszam! ;)

Opublikowano

Tak jak zawsze,jak wyżej,odnawiam;) Chciałbym tylko dodać,że już na serwerze wszystkie błędy zostały niemal poprawione,

tak więc można spokojnie grać,aby teraz robimy fajną nową surowcową i szykujemy rangę vip.

Co do strony www,nie jest aż tak teraz potrzebne ale jest w połowie zrobiona,ale ts jak najbardziej posiadamy.

Zapraszam na ts3 usets.pl Ts współdzielimy z innym większym serwerem,więc zawsze ktoś z nas jest,czy nawet ja :)

Opublikowano

Super server, wbijam i mam w eq 64 bloki diamentów :D W godzinach szczytu gra max. 9 osób z tego 3 z administracji. Lagi jak nie wiem co w jaskini. Przez te lagi nie chce grać, więc bloki oddałem jakimś graczom, tam 2 było, to wywaliłem na spawnie, bo po co mi, a ktoś skorzysta.

Miałem nawet ss, ale nie zapisałem, a musiałem jeden link skopiować, więc usunął się :(

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

( To,że miałeś diaxy w ekwipunku to tylko dlatego,że kiedyś miałeś moderatora i gm i ci zostały.

To,że je rozdałeś graczom wiiedząc,że to waluta serwer,i to złośliwie mówi tylko o tobie.

To,że na serwerze są lagi,każdy wie,że to wina bukkita do 1.7.2,wina niedopracowań

niezależnych od nas,sam serwer lagów nie ma.A,liczbę osób po prostu celowo zaniżasz.

Prawda jest taka,że co nie napisz ma to na celu dopiec,to są hejty.

Ale to coś normalne,nie obawiam się ich,to nie o mnie świadczą.)

Zapraszam jutro na 3 turniej PvP o godzinie 18:00 !

Opublikowano

Teraz kiedy serwer już działa na 1.7.2 i część elementów mapy czy pluginów jest pod stosowna,

nie będziemy już zmieniać wersji,jak też niebawem będzie poprawka do tych wersji mc pod serwer.

A z czego wynika ten poblem,że 1.6.4 a nie 1.7.2? Brak odpowiedniego lanchera,

zawsze mogę wam coś podesłać,tylko powiedzcie mi :)

Opublikowano

To ze mialem te diaxy swiadczy o was, ze nie oczysciliscie mi eq. A wiec skoro mialem te diaxy, to nie zrobilem nic zlego wywalajac je, mam wiec moge. Skad zes wytrzasnal bukkita na 1.7.2? Nawet takiego nie ma.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...