Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego najbardziej nie lubisz robić w szkole?

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie piszcie pisać pracy klasowej itp. Ja najbardziej nie lubię w szkole siadać na sedesie jak jest to 2

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w szkole nie lubiłem tych niewygodnych ławek na których niewygodnie się spało...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

uczenia się na jakieś gówniane przedmioty z gównianego materiału, który i tak nigdy po za szkołą mi się nie przyda, brak umiejętności prowadzenia lekcji w sposób interesujący dla uczniów przez wielu nauczycieli

Opublikowano

Siedzenia te niewygodne krzesła

Lekcje informatyczne = pracuj na komputerach sprzed drugiej wojny światowej...

Opublikowano

Kiedy jeszcze byłem uczniem szkoły, nie lubiłem lekcji z moją ukochaną wychowawczynią, która kazała mojej klasie tańczyć poloneza na koniec roku...

Teraz, gdy to ja stanąłem po stronie grona pedagogicznego, nie lubię sprawdzać klasówek uczniów (często zdarza się, że koło 100-200 trzeba sprawdzić -,-)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wypowiadać się przed "publicznością".

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

U mnie kible są całkiem czyste (dziwne co nie?) Oczywiście jak to w każdej szkole bywa komputery mają po kilka lat zabezpieczone są miliardem haseł bez którego nie idzie żadnego programu zainstalować, a przecież nauczyciel każdemu z osobna nie będzie wpisywał bo to by było głupie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Nie lubię uczyć się tego, co mi się w przyszłości nie przyda. Szkołę bym lubił gdyby obcieli zbędny materiał a dali materiał, który w przyszłości się przyda. W dodatku w jednej sali nie lubię ławek.. Mają jakiś na środku metal i nie da się normalnie usiąść. Gdybym miał normalnie usiąść to ta ławka by w górę poleciała.. A duży wcale nie jestem.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Weteran
Opublikowano

Nie lubię chodzić do wc, bo jak wiadomo męska toaleta nie jest czystym pomieszczeniem.. Ale ostatnio znalazłem rozwiązanie, chodzę do wc dla pracowników :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Twarde ławki nawet wyspać się nie można ;/, kartkówek,sprawdzianów,nauczycieli,zeszytów,plecaków,ludzi którzy uciekają po to żeby sobie zajarać fajki,słuchania dziewczyn w gimnazjum o ich doświadczeniach seksualnych,ludzi którzy gadają o minecrafcie, ludzi którzy gadają czy oglądałem najnowszy filmik sławnego youtubera, nauczycieli którzy się drą z byle czego.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...