Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego najbardziej nie lubisz robić w szkole?

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja w szkole (do której już nie chodzę) nie lubiłem śmierdzącego szamba które było czuć na przerwach czasem i lekcjach w kiblu jak się było to masakra.I nikt nic z tego sobie nie robił jak miał być sanepid to mówili o tym dla nich ,że przyjadą to wszystko pięknie wypachnione ,wywietrzone i luks ^^.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

nauczyciela który jest wredny a jak przyjdzie pedagog to się zachowuje jak aniołek, lizodupów, wstawać wcześnie a potem być niewyspanym mieć przez to oceny niedostateczne i minusowe punkty

<>

Opublikowano

Niektórych lekcji, wiem, że w życiu mi się to przyda, jednakże niektórzy nauczyciele zbytnio mnie denerwują :P

Opublikowano

Ja tam na szkołę nie narzekam, mam więcej ruchu niż lekcji : )

Ale nie lubię pisania :x

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

Nie lubię chodzić do wc, bo jak wiadomo męska toaleta nie jest czystym pomieszczeniem.. Ale ostatnio znalazłem rozwiązanie, chodzę do wc dla pracowników :D

U mnie jest jedna męska-brudna i zasmrodzona dymem papierosowym który mi bardzo przeszkadza,druga damska,i trzecia "chuj wie dla kogo wbijam bo mam blisko" bo nie ma oznaczenia na drzwiach,tam jest czysto i nie śmierdzi więc tam chodzę :D

Opublikowano

1. Robić obliczenia w jakimś durnym Excelu na komputerze na którego bez problemu wszedł by Battlefield 4.

2. Ćwiczyć na wf-ie.

3. Pisać notatek, że aż ręka boli, choć wszystko jest w podręczniku.

4. Siedzieć na podłodze jak ławkę zajmą.

5. Pisać kartkówkę karną, która jest robiona przez klasowych idiotów mimo iż ja jestem cichy i spokojny.

6. Przetrzymywania na przerwie.

7. Uczyć się.

Opublikowano

1. Robić obliczenia w jakimś durnym Excelu na komputerze na którego bez problemu wszedł by Battlefield 4.

2. Ćwiczyć na wf-ie.

3. Pisać notatek, że aż ręka boli, choć wszystko jest w podręczniku.

4. Siedzieć na podłodze jak ławkę zajmą.

5. Pisać kartkówkę karną, która jest robiona przez klasowych idiotów mimo iż ja jestem cichy i spokojny.

6. Przetrzymywania na przerwie.

7. Uczyć się.

Odpowiedź idealna. Ja z kolegi nienawidzę programowania w c++ na zasadzie "zrób to sam", czyli nauczyciel ma nas gdzieś, a potem daje taki materiał na klasówce, że nie można tego ogarnąć w żaden sposób, bo on nawet nie prowadzi lekcji "róbta co chceta". Nie lubię uczyć się przedmiotów w nadmiernej ilości, których nie zdaje na maturze (tak jestem w maturalnej klasie), więc nie lubię takich nauczycieli, którzy tego nie potrafią zrozumieć, że my też chcemy ogarnąć wiedzę do matury z tego co zdajemy i nie damy rady robić wszystkiego na raz. Jednak w mojej szkole i tak lajtowo do tego podchodzą. W szkole też nie lubię rozmawiać z rówieśnikami.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Kurw, które narzekają na każdy aspekt szkoły.
Podludzi jebiących szlugami.Jak się nie chce wam uczyć, to czas przepisać się do najbardziej patologicznego gimnazjum/liceum/technikum w mieście.Tam nie ma poziomu, idealnie dla was.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Narzekacie na kible w szkole. Zobaczcie lepiej co jest w PKP.

Ja nie lubię lekcji prowadzonych w nudny sposób i niewygodnych krzeseł.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Ja chyba wyjątek mam, bo u mnie wszystkie kible są niesamowicie zadbane. Czysto, ładnie i przytulnie. Nawet zamki działają w kabinach. Jedyny problem to, to że papier do rąk szybko się kończy, a rzadko kiedy jest uzupełniany, ale zawsze można o spodnie lub firankę wytrzeć, więc w porównaniu do całego kibla to pikuś.

Opublikowano

najbardziej to nie lubię krzeseł są takie nie wygodne powinni dać takie jak mają nauczyciele wygodne a nie jakies kurwa drewno równie dobrze mogli by dać belke do siedzienia nie ma różnicy ...

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Narzekacie na kible w szkole. Zobaczcie lepiej co jest w PKP.

Ale pkp ma swój klimat <3 ... ahh

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Samej szkoly :O

A tak na serio, to klucenie sie z nauczycielem o racje (ktora lezy po mojej stronie) , ale i tak wyjdzie na racje nauczyciela.. Bo Nauczyciele nie umieja sie przyznaz do bledu i sa Pojeb**** (nie wszyscy).

Opublikowano

Uczyć się jakichś pojebanych tematów które "rzeczywiście" pomogą mi w McDonald... A tak na serio to właśnie uczyć się bezsensownych rzeczy które huja mi się przydadzą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...