Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego najbardziej nie lubisz robić w szkole?

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Wy macie z tymi kiblami... xD

Nie lubię, kiedy sprawdzone już kolokwia są dawane do wglądu pod koniec zajęć. Godzina oczekiwania. :huh:

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sytuacja z dzisiaj.

Idę normalnie na angielski, obok jest gabinet pedagoga.

Przechodze obok niego, a pedagog woła mnie do gabinetu i mi wciska że niby podrabiam zwolnienia z lekcji WTF

Co za patologia w tej szkole, dobrze że jestem tam ostatni rok.

Opublikowano

Nauczycieli którzy już 100lat temu powinni przejść na emeryturę, do tego nie potrafią uczyć w sposób więcej niż nie nudny, wydają się być zaprogramowanymi robotami do których nic innego, oprócz wyznaczonego im polecenie przez istoty wyższe nie dociera.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja chyba wyjątek mam, bo u mnie wszystkie kible są niesamowicie zadbane. Czysto, ładnie i przytulnie. Nawet zamki działają w kabinach. Jedyny problem to, to że papier do rąk szybko się kończy, a rzadko kiedy jest uzupełniany, ale zawsze można o spodnie lub firankę wytrzeć, więc w porównaniu do całego kibla to pikuś.

U mnie też jest piknie zadbane czysto i papier do wytarcia rąk też się kończy , ale jak ten się skończy to nie trzeba brać o spodnie tylko papierem toaletowym ;D

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Za czasów szkoły nie lubiłem trybu monotonnego prowadzenia lekcji przez 85% nauczycieli ;>

Przesiąkniętych dymem toalet męskich/damskich. Kartkówki za to, że jakiś idiota odpieprzał na lekcji.

Opublikowano

Nie lubię większości nauczycieli, uważają się za Bogów i że niby wszystko im wolno. Reszta jakoś ujdzie.

Nic więcej nie mam do dodania, również nie przepadam za nauczycieli i każdy uważa swój przedmiot za najważniejszy.

Opublikowano

Czekać całe 45 minut, żeby pójść zapalić na chwilę. ;/ I tak w kółko.

patologia .

Nauczycieli trzepiających się bez powodu i tych tyranów

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

//Jestem 2 lata po szkole//

Edukacji oraz sposób w jaki to jest prowadzone. Jakoś jeszcze nic mi się z tego nie przydało.

Denerwowało mnie to, że bardzo mało było PO tylko 2 klasy + 1 godzina w tygodniu - miałem bardzo fajnego gościa i ogólnie opowiadał jak ratować się/ludzi w różnych przypadkach. A nie, napierdalam na j. polskim 20 minut z sensem i ocena: 2+ - wtf?

Po ukończeniu nie spotkałem się z niczym gdzie j. polski by mi pomógł. A tak to wiedziałem jak komuś usztywnić rękę po złamaniu.

Najbardziej nie lubiłem:

- Grupek. Tak ogólny podział. - Szczęśliwe w LO mnie to nie spotkało.

- Nauczycieli którzy wymagają, a sami mogą gówno dać.

A co do kibli, to u nas zrobili z nich palarnie i wszyscy byli zadowoleni :D

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Szkoła to siedlisko bakterii, brudu, syfu, kurzu już nie mówiąc o stanie higieny w łazienkach (...)

Opublikowano

Najbardziej nie lubię patrzeć na zachowanie nieudolnych "nauczycieli". Osobę, która nie potrafi zapanować nad niewielkim stadkiem gimbusów, nie można nazwać prawdziwym nauczycielem, a jednak taka osoba jakimś cudem dostała się na tę posadę. Jakakolwiek dyscyplina w szkole? Niestety nie w tym kraju.

Opublikowano

Najbardziej nie lubię patrzeć na zachowanie nieudolnych "nauczycieli". Osobę, która nie potrafi zapanować nad niewielkim stadkiem gimbusów, nie można nazwać prawdziwym nauczycielem, a jednak taka osoba jakimś cudem dostała się na tę posadę. Jakakolwiek dyscyplina w szkole? Niestety nie w tym kraju.

jak jest dobry nauczyciel to i nie ma problemu z uczniami. NAUCZYCIEL POWINIEN BYĆ ZIOMKIEM DLA UCZNIÓW I UCZNIOWIE DLA NIEGO

lolol

Opublikowano

Ludzie

//

Chciałbym przypomnieć, że nazwa tematu to "Czego najbardziej nie lubisz robić w szkole?". xddd Nalezy zwrócić uwagę na słowo "robić".

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

jak jest dobry nauczyciel to i nie ma problemu z uczniami. NAUCZYCIEL POWINIEN BYĆ ZIOMKIEM DLA UCZNIÓW I UCZNIOWIE DLA NIEGO

Wtf? Nauczyciel ma uczyć, a nie być kumplem/ziomem dla uczniów. Traktowanie nauczyciela jako kolegę = pierwszy stopień do braku szacunku wobec niego.

Opublikowano

gdy nauczyciel uważa swój przedmiot za najważniejszy.

Słaba rekrutacja jeśli chodzi o gimnazjum do liceum.

Będąc w 3 klasie lo na j. angielskim mam osoby w grupie/ podział ze względu na numery. Są tam ludzie którzy nie wiedzą jaki to czas po przeczytaniu zdania, i odpowiadający na pytanie --

-jakie są twoje ulubione książki?

-Tak

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Swojej klasy ;), małe chamskie gimbusy które nie mają szacunku dla nikogo, jak by trzeba było sprzedali by własną matke żeby sobie lakier do włosów kupić...

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Uczyć się.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

nauczycieli, niewygodnych krzeseł, uczenia się przedmiotów tych, które w życiu wgl. mi się nie przydadzą, nauczycieli.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...