Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layers |100 Cap| Free Silk 1LP/H |Job Coins | Balanced | Job Based |Alot more !

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hkuLg.png

7hXHc.png

is a free massively played online RPG (MMORPG) this MMO is about the history of the Silk Road, a historical look into the trade routes of asia.
this MMO taks the stories, the places,and the events of the Silk Road and blends them together in an amazing fantasy element Players can join in and role-play on the Silk Road
fulfilling trades from one city to the next encountering danger and adventure.
A lot of stuff we haven't mentioned in this thread is because its just too overwhelming to talk about all the features and the gameplay feel that also we already posted our facebook page we already was adding every single update so u can watch it out right there.
Layers Offers a lot of free content that can be attained by simple activeness. Also all avatars can be bought with FREE silk per hour also We've developed a system which will allow players to customize their characterslike never before. ( tego i tak nikt nie czyta :) )

Links:

Server Information

• Longterm PVE.
  • Stable all the buggs problems fixed.
  • Files : Vsro V1.188
  • Server Cap : 100Cap
  • Server Race's : Ch Only
  • Exp - Sp Rate : 35x (38x Party) Exp / Sp
  • Gold Drop rate : 3x
  • Item Drop Rate : 5x
  • Alchemy rate : 1x (Isro Rates)
  • Sox Drop rate : 5x
  • FGW : Removed
  • Mastery 300
  • Fortress : Only Hotan works til server cross a good number
  • Trading Gold Rate : 25x (More than isro)
  • Towns : Hotan - Jangan - Downhang
  • Mobs Spawn rate : 2x (more than isro)
  • 35x Job Rate

Balances:

• The Europe parts are removed from Entire Map (M button)
  • Removed Vigor Potion from the NPC.
  • Monster spawn ratio has been increased to 2x.
  • Weapon glow colors are configured like the real old 100cap.
  • CoinSystem not only based on Contribution
  • Item Selling Gold Rate 30%
  • Dg1-Dg9 Auto-Equipment of Items
  • Chinese Only So ( Sun Items Disabled )
  • 60 Seconds CoolDown for Reverses
  • Rare Items are +3 stronger than normal end gear
  • Legend Items are +4 stronger than normal end gear
  • awesome stone drop rate
  • Damage Increase Scrolls are 10% instead of 20% (works with dmg increase buffs)
  • l04r.png
  • GoldBotting is allowed, however ItemSellRate is lowered and GoldDropRate is also lowered
  • Isro Upgrade system with optlevel and more
  • Advanced Elixier are disabled
  • Purfication Pill Fix.
  • CTF every 1 hours
  • Fortress war on Sundays at 7.30-9PM Servertime (Gmt+1) | Hotan FW Only at Beginning.
  • Various Stacks changed
  • 65 as required level for using globals
  • cool elixir drop rate
  • Honor buff disabled
  • Roc instance available 3 times/week (part of the special Rare system , details below)
  • Academy disabled
  • Special items dropable from uniques.

Sos / Som / Sun Balances
- You CAN'T get Seal of Sun (SUN) items. They are completely removed from game because they are imbalanced.
- You can get Seal of Star (SOS) items from mobs around the map or uniques. Mobs doesn't drop SOM/SUN items.
- You can get Seal of Moon (SOM) items from the "Upgrade system" located at every shop.

also we have changed the seal names to

Seal of Sos = Magic
Seal of Moon = Rare
Seal of Moon2 not sun ! = Legend

Stacks:
  • HP/MP pots 800
  • Magic tablet 2000
  • Attr tablet 2000
  • Magic stone 1000
  • Attr stone 1000
  • Drug of Typhoon 50
  • Universal pills 800
  • Elixirs 500
  • Arrows 1000
  • Lucky Powder 100
  • o7sqh.jpg
Start Items:
  • 20 Reverse Return Scroll
  • 1000 HP/MP Recovery Potion (Bags)
  • 50 Instant Return Scroll
  • 20 Speed Scrolls
  • 3 days Monkey Summon Scroll
  • 500,000 gold
  • 200,000 sp point
  • 3Globals
  • Full set equipment
  • QNQbd.jpg

FVMvb.png

1- Isro Awaken System [upgrade] :

bBpcg.jpg

sXWLf.jpg

kKgke.jpg

Layer Reward :
" We are going to add an event that first 100 character reach level 100 will receive 250 silk + rabbit +globals + rev scrolls + title automatically to his character id !! "
Note : Rabbit + globals + rev scrolls will be in storage .

boGXe.jpg

Silk Dropping [Hot]:

fJPuh.jpg

EOdee.jpg

E2MQg.jpg

QJLce.jpg

o19ic.jpg

jj91h.jpg

Weapon Changer [Hot]:

N05Db.jpg

What is this :
one of best Silkroad-R Future ! that i done by hard editing ! i hope you guys like it , you now able to change your weapon type .
ex : if you had a glavie you can change it for spear or bow !
ex2: if you had a blade you can change it for sword.
Note : All the status of changed weapon will be downed to 0%

9r57h.jpg

HSXhb.jpg

nYBYg.jpg

xO1Cb.jpg

wHBfg.jpg

Snow Shield :

so to make more fair for int chars i decide to add int point into opening snow shield so str only able to open first snow shield .

JZsTg.jpg

Job Unique Temple [Hot] :

Ya unique temple which will give you alot of job coins and special items each gate has a unique which will give you alot of cool things !.
Reason: Balance the server so it wont be pay 2 play !!
Screens:

wkmLc.jpg

your able to teleport to this areas using this red marks at map ..
also you should teleport using your job suit on .
so what is the prize if i kill one of them ?
here we go! !:

0eUoc.jpg

Jest Tego o wiele wiecej i nie ma sensu tutaj wszystkiego wklejac.

Zapraszam na temat

forum/private-sro-advertising/2958832-layers-100-cap-free-silk-1lp-h-job-coins-balanced-job-based-alot-more.html

(wiecie to dac przed linkiem)

Stwierdzilem ze nie ma sensu tego tlumaczyc jak prawdopodobnie kazdy zna na tyle angielski zeby zrozumiec.

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zebrałbym ekipę jakąś dobrą bo Pioner upadł chyba ;d trzyma się online tylko z naszej gildi xD

Zbieram ekipę oraz ludzi do gildi Supreme :) jak nie wypali to trudno będę grał sam ;d

Opublikowano

Zebrałbym ekipę jakąś dobrą bo Pioner upadł chyba ;d trzyma się online tylko z naszej gildi xD

Zbieram ekipę oraz ludzi do gildi Supreme :) jak nie wypali to trudno będę grał sam ;d

Chcesz to można pograć : P

kogoś sie znajdzie zawsze do grania :D

Opublikowano

kenwod ty lepiej ekipy nie zbieraj bo bedzie jak na bodajze quent, wyjdziesz bez słowa zostawiajac gildie.

Na quent? Nie kojarze, ostatnio gdzie grałem to QuitSro (5 osób online + beta) oraz na Pioner ( serwer stał praktycznie z naszej gildii ). Może często zmieniałem serwery, ale miałem powody typu: prywatne życie, czasami dostałem bana za wyśmiewanie się z działań GM'a, a czasami po prostu dobijało mnie towarzystwo lub atmosfera panująca w gildii ( 80%+ afk boty ).

Szukam jakiegoś serwera cap: 100, gdzie będą ludzi oraz klimat, nie mogę się doczekać, ale czekam - nie moja wina, że czasami tak wychodzi, iż serwer nie przyciąga ludzi, a wbicie 100lv i siedzenie samemu bez pvp lub ludzi nie wiąże się dla mnie z długoterminowym serwerem :)

Opublikowano

Serwer się zapowiada ciekawie :) Wystarczy, zaobserwować sytuacje na epvp, jak już ludzie się gorączkują :) Dobrym motywem również jest "100-pierwszych max lv" zwabia to graczy + daję kapkę adrenaliny oraz dążenia do bycia jednym z lepszych :) Myślę, że na spokojnie będzie 100+ graczy na starcie po czym liczba może wzrosnąć, mają dobre zamiary, dobre założenia co do graczy, nie jest nasrane od ulepszeń taki old'school z lekkim rozbudowaniem :)

Opublikowano

Serwer na który czekałem.

Postarajmy się zebrać jak najwięcej ludzi na ten serw. Ja odświeżę stare kontakty z innych serwów przez skype, więc myślę że paru ludzi na serwa przyprowadzę.

Mam nadzieję że nie będzie to kolejny niewypał...

Szkoda że dopiero w niedzielę start. Do zobaczenia w grze równo ze startem - Jaguar ing. :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Na quent? Nie kojarze, ostatnio gdzie grałem to QuitSro (5 osób online + beta) oraz na Pioner ( serwer stał praktycznie z naszej gildii ). Może często zmieniałem serwery, ale miałem powody typu: prywatne życie, czasami dostałem bana za wyśmiewanie się z działań GM'a, a czasami po prostu dobijało mnie towarzystwo lub atmosfera panująca w gildii ( 80%+ afk boty ).

Szukam jakiegoś serwera cap: 100, gdzie będą ludzi oraz klimat, nie mogę się doczekać, ale czekam - nie moja wina, że czasami tak wychodzi, iż serwer nie przyciąga ludzi, a wbicie 100lv i siedzenie samemu bez pvp lub ludzi nie wiąże się dla mnie z długoterminowym serwerem :)

creddy retro dokładnie sory za pomyłke, takze jak cie ludzie wkurzaja bo botuja to nie zbieraj ekipy bo na tym gra polega teraz cya

Opublikowano

creddy retro dokładnie sory za pomyłke, takze jak cie ludzie wkurzaja bo botuja to nie zbieraj ekipy bo na tym gra polega teraz cya

Nie chodzi mi o bocenie takie, bo sam jade na bocie nie chce mi się samemu siedzieć i klikać, chociaż gra by była o wiele piękniejsza jak na początku sro :) rozchodzi mi się o przeważnie całodobowe bocenie co się dosyć często zdarza, nie ma z kim pogadać, bo ludzie się wstydzą wejść na ts'a ze swoim głosem :)

Skończmy ten flame, bo do niczego nie prowadzi :) Gram tam gdzie chcę i ile chce, to jest mój wybór, mam też życie prywatne itp. A co do tematu, to dalej stawiam na tym, iż zbieram ekipę, a jeżeli się grupka ludzi nie zbierze to trudno, ogarnę się w jakieś inter, tam przynajmniej jest więcej aktywności, ale to zależy od luudzi :)

xcoom - na pewno ludzie się znajdą bo jest duży apetyt na epvp, może przez kilka dni chociaż będzie dużo ludzi, później może liczba spadać, jak na większości serwerów ;p

Opublikowano

Nie chce mi się nawet komentować, ale serwer miał ruszyć dzisiaj o 24 (za 8,5h), na stronie serwa można zobaczyć jedynie czas za jaki serwer zostanie otwarty i wczoraj było tak samo jak jest teraz... : 1day 8h...

Co ci ludzie mają z tego że dosłownie każdy serwer ma przekładaną datę otwarcia, wku****** się można! -_-

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Mi tam wcale strona nie wczytuje.

Ale skoro jest tak jak mówisz @theDiox, to nie sądzę jak mówił @Kenwood, że będzie 100+ graczy na stacie. W takim przypadku serwer ruszyłby w o 00:00 w Poniedziałek, a nie sądzę, żeby ktoś grał całą noc z zamiarem wstania rano do pracy/szkoły.

Opublikowano

ja sie tam pisze na to.. znalezc mnie mozna w sygnie.. , nick zbyszek

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Zapowiada sie zajebiscie :) To co Panowie, zbieramy ekipe i robimy gildie :) Moj nick w grze zapewne _Urban_
Pozdrawiam :D Na 99% zagram, tylko zbiore ekipe!

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...