Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1348758094-U346826.png
intel i7

1348758144-U346826.png
48GB

1348758183-U346826.png
1gbps/s

1348758231-U346826.png

http://newlongju2.pl

1348758281-U346826.png

http://newlongju2.pl/index.php?s=register

1348758321-U346826.png

http://newlongju2.pl/index.php?s=sklep

1348758394-U346826.png

http://newlongju2.pl/download/newlongju2_klient.zip

1348758431-U346826.png

http://newlongju2.pl/download/newlongju2_launcher.zip

1348758476-U346826.png

dam do kilku godzin

Skan klienta:

dam do kilku godzin

1348758537-U346826.png

handlarze.png

1348758595-U346826.png
Ekwipunek +9 na 1 poziom, bojowiec

1348758633-U346826.png
od 65 poziomu, a tak to tylko perły

1348758686-U346826.png
300%

1348758759-U346826.png
450%

1348758834-U346826.png
500%

logo.png

nav1.png

Adres strony:

http://newlongju2.pl

Facebook:

https://www.facebook.com/newlongju2?ref=hl

Typ serwera:
Medium

Maksymalny poziom:
99 poziom

Doświadczenie:
300%

Drop przedmiotów:
450%

Drop yang:
500%

Handlarze:

handlarze.png

Zbroje na 80-90 poziom:
zbroje1.png

Bronie na 80-90 poziom:

Standardowo - Miecz syriusza itd.

Zdjęcia dodam do kilku godzin na spokojnie.

O NewLongju2:
Pamiętasz dobre czasy metina? Dzięki nam możesz tam wrócić!
Bez zbędnych dodatkowych epickich przedmiotów, bez zwierzaków, bez żadnego inne rodzaju beznadziejnych odwołań do innych gier.
Tutaj do zrobienia masz tylko standardową broń - czyli przykładowo nazywając "miecz syriusza".

Jak wchodzą tutaj bonusy?:
Bonusy wchodzą maksymalnie, bez wyjątków.

Jak tutaj awansuje się umiejętności?:
Umiejętności mamy na G1 za pomocą ksiąg u instruktorów, aby awansować na P, należy wydropić Tęczowy Kamień który dropi z metinów 50+.
Standardowo, 10 kamieni do P.

Jakie są tutaj lokacje?:
Lokacje są tu standardowe, mapą na najwyższy poziom jest - Atlantyda.

Jak z koniem?:
Na start gry otrzymujemy konia bojowego, aby awansować go na militarnego należy wydropić Medale Konne.
Wylatują one ze wszystkich metinów do 90 poziomu.

Jakie są tutaj potwory/metiny?:
Metiny są maksymalnie na 100 poziom, natomiast najsilniejsze potwory są w atlantydzie (te standardowe).

No dobra, dobra, ale co z KD?:
Kamienie dusz dropią +3 z każdego metina.
Później kamienie +3 ulepszamy u sury do +5.

Jak z yangami?
Ilość yang dropi w małej ilości, gdyż to pomoże w handlu (handel w tobołku).
Oczywiście, jak na ceny w sklepach ilość yang dropi duża, proporcje yang są w porządku.

Jest 6/7?

Oczywiście, że nie.

Jak z ulepszaczami?

Brak ulepszaczy, jedynie perły i ulepszacze na epicką broń/zbroję.

Inne:

Ze wszystkich potworów od 50 poziomu dropia szkatułki +, z których są rosy oraz małże.

Forum:
Jutro zostanie dodany odnośnik do forum na stronie głównej.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm.. Takie standardowe pytanie : W ile wbiję 70 lvl? Chcę wiedzieć czy opłacać się będzie zdobyć broń na 75 ;) Bo jeśli wbicie 99 lvl to kwestia 3 dni spokojnego expienia, i spokojnie da się radę wbić ten poziom dzięki eq na pvp to nie ma sensu zdobywania :) ... Co byście powiedzieli na eq od 99 lvl? :) Wiem że to bardziej sie mija z tym "NewLongju2", "oldschool" itd. Ale to będzie taka forma " nagrody " za wbicie tego lvl :) Większość osób zatrzyma się na 90 lvl, bo na tym jest pewnie ta 2 zbroja ( po stalce ) +9 ^^ W cliencie gry są itemki pasujące do metina, a zbroje to może być zwykła szafirowa czy coś w tym rodzaju.. Oczywiście jeszcze biżu.. Chodzi mi trochę o urozmaicenie gry :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nic nie opisanie nie zagram x

Może dlatego, że nie ma za bardzo co opisywać?

Hmm.. Takie standardowe pytanie : W ile wbiję 70 lvl? Chcę wiedzieć czy opłacać się będzie zdobyć broń na 75 ;) Bo jeśli wbicie 99 lvl to kwestia 3 dni spokojnego expienia, i spokojnie da się radę wbić ten poziom dzięki eq na pvp to nie ma sensu zdobywania :) ... Co byście powiedzieli na eq od 99 lvl? :) Wiem że to bardziej sie mija z tym "NewLongju2", "oldschool" itd. Ale to będzie taka forma " nagrody " za wbicie tego lvl :) Większość osób zatrzyma się na 90 lvl, bo na tym jest pewnie ta 2 zbroja ( po stalce ) +9 ^^ W cliencie gry są itemki pasujące do metina, a zbroje to może być zwykła szafirowa czy coś w tym rodzaju.. Oczywiście jeszcze biżu.. Chodzi mi trochę o urozmaicenie gry :)

Co do 70 poziomu na pewno dość szybko, ale nie typowo jak na easy.

Dla pierwszych 3 osób, które wbiją 99 poziom - unikalna zbroja Hwong (nie hwang).

Co do ekwipunku dla 90+ to będę myślał nad jednym epickiem przy biżuterii, ale to w chwili jak się pojawi kilka poziomów 90+.

Chcę zostać przy dawnym metinie, nie chcę za bardzo odbiegać od projektu.

Opublikowano

Wiesz, nie mówią o nie wiadomo jakich broniach i zbrojach :) .. Wszystko jest w kliencie.. Bronie typu ząbkowe noże, strumyki, "frytki" ( tak kiedyś się mówiło ) czy "tasaki" ( również... )

Chodzi o to że na takich serverach mało co się dzieje.. Nie ma zdobywania petów, masy ulepszaczy na nowe eq, czy różnorodności, dlatego tak piszę :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Czyli taki troche ulepszony pl?? Mniejsza ilosc graczy i lvl max w tydzien???! Pewnie na IS postawiony :x Ale i tak wpadne, powodzenia :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Magiczne metale są?

Forum będzie to samo co Twój poprzedni serwer? (Spot)

Prezentacja jak prezentacja, dupy nie urywa, ale w końcu "wracamy do przeszłości" :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Oby coraz więcej było serwerów z dawnych czasów ,typu "Freak2" oraz "NewLongju"

Co do prezentacji oczywiście dość uboga ,ale ze względu iż nie ma innego serwera z klimatem dawnych czasów Metin2 w stylu easy/medium ,zagram na 100%.

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

Czyli taki troche ulepszony pl?? Mniejsza ilosc graczy i lvl max w tydzien???! Pewnie na IS postawiony :x Ale i tak wpadne, powodzenia :-)

Czyli taki troche ulepszony metin z 4 lat temu.

Sklep jest po to, żeby serwer się utrzymywał.

Magiczne metale są?

Prezentacja jak prezentacja, dupy nie urywa, ale w końcu "wracamy do przeszłości" :)

Nie ma w sklepie, w późniejszym etapie gry można wydropić z 2 bossów.

Forum będzie prawdopodobnie połączone.

Opublikowano

Magiczne metale są?

Kubuś zagrasz ? :P

Zagrać zagram, ale mam nadzieje że nie będziesz aż tak dobry na OX tam, jak na Spotline :) (Chyba wiesz co mam na myśli)

GM'i będą z Spota czy nowi ? :)

Opublikowano

Nawet sie podoba, jesli bedzie troche graczy to zawitam :)

30 kont zrobione od startu prezki :)

Ciekawe czy najpierw dali info na fejsie czy tu w prezce ;) Wydaje mi sie ze najpierw na fejsie a my nic nie dostaniemy :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ej co jest.. Wchodzę na konto, ładuje się i nagle wywala metka? ;x..

@Edit.. Bugnięta postać.. Admin mógł by odpisywać do graczy? ;x

Zbieram like ;x

Opublikowano

Teleportowałem się do Lochu Małp i wywaliło mnie ,gdy próbuje wrócić do gry to wywala mi client'a

Opublikowano

Od razu mówię że niektóre mapy są zbugowane ( wylogujesz się na niej i po koncie ), szkaty źle działają ( nie są skonfigurowane ... ), na początku strasznie słabo kasa leci ( nie stać na pelerynki czy potki.. ), ogólnie admin pisze że zrobi jutro i dzisiaj już go nie ma ;x...

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...