Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]GTA V na pc?

doms5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś przeglądając oferte na keye.** natknąłem się na pre-order Gta V na pc.

Co o tym sądzicie?

Moim zdaniem dość ciekawe jest to, że bez oficjalnych zapowiedzi można zakupić pre-order na pc.

Opublikowano

to nie jest żaden fake, jedynie bardzo wczesna przedsprzedaż. Tak wczesna że nie wiadomo czy i kiedy dostaniesz grę ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

To niestety fake bo widziałem to i napisałem do gościa czy to na serio preorder.

Napisał że jak preorder wyjdzie to wtedy dostanę od razu -,-.

Bez sensu ale dobra.

Opublikowano

Lol rockstar nic nie podał kiedy GTA V wyjdzie na PC a wy już znacie przybliżoną datę premiery...

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

To niestety fake bo widziałem to i napisałem do gościa czy to na serio preorder.

Napisał że jak preorder wyjdzie to wtedy dostanę od razu -,-.

Bez sensu ale dobra.

To nie jest bez sensu, bo w każdym momencie możesz anulować zamówienie. Po prostu zbierają klientów już teraz.

Osoby które piszą że będzie w lutym/ marcu czy innym z dupy wziętym terminie, niech poprzedzą swoje posty faktami.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak na razie wiadomo, że gta na pc ma być w 2014 roku, ale nie wiadomo kiedy wszystkie daty premier to spekulacja a mnie zdziwiło to, że można nabyć już Gta V na pc. Kiedyś widziałem zdjęcie, że amazon miał na półkach Gta V na pc, ale sądze, że był to fotomontaż..

Opublikowano

gdzie jest oficjalne oświadczenie Rockstara że GTA ma w ogóle być na PC

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...