Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop hack powraca?

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro się znasz to nie zaprzeczysz, że przy odpowiednej sile ataku na serwer lola mamy do czynienia ze wspomnianym Drop Hackiem. Innego pomysłu na to nie masz, więc nie kłóćmy się dalej bezproduktywnie :)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ UP Guys :D Wywalanie serwerów xD weźcie się w łeb puknijcie lepiej i do nauki :D . Chcesz wywalić serwer riotu? Spoko, ale musisz wywalić wszystkich graczy , a tu tylko mowa o Twoim meczu. Wszechmocne hakiery , racje majo , ale krążą wokół tematu, żeby nie pokazać w prost jakimi są tłukami co nawet nie wiedzą jak włączyć router . Beka :D

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

@Orkin

Jesli by chodzilo tylko o zddosowanie serwera gry to by bylo bardzo latwe.

Uwierz mi nie warto,a wieksosz stresserow to gowno bo korzystaja z jednego API..>.<

(facepalm)

A Wyciagnac IP serwera jest bardzo latwo ,

przyklad:

b69a69b4e256489de2a6354438c60d6d.png

dzięnki

zapomniałem o lol nexus i spectate game

a jak to później zddosować? bo na botach to chyba najłatwiej

Pasjonat
Opublikowano

Sorry za odkop!

Ale właśnie grałem Ezem i wyjebaobao gre (jakby neta mi brakło!) W histori gier nie ma tej gry!

Propsy dla tych którzy to zrobili!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Przecież drop hack nadal działa i potrzeba vpsa tylko aby wywalić gre

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czytając to wszystkie chyba zostanę przy swoim sposobie wykradania Ip danego gracza poprzez CMD i sniffowaniu go aż zacznę mu wysyłać sprzeczne pakiety które doprowadzają do DC owego gracza. Jest to bardziej pracochłonne ale efektywne i zawsze w około 7 minuty meczu udaje mi się zrobić przynajmniej jednemu graczu stały DC poprzez program który automatycznie pozniej ten przypisany ip wysyła błędny pakiet.

narutot.png
Opublikowano

Czytając to wszystkie chyba zostanę przy swoim sposobie wykradania Ip danego gracza poprzez CMD i sniffowaniu go aż zacznę mu wysyłać sprzeczne pakiety które doprowadzają do DC owego gracza. Jest to bardziej pracochłonne ale efektywne i zawsze w około 7 minuty meczu udaje mi się zrobić przynajmniej jednemu graczu stały DC poprzez program który automatycznie pozniej ten przypisany ip wysyła błędny pakiet.

Gdy przez cala swoja kariere w grze bedziesz mial 1 afka na rankedach w enemy , Bedzie to dosc dziwnie wygladalo ...

Co do tematu , Drophack nie powraca , On nigdy nie zniknal .

Zawsze byl i zapewne przez dluzszy czas bedzie :)

EDIT: Nawet bym sie nie zdziwil jakby to riot sprzedawal :D

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...