Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop hack powraca?

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przechwycić to minuta, gorzej z zablokowaniem bo te serwery mają potężne firewalle.

a jest jakiś poradnik jak to przechwycić? nie żebym to stosował tylko nie rozumiem niektórych rzeczy. działa to na customie, tylko ja i boty?

!edit

działa na WEP? WPE

chciałbym pomajstrować :P

Opublikowano

Nie, jako takich poradników nie ma. Od tego są odpowiednie programy (wygooglaj Fiddler). Działa na customach, botach, normalach i rankedach. Samo wyciągnięcie IP nic nie da; do zablokowania takiego serwera potrzeba jeszcze sporego zaplecza. :)

@up. Może i działa, ale to jego zaplecze do którego loguje się jako admin. Hasła nigdzie nie podał a i zapewne dodał do kodu 3 zabawne linijki :)

Opublikowano

Nie, jako takich poradników nie ma. Od tego są odpowiednie programy (wygooglaj Fiddler). Działa na customach, botach, normalach i rankedach. Samo wyciągnięcie IP nic nie da; do zablokowania takiego serwera potrzeba jeszcze sporego zaplecza. :)

@up. Może i działa, ale to jego zaplecze do którego loguje się jako admin. Hasła nigdzie nie podał a i zapewne dodał do kodu 3 zabawne linijki :)

a Jak wyciągnąc te ip na ktorym gram? server lola

i jak go pozniej zjebac? czyt. rozjebac, offline

Opublikowano

Jak wyciągnąć to już Cie naprowadziłem.

Co do blokowania serwera mam do Ciebie jedno pytanie. Masz na zbyciu z $20 na paypalu? Jeśli tak to wygooglaj "stresser" i kup coś w tej cenie za miesiąc. Po zakupie zakumasz co zrobić z wyciągniętym IP ;)

Opublikowano

@Orkin

Jesli by chodzilo tylko o zddosowanie serwera gry to by bylo bardzo latwe.

Uwierz mi nie warto,a wieksosz stresserow to gowno bo korzystaja z jednego API..>.<

(facepalm)

A Wyciagnac IP serwera jest bardzo latwo ,

przyklad:
b69a69b4e256489de2a6354438c60d6d.png

Opublikowano

Co zrobic ?

Jesli jest tak jak niby mowisz (a nie jest)

To wyciagnac IP serwera to jest kwestia 1 sekundy,a wpisaniue IP na stronie stressera to kolejne 2 sekundy /

Wiec co niby takiego jest trudne i nie wiadomo jak do zrobienia ?:)

Pryznaj mi racje,ze nie wiesz o czym mowisz.

Opublikowano

Nie, nie przyznam Ci racji :)

Tylko ja podałem tutaj jedyny sensowny sposób. Reszta lookała na jakieś filmiki na yt i polegała na durnych programach. Robiłem to wielokrotnie i wiem że to działa, a Ty kolego jaki masz "hakjerski" sposób? ;)

Opublikowano

Aha,czyli wedlug ciebie uzycie stressera o mocy max 5000mbps (watpie zeby jakis mial realna mmoc wieksza )

Realna a nie tylko napisana przez debili z HF,to pozdro jesli taka moca mozna polozyc serwer Riotu.

Opublikowano

@Orkin

Skad wiesz jaka rurke maja serwery Riota O_O ?

Jesli mi pokazesz ze to pisze gdzies na ich stronie lub nie wiem jakis Rioter tak pisal,to az ci ku.wa lajka jebne.

Opublikowano

Skoro taki hakjer z Ciebie to zapewne potrafisz sprawdzić jakie mają łącze :) Nadal nie podałeś swojego boskiego sposobu na "Drop Hacka".

Opublikowano

Skoro taki hakjer z Ciebie to zapewne potrafisz sprawdzić jakie mają łącze :) Nadal nie podałeś swojego boskiego sposobu na "Drop Hacka".

Ze co ?

Jaki hakjer ? Gdzie ja sie za takiego uwazalem/badz napisalem iz jestem ?

Znam sie troche na networkingu , i mowie ci jak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...