Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożegnanie sezonu

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To raczej normalnie że ludzie stają się coraz lepsi.

Tak, te cudowne awansy z poziomu trolla z napisem na czole "noob team" do gościa na poziomie streamów, jak widzę na lolnexusie czy gdzieś że koleś w s2 miał braz a teraz platyne to w 90% ten typ gra jak silver a gier ma najebanych prawie 2k...

Skurwiony system dywizji jest według mnie beznadziejny, totalnie przeciętni albo słabi gracze prędzej czy później i tak będą się pieli w górę bo system wymusza 50%+ wygranych meczy.

Za czasów elo 2k to było coś, teraz co drugi sebix z platyną 3(niby 2k elo) gra jak silver.

Sam wbiłem jedynie golda ale miałem okazje grać z ludźmi z platyny/diamonda jak i brązu, nie raz nie znalazłbym różnicy, a jak dziś oglądałem stream gmb diamond to myślałem że się cofnął do silver V.

+ wkurwia mnie troche że jest troche "zapomnianych" postaci, riot zachowuje się jakby wymuszał mete, niektóre postacie nie mają żadnych szans na drugie, potrzebują reworków/buffów..

Poza tym ok xD

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram od S2(gold), teraz bylem blisko diamentu albo sobie daruje juz to, za duzo ludzi na nieodpowiednich miejscach. :-D

Jak dla mnie kijowo przez system dodawania pkt za rankedy. Chcialbym zeby wrocil stary system i stare 3vs3 :c

w83od2.jpg

Opublikowano

Sezon jak sezon. Nic nie osiągnąłem nadzwyczajnego.

Osoby afk, wulgarne itd. w tym sezonie nadzwyczajnie podskubały mi psychikę...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Całkiem spoko, z G1 do P2. Jak bym się spiął wcześniej to może i byłby diament, no ale trudno, kolejny sezon czeka :)

Chyba jako jedyny z forum nie napotkałem się na "afki trole nuby cioty wybustowane guwna" itd.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Nie zdam szkoły przez tą grę, a te głupie Silver mnie prześladuje. W każdej grze trolle, flame i naturalnie dzieci z niedorozwojem umysłowym. Strata czasu i nerwów, sezonie 3 umrzyj.

n1rv3l.jpg

Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam.

Opublikowano

Sezon.. hmm.. dziwny (zły) system rankingowy, nowa meta.. wolałem starą.. stary system ELO był bardziej uczciwy. Prosty wzór, wygrałeś, dodaje punkty, przegrałeś, odejmuje. Twój tier = ilość elo, a nie jakieś serie, wygraj 999 gier, żeby wyjść z dywizji/tieru. Poza tym wg starego systemu jedna dywizja to 2-3 gry, teraz to średnio 6-7 (nie wspominając o MMR, pierwszej dywizji, +0 lp itd.)

Oraz HEJT na S1, od S5 do S1 w 2 dni, S1 do G5... tydzień się męczę i bez skutku, czyli zostanie Silver.

Opublikowano

Co by tutaj dużo pisać, ale jednak można. W LoL'a gram od końcówki S2, niestety na koniec sezonu nie miałem 30 poziomu i nie mogłem zdobyć żadnej nagrody ^ ^(ramka/ranking), do połowy sezonu 3 grałem na starym koncie, głównie postaciami ADC (dobiłem Silver 3), a później przeniosłem się na Rosję - tak jest, głupi ja :P Później kilku miesięczna przerwa od LoL'a i znakomity pomysł na który wpadłem z kumplem. Zagrajmy od nowa, a co ! No to założyłem konto jakoś we wrześniu (końcówka), trzeba było no-life'ić żeby dobić 30 + rankedy. Nie było szans, ale cisnąłem ostro. Pod koniec pewnego dnia pojawiła się informacja że sezon przedłużony o 2 tygodnie, ucieszyłem się bardzo. Dobiłem 30 lvl, dokupiłem postacie, aby było 16.

Tak wiem bardzo mało postaci jak na 30 lvl, ale wolałem sobie zrobić strony na runy (4) oraz runki, a głównie i tak gram 2/3 postaciami.

No to 30 lvl dobity i czas na rankedy. 10 Rankedów zagranych w 1 dzień, wynik 8/2 i Gold 4. Aktualnie wybiłem się do G3, ale miałem serie do G2. Na koniec sezonu dostałem bana na 3 dni, dzisiaj UB. Myślę że wynik dosyć dobry, mam nadzieję że w S4 uda mi się wybić do platyny lub wyżej. Chęci są, doświadczenie jest, skill chyba też.

Opublikowano

Źle nie było - Gram od Marca i z Silver V wbiłem Gold V, więc jestem zadowolony...A dalej zobaczymy jak to będzie.

Opublikowano

Nie będę kłamał że z gunwa13 jestem w diamond I i mam xPeke w ranked teamie.

Silver 4. Z brązu5 do sil3 w 3dni wylazlem. Potem wpadłem do ailver5 a teraz mam s4.

W anastępnym sezonie może wbije jakąś platynke :D ogółem sezon pół na,pol

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Gram rok i ten sezon był fajny :) Z silver IV do Gold I było spoko dużo doświadczeń nowych postaci i skinów , teraz nowy sezon nagrody i duże zmiany :p

Opublikowano

- Sezon asasynów i starych postaci które się do niczego nie nadają.

- RIOT poszedł za bardzo w postacie które ludziom mogą się spodobać

- Tym samym bardziej firma skupiła się na zarabianiu (nie mam tego za złe)

- BANALNY system dywizji, w 3 sezonie nie ma znaczenia jaką się dywizję/ligę miało, bo ona gówno reprezentowała. Nawet będąc w diamencie.

- Trybunał ! NAJWIĘKSZA ZAKAŁA wszystkich sezonów, tam nic się nie dzieje oprócz klikania Punish. Jeżeli ktoś Cię zareportuje to i tak będzie na Punish.

+ ARAM-y! W końcu oficjalnie! Tak! To chyba jeden z plusów jaki wprowadzili.

+ Koniec końców nie ma już problemów z serwerami... naprawili to. Ale przez bity miesiąc były tragiczne lagi wieczorami.

+ Doszło mnóstwo graczy (ja to uważam za plus)

+ Podoba mi się to, że wprowadzają patche co miesiąc, każdy może się do tej gry przyzwyczaić.

Całość wspominam bardzo dobrze, osiągnąłem upragniony D1 tylko tak jak napisałem - co z tego, skoro i tak to bez znaczenia.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Nie będę kłamał że z gunwa13 jestem w diamond I i mam xPeke w ranked teamie.

Silver 4. Z brązu5 do sil3 w 3dni wylazlem. Potem wpadłem do ailver5 a teraz mam s4.

W anastępnym sezonie może wbije jakąś platynke :D ogółem sezon pół na,pol

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Heh.

Ja w 2 sezonie Gold.

Teraz w 3 sezonie - Plat 3.

Sezon całkiem spoko, dużo nowych rzeczy dodali, system dywizji średnio mi się podoba :D

W S4 na 100% diament. xD

Opublikowano

Nie żegnam

dajcie challengerowy puchar

dajcie diamentową ramke

dajcie skin do nasusa

dajcie nowy sezon

i nara

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hmm kiedy ja to w lola zacząłem grać na serio? Jakoś 1 listopada 2013 roku zagrałem pierwszego rankeda.

Pomyślałem czemu by to nie grać rankedów i tak nic do stracenia nie mam bo byłem unranked, po 10 rankedach wbiłem do brązu 3, następnie w 2 dni do silvera5 co bardzo się ździwiłem, bo carrowałem 85% gier.

Teraz w S4 szykuję się na gold/platyna, oby jak najdalej.

Trzymajcie kciuki panowie ja trzymam za was powodzenia w S4!

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Sezon średni. Mimo iż rozpocząłem grę pod koniec s2, nie udało się zdobyć żadnej nagrody. Ranki grałem rzadko, po wbiciu się do brązu IV się zniechęciłem. Grałem jak grałem i wyszedłem do s3, gdzie siedzę pod dziś dzień xD Miejmy nadzieję, że w sezonie 4 będzie chociaż ten gold, mam nadzieję. .

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Z brązu 1, do Platyny, tak praktycznie w 2 tyg :P

bol do akali i do corkiego, wyśmienita perfekcja!

Słabo, bo chciałem diamond.

Ale następny sezon będzie mój(d1+), oraz zmienię nick na best corki :P

Opublikowano

bol do akali i do corkiego, wyśmienita perfekcja!

A to jest najchujowsze w tym sezonie.Mam ogromna nadzieje że pobanują tych guwniaków w S4

Opublikowano

To raczej zasługa moich wrodzonych skillsów ;)

chyba vipa ;__;

słabo iż wbiłem tylko 50 ranków chyba w 2 tyg i przstalem grac ,potem mialem lagi od sierpnia do pzadziernika wiec nie bylo szans

dopiero teraz cos sie udawalo ale to za malo

bede sie uczyc dalej i gold w przyszlym sezonie minimum

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...