Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożegnanie sezonu

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sezon wspominam średnio. Najbardziej utkwiła mi w pamięci liczba spotkanych AFK'erów i Leaver'ów.

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

No dobra ładnie pożegnam mój ukochany sezonik B)

Wystartowałem w SILVERZE 2, było na prawdę ciężko lecz polepszyłem mojego skilla. Nabiłem golda, potem udało mi się dojść do platyny. Po kilku miesiącach spadania z plat 1 do plat3 i tak w kółko udało mi się wbić DIAMOND. Obecnie mam Diamond na SOLOQ oraz Challengera na 3V3. Czekam na sezon 4, za nagrodami oraz za przeniesieniem się na Westa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

pół miesiąca wbijałem z silver IV do gold V niestety każdemu mówiłem że mam czas i nie udało się wbić plat na czas ;/

mam nadzieje że w następnym sezonie będzie lepiej ps.

jak ktoś szuka osoby do gry od sezonu4 (rankedy) pisać gold/plat :D

Opublikowano

Ja bardzo cieszę się z tego sezonu.

Z Brąz II, wbiłem do unranked !

chyba odwrotnie ;D

Ale następny sezon będzie mój(d1+), oraz zmienię nick na best corki :P

best corki na skryptach

udało ci się, kiedy corki był silnym pickiem

Hejo

Opublikowano

Jak dla mnie super, Brąz -> Diament ;)

No nawet ty ? Serio Riot ;(

Sezon chyba lepszy jak 2. mam nadzieje ze 4. będzie lepszy od poprzednich.

Thanks Riot for Season 3 HUEHUEHE

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

A to jest najchujowsze w tym sezonie.Mam ogromna nadzieje że pobanują tych guwniaków w S4

żebyś przynajmniej sprawdził co daje bol do corkiego...

Opublikowano

s1 brąz

s2 silver

Ale nie narzekam to tylko motywacja żeby w następnym sezonie dać z siebie w wszystko.

P.S. Lepiej nie używać Bola i zostać bronze/silver niż używać i być diamentem a zarazem wielkim noobem który nie da rade sam grać .

Opublikowano

Sezon 2: Diamond IV

Sezon 3: Krąg Pretendentów

Nie tak źle :D

Ogólnie teraz mam zamiar znów być w Kręgu Pretendentów, albo zacznę boostować konta za kasę xD

Nie zesraj się. W s2 nie było dywizji.

@Silver V, mogło być lepiej ale lepsze to niż Brąz xD

Aktualnie moje mmr w s4 wynosiło by ~1190, czyli pewnie też trafię do Silver V/Silver IV

I w s4 zamierzam wbić wreszcie gold, choć pewnie skończy się max na Silver II :D

Były, zmieniał się obrazek w profilu trochę.

To tak bardziej wizualnie, ale ok.

Game Over

Opublikowano

Platyna wbita,lecz i tak wole system ELO a nie dywizji .

Jedyne z czego jestem zadowolony to z powodu iz masz wszystkie championy,ponad 60% skinow , oraz 32k ip

a8123f9c42e3c0497584bb6304b9281e.png

Opublikowano

Nie zesraj się. W s2 nie było dywizji.

Były, zmieniał się obrazek w profilu trochę.

Opublikowano

Gówniaki na Bolach naprawdę macie satysfakcję z tego że wbiliście dywizje na czitach? gz ambicji

1435 elo > Gold IV

Mało grałem :/

Ale pod koniec sezonu już praktycznie carrowałem każdy mecz a teraz mam mega win streak więc gdyby dali jeszcze z 2 tyg to wbiłbym platynke :D

Opublikowano

Sezon dla mnie średni, mieszane uczucia do wszystkich Patch Notes, jedynie ta platyna mnie raduje, mogłem sięgać po diament ale stwierdziłem że to dopiero w następnym sezonie, szkoda czasu skoro i tak będę miał zajebistą ramkę i skina.

giphy.gif

Opublikowano

Mi się ten sezon podobał . Wołałem tylko starego LOL'a dlatego ,ze moja postać ( Master YI , AP R.I.P ) fajniej wyglądał ( jak był taki zielony ) no i się obraziłem na riot bo moi kumple dostali na halloween ( rok temu ) avatary ,ale nie wysyłali nic ( jakiś bug pewnie ) a ja nic nie dostałem !

Opublikowano

Heh.

Ja w 2 sezonie Gold.

Teraz w 3 sezonie - Plat 3.

Sezon całkiem spoko, dużo nowych rzeczy dodali, system dywizji średnio mi się podoba :D

W S4 na 100% diament. xD

To swietnie, pamietam jakis turniej 1v1 na mpc i twierdziles ze masz diament, dawalem milion dowodow ze to nie twoje konto ale i tak nikogo to nie interesowalo ^^.

Sezon jak dla mnie slaby, za czasow zwyklego elo wybijanie sie bylo znacznie trudniejsze, wyraznie bylo widac ze jak ktos mial w s1 czy s2 platyne to swoje gral... a teraz na diamencie ganiasz sie z silver ramkami z s2 (bez obrazy)... przypadek? Watpie.

System dywizji kompletnie zepsul balans skilla, kazdy teraz moze wbic diament, wystarczy grac, grac i jeszcze raz grac. Najlepszymi przykladami sa moi znajomi:

• Kumpel ktory zaczal grac w s3, siedzi w platynie V i nie da sie ukryc jest zwyczajnie slaby (watpie by ktos go boostowal)
  • Kumpel ktory w s2 mial silver teraz ma diament IV i w sumie jak gramy to nie widze prawie zadnej roznicy w jego skillu.
  • Wisienka na torcie jest ziomek ktory placil mi za wyjscie z brazu a teraz ma golda... jego poziom jest gorszy od zaawansowanych botow na co-op
Takie fakty... kiedys elo bylo wyznacznikiem skilla, system dywizji zepsul to wszystko.

W s4 ma byc podobno mozliwosc spadania z dywizji V do I, jesli to nic nie zmieni pozostaje sprzedac konto i zapomniec o lolu.

Mam nadzieje ze nie urazilem nikogo bo nie to mialem na mysli piszac ten post.

Opublikowano

w kwietniu zacząłem grać i kończę z bronze 3, mogło być wyżej, no ale cóż, liczba troli na Ameryce na to nie pozwalała.

XYZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...