Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożegnanie sezonu

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie tutaj jak żegnacie nasz kochany sezon 3 i mistrzów SKT T1.
Ja osobiście żegnam ten sezon z bardzo dobrym humorem, ponieważ z silvera (s2) wbiłem d1. Bardzo przyjemnie mi się grało w tym sezonie. :)

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z ogromną liczbą lagów na EUW, wysypany worek kartofli z trollami, afk'erami, flamer'ami, oświadczam iż ten sezon był do dupy nie podobny. Jedynie co mnie w nim zaskoczyło to wygrana drużyny SKT T1 (a liczyłem na FNATIC).

[*]

8372383248.png
Opublikowano

Śmiszne

post-808056-0-00735000-1384118993_thumb.jpg

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Mój pierwszy sezon. Ten był dla mnie dość słaby i liczę na więcej w S4.

Mam nadzieję, że w S4 będzie tylko lepiej

Opublikowano

Chujowo. Mam dokładnie 24h i 20min żeby wbić z s1 do g5 w którym jestem już 2 miechy. Zyczcie mi powodzenia.

Opublikowano

Dla mnie sezon, jak każdy, bo nie byłem w żadnej dywizji, z powodu bana na 212 lat xD Czeka mnie przedsezonowe wbijanie lvl'a 30 i nakurwianie do Złota :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

silver 1 > diamond 5 chujowy event harrowing tak jak w tamtym, harrowing 2011 [*], ogolnie moze byc

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Śmieszy mnie w sumie jedna sprawa. Ludzie będący w sezonie drugim w bronzie teraz są w diamencie 1 :P

Chyba brązie*, ktoś Ci powinien pałę z polskiego postawić!!

mnie najbardziej wkurza to, że morela nie umie nerfić postaci

Opublikowano

Szkoda gadac, 1410 ptk w silverze pod koniec s2, a teraz platyna 2, nie jest to dla mnie wysmienity wynik ale no coz, moze w s4 bedzie lepiej.

sstwc.jpg

Opublikowano

Śmieszy mnie w sumie jedna sprawa. Ludzie będący w sezonie drugim w bronzie teraz są w diamencie 1 :P

Bo system dywizji jest marny i zbyt prosty

Nie rozumiem po co on jest skoro i tak wszystko opiera się na ukrytym elo.

Ogólnie sezon 3 był średni, jak zwykle wiele zmian,ogromny hype, no ale rozwijają się

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Minął rok i może 2 miesiące odkąd zacząłem grać, 11 miesięcy temu zacząłem rankedy zaraz po wbiciu 30 co nie było dobrym pomysłem = Bronze IV a potem V. Słaby trochę dla mnie był mimo że mój pierwszy bo z Bronze V do Silver IV(bardzo możliwe że wbije III jutro). SKT T1 to była dla mnie nieznana drużyna i nie spodziewałem się że oni to wygrają, cicho liczyłem na TSM :D Mam nadzieję że w następnym sezonie jeszcze w tym miesiącu będzie gold a na koniec skończę z platyną/diamentem xD W sumie to w s3 tak dużo trolli i afkerów nie spotkałem i miło się grało tylko słabo z dywizją bo nie umiałem grać :c

Opublikowano

Sezon 3 tak jak wszystkie poprzednie sezony - do dupy.

Bardzo miło mi się grało z: flamerami, afkami, feederami, trollami, ruskami, noobami itd...

W sezonie 3 udało mi się dojść do S1 - serie do GOLDA, ale **** wie czemu dostałem bana na 3 dni. Przez to nie mogę dojść do GOLDA.

Serdecznie pozdrawiam kochany RIOT co daje mi bana gdy mam serie do GOLD5 w ostatnich godzinach sezonu 3.

Pozdrawiam także wszystkich ludzi co siedzą w brązie i silverze, co grzeją miejsce dla kolejnych pokoleń co teraz zaczynają grać w tą upośledzoną, ale uzależniającą grę.

W skrócie

,,l,,

RIOT

Opublikowano

Jak dla mnie super, Brąz -> Diament ;)

maxresdefault.jpg

Brąz 4 --> Gold 3, nie najgorzej jak dla mnie, oprócz fali boostowanych dzieci całkiem dobrze się gra.

Btw. najciekawsze jest to, że po temacie Kashy o BoLu, 3/4 prosów z forum, z diamentu "uświadomiła" sobie że potrafi grać, odnaleźli swojego ukrytego skilla i jakimś cudem dotarli z np. srebra 2 do diamentu 5.

Opublikowano

To raczej normalnie że ludzie stają się coraz lepsi.

Opublikowano

A pamieta ktos jeszcze jak nie bylo gier druzynowych i normalne q i elo sie wbijalo albo solo albo duo albo we 4? :> stare czasy ;)

sezon uznac moge za udany :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...