Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norystt [Dedyk] [Medium]

Isair

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. o której start?

• 13:30
      87
    • 14:00
      100
  2. 2. Czy robi? reset kont?(jest tylko 55 lvl wbity SM oddam)

• Tak
      151
    • Zdecydowanie Nie
      36

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra idz ulepszaj IS i wmawiaj zeby ktos cos kupil z Is bo serw padnie xD

To jest jego serwer tylko u niego 1 ch max online co chwile bugi , restarty zobaczysz za 2 tygodnie bedziesz tego samego zdania ;)

Chlopie ja jestem Casawir, a nie jakiś Shirquis czy inny arab

aFMA3pg.png

Opublikowano

Może ktoś napisać gdzie nowe ulepszacze dropią ? i skad perły ?

Drop ulepek od 95 jest na Mapie od 95 + Bossy + Red Las

Serwer polecam godny poświęcenia całego dnia jak i nocy :)

Kontakt z GM'ami jest bardzo dobry

+ Pomagają

+ Odpisują

+ Czuwają

+ i dużo innych

@ Do Moda !!! To nie jest offtop paja***

Opublikowano

Update 0.1

-Dodany olejek wygania do Handlarki Różności

-Itemki typu wędka,Papka itp. potrzebne do łowienia dostępne są u Demokrążcy w m1

-Poprawione DMG mobów na nowych mapach

-Kamień po pamiątkach już dropi

ZAPRASZAMY

na serwer

:)

A bugowanie expa na mapie 95 nadal działa i ostro ciśnie topka właśnie tak :] Nawet w tym momencie, zajmiecie się tym czy jakoś Wam to zwisa ?

I najlepsze rozwiązanie to zbanowanie tych co bugują np.: SiwyDym, Damian i kilku innych.

Jeżeli nie to ten serwer nie ma przyszłości. Dziękuje

Opublikowano

A bugowanie expa na mapie 95 nadal działa i ostro ciśnie topka właśnie tak :] Nawet w tym momencie, zajmiecie się tym czy jakoś Wam to zwisa ?

I najlepsze rozwiązanie to zbanowanie tych co bugują np.: SiwyDym, Damian i kilku innych.

Jeżeli nie to ten serwer nie ma przyszłości. Dziękuje

Możesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź " Bugują expa " ?

Opublikowano

Możesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź " Bugują expa " ?

Normalka, bugowanie expa za pomocą PT + rozbicia metinów -_-

Jeżeli nie wiesz na jakiej zasadzie to działa, to nie wiem dlaczego zabierasz się za tworzenie serwera.

Opublikowano

Normalka, bugowanie expa za pomocą PT + rozbicia metinów -_-

Jeżeli nie wiesz na jakiej zasadzie to działa, to nie wiem dlaczego zabierasz się za tworzenie serwera.

Bugują expa a Ty nawet nie wiesz jak ?? w ciągu 5 minut wbić 3 lvl jak dobrze pamietam z 100 na 103 jak nie lepiej ..

A może mam wkleić tutaj ss jak Siwy Dym i kolega ładnie jechali na bugu expa ???

ciekawe ile osób z topki samo expiło a ile wbiło na bugu ??

Na tą chwilę odechcewa się gry kiedy ludzie jedni sie z expem mecza a inny buguja go !!

Opublikowano

BANA Tym co bugowali serva ! gdyż my się mamy męczyć teraz? oni juz full lv?

Bez sens

Pogram z 1 dzień i zobaczę czy server godny uwagi i czy ściągać na niego kolegów :)

Opublikowano

Bugują expa a Ty nawet nie wiesz jak ?? w ciągu 5 minut wbić 3 lvl jak dobrze pamietam z 100 na 103 jak nie lepiej ..

A może mam wkleić tutaj ss jak Siwy Dym i kolega ładnie jechali na bugu expa ???

ciekawe ile osób z topki samo expiło a ile wbiło na bugu ??

Na tą chwilę odechcewa się gry kiedy ludzie jedni sie z expem mecza a inny buguja go !!

z tego co widziałem, to minimum 10 osób leciało na bugu (nie wiem ile jeszcze leciało jak nie było mnie w grze). powinni też zmniejszyć dmg na mapce od 95lvl, body bez buffa nie ma tam szans, a buffa expić do 95lvl to kilka godzin.

Opublikowano

Bug z expem zostaje naprawiany .

SS Noryst:

d87ec02c5d8c2.png

z tego co widziałem, to minimum 10 osób leciało na bugu (nie wiem ile jeszcze leciało jak nie było mnie w grze). powinni też zmniejszyć dmg na mapce od 95lvl, body bez buffa nie ma tam szans, a buffa expić do 95lvl to kilka godzin.

DMG został już zmniejszony i niżej już nie zejdzie. Uwierz mi że expią bodziaki bez buffa

Opublikowano

Bug z expem zostaje naprawiany .

SS Noryst:

d87ec02c5d8c2.png

DMG został już zmniejszony i niżej już nie zejdzie. Uwierz mi że expią bodziaki bez buffa

ok, sprawdziłem i mniej walą. a zmienicie to, żeby nie byłe agresywne? w sensie, żeby same nie atakowały.

@edit

kiedy zostanie naprawiony?

SS:

http://screenshooter.net/3108288/drgjqfc

przeanalizuj sobie lvl up na tym screenie. ;) screen specjalnie robiony z godziną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...