Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norystt [Dedyk] [Medium]

Isair

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. o której start?

• 13:30
      87
    • 14:00
      100
  2. 2. Czy robi? reset kont?(jest tylko 55 lvl wbity SM oddam)

• Tak
      151
    • Zdecydowanie Nie
      36

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dacie clienta na mega. to wbiję. Z multi ściąga się ponad 2,5h, na mega w 20 minut. Czekam na linka z downloadem + skanem, gdyż ostatnio cały client był zawirusowany

Opublikowano

Logowanie jest ON, nie padło zarazm wam dam łatke jeśli ktoś ma starego clienta

nie prawda bo jest off

52324509.jpg
Opublikowano
x

Łatka na starego clienta - logowanie jest On tylko nie podpiete do strony porty zaraz to się poprawi

aFMA3pg.png

Opublikowano

DAJCIE NA MEGA.CO.NZ

@@EDIT

PIERDOLONE PIJAWKI NA TORRENCIE! WYPIERDALAĆ

!!! Administracja panikuje? !!!

@@EDIT 2

Multiupload 7h thx... Na torrencie lepiej bo 2h 44min...

Take it easy my friend

Opublikowano

Gratulacje dla administracji

Hostingi się daje przed startem, a nie po;)

Po za tym wasze 3 min to już prawie pół godziny, więc niestety ale tracicie graczy

Haha, na serwie jest 26 osob z rozrzutem lvl'owym 48-9? ;)

Opublikowano

Po za tym wasze 3 min to już prawie pół godziny, więc niestety ale tracicie graczy

masz racje mnie tez juz to troche wkur

52324509.jpg
Opublikowano

ale serwer już wystartował porpstu skonczył m się transfer na inetrnet i upa sie strasznie długo gdybyście pobierali p otorencie razm wspólnie i udostepniali to by szybciej poszło

aFMA3pg.png

Opublikowano

No tak czyli to nasza wina... a to dobre

Wszedłem o 13 w prezke, chciałem zagrać to zaczałem pobierac po kilka godzin, jakies 30 min temu napisałeś że zaraz wrzucasz nowy hosting i co? po 15 min dałeś tylko jakas łatke dla tych co już maja klienta - czyli jak widać po rankingu dla 26 osob.

WoW masakrycznie duża liczba...

Opublikowano

ale serwer już wystartował porpstu skonczył m się transfer na inetrnet i upa sie strasznie długo gdybyście pobierali p otorencie razm wspólnie i udostepniali to by szybciej poszło

Torrentami max. 15kb/s.... Multi max. 50kb/s. Na mega? Pewne 400+. Sprężajcie się, jeśli chcecie uzyskać graczy, a widzicie ile na was liczy...

@edit

Wciąż się obawiam że wasz client jest zawirusowany, ostatnio bo waszych trojanach skanowalo mi się 4h, gdzie zwykle skanowalo się po 30 min. (+ usuwanie wirusów, ponowny skan...)

Opublikowano

W ogóle ludzie nie myślicie... pobieracie po godzinę/dwie clienta zamiast odpalić uTorenta i razem pobierać wtedy transfer jest dużo większy , moja aktualna prędkość pobierania to 1MB/s. A co do serwera , cud miód !

gieksa2jp_rrahxre.jpg

Opublikowano

Kozak SERWER 10 min gry a nie ma zadnych bugow ani lagow pobierajcie klienta i wbijajcie!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Kozak SERWER 10 min gry a nie ma zadnych bugow ani lagow pobierajcie klienta i wbijajcie!

No wow, wszyscy to wiedzą. Na samym starcie byłoby zapewne 800+ ale nikt clienta jeszcze nie ma. Ja mam 25%, pobiera się z prędkością 900kb/s, a na multi po 50kb/s. Za 15 minut się widzimy, pozderko!

@edit

zieloni vs fioletowi? :P

Opublikowano

No wow, wszyscy to wiedzą. Na samym starcie byłoby zapewne 800+ ale nikt clienta jeszcze nie ma. Ja mam 25%, pobiera się z prędkością 900kb/s, a na multi po 50kb/s. Za 15 minut się widzimy, pozderko!

@edit

zieloni vs fioletowi? :P

zapraszam do krolestwa Shinsoo - DAMARA !

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

wczoraj pobrałem klijenta , dzisiaj łatke ze strony głównej , odpalam postaci mojej nie ma ( rozumiem ) wchodze i co ? dalej niewidze budynków i mostów !!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...