Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norystt [Dedyk] [Medium]

Isair

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. o której start?

• 13:30
      87
    • 14:00
      100
  2. 2. Czy robi? reset kont?(jest tylko 55 lvl wbity SM oddam)

• Tak
      151
    • Zdecydowanie Nie
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co zmniejszać dmg moobów z v2, biora po 50, z eq...

Zwiększyć trochę ten exp, drop yang zostawić, drop kamoli zostawić, jak narazie jest ok.

1377531174-U173186.png
  • Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co zmniejszać dmg moobów z v2, biora po 50, z eq...

Zwiększyć trochę ten exp, drop yang zostawić, drop kamoli zostawić, jak narazie jest ok.

Nom, expa można MINIMALNIE ZWIĘKSZYĆ, reszta do pozostawienia. + drop kamoli można trochę poprawić

Opublikowano

Serwer juz ON, przerwa techniczna przebiegla pomyslnie

Kamyk idropia zajebiscie w V2 exp tak samo :)

aFMA3pg.png

Opublikowano
x

Patrz jeśli ktoś by nie widzial budynków - to jest wszystko na stare clienty , client z dzisiaj ma to wszystko zawarte w sobie ! :)

aFMA3pg.png

Opublikowano

odrazu po wejsciu na serwer wiem ze to serwer zalosnego dzieciaka Shirquis'a Lagi lagi i lagi .. 1 chanel Online u npc Brak jakiejkolwiek zbroji na 48+ 0 dropu w v2 poza Kamolami -.- Nie polecam

niema lagów, Zbroja na 48 lvl w sklepie nie rozsmieszaj mnie nikt ci tego nieda za darmo, masz zbroje pustelnika wystarczy popatrzec na bonusy

aFMA3pg.png

Opublikowano

odrazu po wejsciu na serwer wiem ze to serwer zalosnego dzieciaka Shirquis'a Lagi lagi i lagi .. 1 chanel Online u npc Brak jakiejkolwiek zbroji na 48+ 0 dropu w v2 poza Kamolami -.- Nie polecam

To nie jest serwer Shirquis'a i nie siej fermentu bo coś na Ciebie ludzie wymyślą i będzie Ci głupio.

0LsM05U.png

Opublikowano

czy coś zrobili z dropem zębów dla biologa ? bo wbiłem od 30 do 50 lvl na orkach i zero zębów . Teraz to już nawet księgi klątw mi nie dropnoł :( powinni itemy do npc dać inaczej misje będą do niewykonania :(

Opublikowano

to chyba serwer Hamachi po 22:00 jest Off ? :(

Nazgull ząbki mi szybko dropły co ty gadasz :P

Niewiem o której godzinie ty zaczołeś grać , jak zaczołem ok 14 :00 to jak wbiłem 30 lvl i otrzymałem misje od biologa to do 50 lvl na orkach ani 1 zęba nie dropłem :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...