Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Starożytna Masakra | Edycja I [ Start 09.11.2013 | 20 slotów | 24/7 | Typ Kwadratowa Masakra | Zapewniamy miłą atmosferę, dobre pluginy, brak lagów ]

Graihia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graiha i tu się mylisz ponieważ on zrobił mi griefa gdy byś nie zobaczyl kto to burzył czy co to tam to by się nie przyznał a jak jest napisane w regulaminie ze griefowanie ban to ban a nie ze on mi odda itemki i wszystko będzie git . Może zrobmy tak mu dales szanse to może i mi daj ? , Pozdrawiam :)

No spoko. xHotrei z tb mieszkał i marcel oddal mu juz itemki to nie byla wina tego na ch czy jakos tam nie pamietam jego nicku, ale to nie jego wina tylko marcela.

mmm ja zaczołem ??? to było pod koniec akcj :) pozdro ahah
Ale taka jest prawda to co będziemy się oszukiwali ? admini mają to gdzieś! JAK zwykle.
nic nie robiłeś z grefem itp N I C !

Sory ale sam zacząłeś wyzywać, nie będe z tobą się kłócił. Sam zacząłeś przezywać, zdenerwowałeś mnie więc też zacząłem, co ty myślisz, że admin to bóg i nie może przezywać ani nic, sam zacząłeś, ale jak tam chcesz.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AHahah ale wiesz jak on zaczoł nie JA to cb nie było :3 wiec dokonica nie wiesz hoteiowi odalem itemsy wiec git pozniej temu na ch tpa sie doniego i rzucalem mu itsy i podsadzilem sie blokami bo creepery byly i zombie i dalej rzucalem on mnie uderzyl mieczem pozniej mnie zabil i jeszcze raz mnie zabil aty nic nie robiles wiec pozdro dzieciaku :)

Dziecinada taka server :< Nie wbijac dostaniecie pozniej czy predzej bana :<

1RkW7od.png

Opublikowano

AHahah ale wiesz jak on zaczoł nie JA to cb nie było :3 wiec dokonica nie wiesz hoteiowi odalem itemsy wiec git pozniej temu na ch tpa sie doniego i rzucalem mu itsy i podsadzilem sie blokami bo creepery byly i zombie i dalej rzucalem on mnie uderzyl mieczem pozniej mnie zabil i jeszcze raz mnie zabil aty nic nie robiles wiec pozdro dzieciaku :)
Dziecinada taka server :< Nie wbijac dostaniecie pozniej czy predzej bana :<

Haha ja dzieciakiem... Sam mnie przezywałeś więc dostałeś bana pozdro...

Możliwe, że bana dostaną, ale za nic to nie... ale za zabijanie, griefowanie, przezywanie to tak...

Piszesz tak bo dostałeś bana, ty myślisz, że go nie powinieneś dostać, ale inni inaczej myśla niż ty

Opublikowano

Imię: Kuba

Ogarnięcie: Tak

Coś o sobie: Interesuje sie sportem i informatyka :P

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Nie

Staż w minecraft: Classic Indev itp

Kontakt: Ts3 oraz GG na pw

Nick: jaqbziom

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Graiha napisales ze spoko ale cyz moglbys mnie odbanowac ?,na ts nie mogę wbic bo mam bana

Ts: 178.217.190.239

Dwóch grieferów mniej:

Hellos

ChmielTheGame

Opublikowano

Imię: Patryk

Ogarnięcie: 10/10

Coś o sobie: Mam na imię Patryk , mam 14 lat , lubię grać w minecrafta . Umiem współpracować , często pomagam itp :)

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Nie i nie :)

Staż w minecraft: Około 2 lata :)

Kontakt: Póki nie ogarnę mikro tylko pisemnie :/ TS3/Skype

Nick: Patrykx77

Opublikowano

Rekrutacja na serwer

Imię: Kacper

Ogarnięcie: 9/10 zdarzają się małe trolle xD

Coś o sobie: Jak powyżej mam na imię Kacper. Lubię zabawe w minecrafcie oraz jestem przyjacielski i chętnie poznaje nowych graczy

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Ja, nigdy xD

Staż w minecraft: 2-3 lata

Kontakt: mpcforum.pl oraz Teamspeak

Nick:McTal

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Serwera nie polecam nawet składać podania, administrator nie ogarnięty, nie ogarnia pluginów, na serwerze grają dzieci poniżej 11 roku życia (wszyscy oprócz 1 ) więc serwer nieogarnięty, Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wyzywałem Cie :) napisalem tylko ze jestem niezrównowarzonym 10 latkiem . To nie obraza ! Pozdro!

I nie pisze tak że dostałem bana bo mnie to wali i tak już nie chce tam grac i wgl jesteś nieogarnięty gorszymi graczami gardziles a ci co mieli enchant itp to tak przyiaciele i wgl!

1RkW7od.png

Opublikowano

Serwera nie polecam nawet składać podania, administrator nie ogarnięty, nie ogarnia pluginów, na serwerze grają dzieci poniżej 11 roku życia (wszyscy oprócz 1 ) więc serwer nieogarnięty, Pozdrawiam

Griefowałeś to nq

All wbijać na ts'a: 178.217.190.239

@up

Imię: Kacper

Ogarnięcie: 9/10 zdarzają się małe trolle xD

Coś o sobie: Jak powyżej mam na imię Kacper. Lubię zabawe w minecrafcie oraz jestem przyjacielski i chętnie poznaje nowych graczy

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Ja, nigdy xD

Staż w minecraft: 2-3 lata

Kontakt: mpcforum.pl oraz Teamspeak

Nick:McTal

Ogarnięcie: 10/10

Coś o sobie: Mam na imię Patryk , mam 14 lat , lubię grać w minecrafta . Umiem współpracować , często pomagam itp :)

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Nie i nie :)

Staż w minecraft: Około 2 lata :)

Kontakt: Póki nie ogarnę mikro tylko pisemnie :/ TS3/Skype

Nick: Patrykx77

dodanie, zapraszam

Opublikowano

Ogarnięcie: Głupie pytanie. Każdy napisze, że tak.

Coś o sobie: Sportowiec. Szkoła najważniejsza. Od czasu do czasu pogrywam na komputerze.

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Kolejne głupie pytanie. Jeśli chodzi o kradzież to polecam plugin LWC.

Staż w minecraft: 2-3 lata.

Kontakt: GG: 44369096

Nick: adek19999

Masz jakiś problem? Bez żadnych komplikacji udzielę Ci odpowiedzi.

Pisz na GG: 44369097

Dzwoń na Skype: axezmc

Opublikowano

Nowa edycja

Jest ona z powodu grieferów na serwerze, teraz jak złożycie podanie to obowiązkowo na ts'a wbijać. Bez ts'a se nie pogracie. IP ts'a: 178.217.190.239

Strefa Vip, kanał Starożytna Masakra, podkanał Rekrutacja. Zapraszam do gry.

Opublikowano

+---------------------------------------------+

Screen Komendy Drop

38396633597721293837.png

Opublikowano

Imię:Michał

Ogarnięcie:100% 10/10

Coś o sobie:Jestem Michał,Bardzo długo gram w mc :) Ogarniam nie Spinam myślę ,że sie nadam !

Czy griefuję, Czy kradnę ?:Oczywiście ,że nie !

Staż w minecraft:4Lata

Kontakt:Ts3,GG,SKYPE,Telefon

Nick:_DjRappuss_

Opublikowano

zemu mam bana ? ( ban na 1 dzień ) tylko ze mam cos takiego od 2 dni to elo, i odbanujcie.

HarisonJP

Ban za zabijanie

Opublikowano

przecież nikogo nie zabiłem omg, tylko 1 typka bo strzelal do mnie z łuku to tez go strzelilem z łuku i dedł , odalem mu itemy i powiedzialem ze diaxa jak wykope a on sie rozplakal i wyszedl z serwera. ( rozumiem ze jest taka zasada ale bez przesady, ze jak ktoś prowokuje 2 czlowieka to mamy chyba prawo zabić ? tymbardziej ze ten typ mial 2 serca i padl na strzala )

Opublikowano

Ogarnięcie:Mega :D

Coś o sobie: znudzony 20latek pogra w Minecraft ^^ a tak ogolnie to poprostu jestem jaki jestem wiecej na pw :D

Czy griefuję, Czy kradnę ?:NIE!

Staż w minecraft: 2Lata (Beta 1.3)

Kontakt:Skype : bobu1393 , GG 727600 , Forum

Nick:BobuD2

Opublikowano

Imię:Michał

Ogarnięcie:100%

Coś o sobie:Michał jestem miło mi :)

Czy griefuję, Czy kradnę ?:Oczywiście, że nie i nie toleruje ludzi którzy to robią

Staż w minecraft:Od Alfy 1.4.7

Kontakt:skype: cynus12 ts3.

Nick:namee1

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Imię: Maciej

Ogarnięcie: tak

Coś o sobie: Mam na imię Maciej i mam 16lat ......

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Oczywiście, że nie ;x

Staż w minecraft: 2lata

Kontakt: GG/SKYPE/TS3

Nick: Cruisader

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...