Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Starożytna Masakra | Edycja I [ Start 09.11.2013 | 20 slotów | 24/7 | Typ Kwadratowa Masakra | Zapewniamy miłą atmosferę, dobre pluginy, brak lagów ]

Graihia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi Tomaszu, nie sugeruj się bannerem ponieważ nie jest on aktualizowany oraz sam się nie aktualizuje.

Zauważ, że dzisiaj Niedziela i niektórzy albo chcą się wyspać i dzisiaj zrobić nockę xD albo poszli do kościoła.

Ogółem to jest bardzo dużo osób na whiteliscie, ale nie każdy wbija ;c Najczęściej jest 10/20.

Tomek wbijaj na ts'a, zaraz dodam na serwer tylko muszę coś ogarnąć.

Opublikowano

Imię:Wiktor

Ogarnięcie:100%

Coś o sobie:Lubię grać w piłkę nożną trochę zajmuje się informatyką uwielbiam serwery typu Kwadratowa Masakra!

Czy griefuję, Czy kradnę ?:Nie..

Staż w minecraft:od Alpha 1.1.2

Kontakt:ts3/skype/gg

Nick:Myster02

Opublikowano

Imię:Kuba

Ogarnięcie:100%

Coś o sobie:Lubie sport interesuje sie grafika i grami

Czy griefuję, Czy kradnę ?:Nie

Staż w minecraft:od 2 lat

Kontakt:ts3/skype

Nick:Kubak77

Opublikowano

Kuba zostajesz dodany na serwer oraz zapraszam cb na ts'a: ts3.hit-makers.pl:9990

Wszyscy którzy się zgłosili na serwer, a nie grają na nim dzisiaj po godz: 19.00 zostaną usunięci z whitelisty.

Po godzinie 19:00 zostanie zaaktualizowana lista osób która dostała się na serwer i na nim gra.

Opublikowano

Imię: Kacper

Ogarnięcie: w miarę :)

Coś o sobie: Jestem Kacper, lubie grać w pilkę nożną , koszykówke , siatkówke etc. ( lubie gry zespolowe ) . Nie grifuje . Pomagam slabszym graczą . Jestem przyjacielski i miły.

Czy griefuję, Czy kradnę ?: nie :)

Staż w minecraft: 2 lata

Kontakt: jak przyjmiecie podam na PW

Nick: HarisonJP

z góry dzięki za odczyt mojego podania, Kacper :)

Opublikowano

to znaczy wiesz, mam strasznie trzeszczące mikro w komputerze i nie chce was zagluszać na ts.

a ja zazwyczaj rozmawiam z kolegami przez skype na telefonie.

ps. ts3 na telefonie kosztuje 6.99 euro wiec nie zabardzo.

ale w swoim czasie kupie nowe mikro i bede z wami gadal na ts jesli oczywiscie mnie przyjmiecie.

mam pytanie : na jaką wersje jest ten serwer ?

Opublikowano

Serwer jest na wersje 1.6.4

I dodany jesteś.

Rekrutacja Trwa Nadal

Osoby Które Nie Grały Ani SNie Zarejestrowały PO 19:00 ZOSTANĄ WYRZUCONE Z WHITE-LISTY !!

Opublikowano

dzieki

Pisze mi ze nie jestem na WL :( napewno dobrze napisales moj nick ? HarisonJP

Pisze mi ze nie jestem na WL :( napewno dobrze napisales moj nick ? HarisonJP

przepraszam za spam, ale nie jestem jeszcze na WL

Opublikowano

Imię: Wojtek.

Ogarnięcie: 95%

Coś o sobie: Lubię siatkówkę, piłkę nożną, komputery i LoL'a :D

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Nie i nie.

Staż w minecraft: Rok i pół.

Kontakt: Skype lub PW na forum. ( Skype: wojtek.piekarczyk2 )

Nick: IslandIcedZ

P.S - grałem już na Twoim serwerze kiedys. :)

Opublikowano

Imię: Mateusz

Ogarnięcie 10/10

Coś o sobie Nazywam sie Matesz Mam 16 lat uczeszczam do 1 klasy technikum informatycznego
C
zy griefuję, Czy kradnę ?: Nie

Staż w minecraft Od Bety 1.2

Kontakt Skype/ts Skype:matx2406

Nick Matix245

Opublikowano

Nie polecam serwera,

Dlaczego ? Administracja ma za przeproszeniem w dupie propozycje graczy, osób które graja na serwerze.

Wchodze na serwer po restarcie a tu co ? Nie ma mnie na WL, któryś administrator się najwyrażniej nudził i sobie usunął.

Serwer przez jakiś 2 godziny od startu był Km, teraz to tylko Survival z małym borderem.

Sumując, jeśli lubisz byc olewany przez administracje polecam ci ten serwer.

To chyba na tyle.

Opublikowano

Server gówno jak nic , gracz griefuje nie dostaje bana za wytłumaczenie był głodny to wziął sobie zboże , miałem zrobiony enchant to sobie wziął biblioteczki, gdy by nie admin który sprawdził by się nie przyznał przydupas, administracja ma w dupie to co gracz mówi jest jeden ogarnięty admin nie pamiętam Nicku często z nim siedziałem z nim na ts3 i go pozdrawiam jako najbardziej ogarniętego reszta to banda frajerów dziękuje :) . Nie Polecam SERWERA !!!! :)

Opublikowano

Sorki ale ogarniałem white-liste i mówiłem, że przez przypadek usunąłem.

Szkoda, że nie chcesz grać. Wiem zwaliłem serwer, ale teraz jest pvp oraz tpa.

I teraz banuje za grief. Serwer jak był start też był border, pvp nie było i tpa nie bylo.

Server gówno jak nic , gracz griefuje nie dostaje bana za wytłumaczenie był głodny to wziął sobie zboże , miałem zrobiony enchant to sobie wziął biblioteczki, gdy by nie admin który sprawdził by się nie przyznał przydupas, administracja ma w dupie to co gracz mówi jest jeden ogarnięty admin nie pamiętam Nicku często z nim siedziałem z nim na ts3 i go pozdrawiam jako najbardziej ogarniętego reszta to banda frajerów dziękuje :) . Nie Polecam SERWERA !!!! :)

Sam griefowałeś, złapałem cb na gorącym uczynku. On powiedział, że tobie to odda, ale ty nie, powiedziałeś, że jak on griefuje to ty też, widać, że nie jesteś mądrzejszy od niego, gdybyś był to byś nie griefował.

Opublikowano

Imię: Kuba

Ogarnięcie: Jasne

Coś o sobie: Lubię grać na km, gram w footbal :P

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Nie jestem zlodziejem :P

Staż w minecraft: 2/3 lata

Kontakt: Skype : jmuszel

Nick: Evorias

Opublikowano

Servera juz nie polecam!

Total gówno i shit :/ ! na poczatku myslalem ze to fajny serv itp gralem normalnie ale pozniej

jakis dzieciak klocil sie bez powodu zabilalismy sie nawzajem pozniej odawalem mu ity i wgl i mnie zabil i nie odal inventory ! admin nic z tym nie robil jeszcze mnie wyzywal!

mylilem sie! D N O S E R V E R !!!

Taka jest prawda :/ naprawde mowie prawde poco niby mialbym klamac?

i jeszcze edit admin mnie wyzywa :3

http://imgur.com/BIBIaJm

1RkW7od.png

Opublikowano

Imię: Sebastian

Ogarnięcie: Tak

Coś o sobie: Nazywam się Sebastian, gram w minecraft'a od 3 lat. Nie grief'eruję oraz nie trolluję!

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Nie

Staż w minecraft: 3

Kontakt: TS3/(skype czasami)

Nick: MineDayderPL

Opublikowano

Servera juz nie polecam!
Total gówno i shit :/ ! na poczatku myslalem ze to fajny serv itp gralem normalnie ale pozniej
jakis dzieciak klocil sie bez powodu zabilalismy sie nawzajem pozniej odawalem mu ity i wgl i mnie zabil i nie odal inventory ! admin nic z tym nie robil jeszcze mnie wyzywal!
mylilem sie! D N O S E R V E R !!!
Taka jest prawda :/ naprawde mowie prawde poco niby mialbym klamac?
i jeszcze edit admin mnie wyzywa :3
http://imgur.com/BIBIaJm

Sam zacząłeś... też mam screena

http://zapodaj.net/9b367c5b8a724.png.html

Imię: Kuba

Ogarnięcie: Jasne

Coś o sobie: Lubię grać na km, gram w footbal :P

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Nie jestem zlodziejem :P

Staż w minecraft: 2/3 lata

Kontakt: Skype : jmuszel

Nick: Evorias

Imię: Sebastian

Ogarnięcie: Tak

Coś o sobie: Nazywam się Sebastian, gram w minecraft'a od 3 lat. Nie grief'eruję oraz nie trolluję!

Czy griefuję, Czy kradnę ?: Nie

Staż w minecraft: 3

Kontakt: TS3/(skype czasami)

Nick: MineDayderPL

Juz was dodałem, wbijać na ts'a: ts3.hit-makers.pl:9990

Opublikowano

Graiha i tu się mylisz ponieważ on zrobił mi griefa gdy byś nie zobaczyl kto to burzył czy co to tam to by się nie przyznał a jak jest napisane w regulaminie ze griefowanie ban to ban a nie ze on mi odda itemki i wszystko będzie git . Może zrobmy tak mu dales szanse to może i mi daj ? , Pozdrawiam :)

Opublikowano

mmm ja zaczołem ??? to było pod koniec akcj :) pozdro ahah

Ale taka jest prawda to co będziemy się oszukiwali ? admini mają to gdzieś! JAK zwykle.

nic nie robiłeś z grefem itp N I C !

1RkW7od.png

Opublikowano

mmm ja zaczołem ??? to było pod koniec akcj :) pozdro ahah

Ale taka jest prawda to co będziemy się oszukiwali ? admini mają to gdzieś! JAK zwykle.

nic nie robiłeś z grefem itp N I C !

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...