Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywiadówka..

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wateraqua wyczuwam że będzie przypał xD

ja mam mieć w grudniu podobnież

Opublikowano

No i jak? :) jak możesz się podzielić swoimi wrażeniami..

Powiem szczerze - myślałem, że będzie gorzej. Obecnie mam średnie oceny, a mama chce żebym miał same 5 ;f [3 gimbaza] Jednak sam jestem zdania, że oceny nie odzwierciedlają inteligencji. Osoba mądra, niekoniecznie jest inteligenta. Co do samej wywiadówki to mam tylko ograniczony czas na kompie, zwiększony czas na naukę ;_;

Opublikowano

Ja tam nie wiem czemu wy boicie się tych wywiadówek, ja mam na nie wyjebane i nie ma problemu. (Może dlatego że jestem zwyczajnie dobry ;D)

Opublikowano

Mam 26.11 i przypału na pewno mieć nie będę

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

U mnie jest w środę, ale jakoś nie przewiduję "przypału". Pamiętam jak kiedyś wywiadówka to było najgorsze co może być, a następnego dnia na przerwach nie było innego tematu tylko: "Jak tam po wywiadówce?" "Masz szlaban?".

Ogólnie to myślałem, że będę miał gorsze oceny, no tylko z matmy muszę się poprawić, ale to kwestia czasu, na razie mam: 3,1,1,1 :D.

Zresztą u nas w technikum jest librus, co dla mnie osobiście jest w pewnym sensie wybawieniem, rodzice są na bieżąco z moimi ocenami, a nie tak jak kiedyś poszli na wywiadówkę, a tam się okazało, że nie powiedziałem im o kilku(nastu) ocenach :/

A jak się lekko cofnę w przeszłość to pamiętam, że nigdy nie miałem żadnego szlabanu za oceny, ani żadnych (większych) kar, u mnie w domu po wywiadówce zawsze była ta sama gadka, coś w stylu: "Uczysz się tylko dla siebie", no ale cóż te czasy minęły i teraz aby zdać :)

Opublikowano

Miałem wczoraj tragedii nie było :D

Jakby była tragedia to ciebie by tu teraz nie było xD

Opublikowano

Ja miałem 4 listopada . Oceny mam w miarę dobre [ 3 gimbaza ] . Zero przypału

Opublikowano

Mi to zwisa i powiewa, bo stara wbija na edziennik i ocenki idą dzień w dzień :D Nie mam dnia sądu :) [tech. informatyk]

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Widzicie jak się staram zdejmijcie mi parę %
Opublikowano

Wywiadówkę mam 19, ale moja mama miała wezwanie do szkoły. Jak jej o tym powiedziałam to się śmiała, a gdy wróciła dzisiaj ze szkoły, po rozmowie z wychowawcą, nadal była ucieszona. Nawet nie poruszała tego tematu, dość dziwne. przy takich ocenach i innych.. ;dd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...