Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Leak]Warlords Of Draenor. Co już wiemy?

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafik z teamu blizzarda pracującego nad WoDem poinformował na swoim twiterze, że w przeciągu 2 tygodni pojawi się następna prezentacja rasy z nowym modelem graficznym.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grafik z teamu blizzarda pracującego nad WoDem poinformował na swoim twiterze, że w przeciągu 2 tygodni pojawi się następna prezentacja rasy z nowym modelem graficznym.

Tak to prawda i to ponoć ma być pierwszy model graficzny płci pięknej. ;)

Opublikowano

Kolejne niusy.

Kupując WoD, otrzymasz tylko jedną opcje na free boost do 90 poziomu. Potwierdzone info.

Blizzard chce przeprowadzić testy, w których będzie można ulepszać postacie.

Niedługo powinna być opcja zamawiania pre - orderów WoD w wersji cyfrowej.

Zarówno standardowa jak i cyfrowa edycja, znajdą się w edycji kolekcjonerskiej, z tym że cyfrowa edycja Deluxe da nam mini peta i mounta.

Opublikowano

Dodatkowo jeszcze jak kupimy w przedsprzedarzy WoD to od razu dostaniemy lvlboost do 90, po to by móc cieszyć się patchem wprowadzeniowym itd.

Opublikowano

Kilka dodatkowych informacji.

Więcej free boostów do 90tki otrzymają tylko gracze z Azji.

W tym roku, WoW będzie obchodzić dziesięciolecie z kolei cała seria Warcrafta dwudziestolecie.

W sklepie gry jest możliwość kupienia już Iron Skyreaver.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejne niusy.

Areny.

Za czasów The Burning Crusade, areny nie były zbalansowane do walk 1v1 lub 2v2. Teraz sprawa wygląda lepiej.

Historia rozegranych walk arenowych zosała usunięta z armory, powodem było zbyt duże zjadanie miejsca na dyskach serwerowych + gracze nie byli tym zainteresowani. Możliwe że ta opcja wróci ale w Trial Of The Gladiator.

Zapisywanie się solo na areny, jest rzeczą na którą developerzy spoglądają. Ale muszą poprawić zapisywanie się na areny w tej kwestii.

Developerzy mają na uwadze, że gracze chcą powrotu skrimishy. Ale potrzeba na to czasu, by to działało bez żadnych konsekwencji dla graczy.

Stanowczo za długo trwają areny.

PvP.

Łatki teraz będą poprawiały bugi które pojawią się w PvP, ewentualnie będą hotfixy. Należy brać pod uwagę fakt, że niektóre bugi wymagają major patcha by naprawić.

Zapisywanie się solo to dobra rzecz na BG, lecz zwiększa też szansę na spotkanie graczy trolli itp. Group Finder w WoD sprawi, że zapisywanie się powinno być przyjemniejsze w tej kwestii.

PvE.

Developerzy mają na uwadze fakt, że gracze tęsknią za poziomem trudności instancji hero z TBC. W tym aspekcie challenge mody miały działać, lecz jednak coś nie wyszło.

Za wchodzenie na LFR i ukończenie coraz trudniejszych instancji. Gracze mogą otrzymać lepsze nagrody.

Mythic 5 many są możliwą opcją, ale nie teraz.

W WoD, bossowie w raidach mają kontynuować trend na mieszane spelle podczas walk, czego przykładem jest Siegecrafter Blackfuse w SOO.

Inne.

Historia WoD ma być cięższa i zarazem mroczniejsza niż w MoP.

WoD poprawia interfejs odnośnie questów, jak wcześniej wspomniano. Ważne questy będą miały odznnaczenia na mini mapie. Niestety nie ma tego dla daily questów.

Guild Finder wymaga poprawek, lecz nie pojawi się to w WoD. Developerzy chcą poprawić Guild Finder do szukania gildii Cross Realmowo.

Nie ma obecnie planów na F2P WoWa, Blizzard jest zadowolony z obecnego systemu abonamentu.

Będą kolejne dodatki po WoD.

Opublikowano

Ja sie zastanawiam, czy polityczne zmiany w wowie(po zabiciu Garrosha kilka rzeczy się zdarzyło) będą skutkowały odbiciem się w rzeczywistości od razu w WoD.

Jakie?

-Budowa mocnej stolicy w Echo Isles,

-Wyrzucenie hordy z Ashenvale na mocy porozumienia z Tyrande,

-Odbijanie Gilneasu przez worgeny,

-Zorganizowanie goblinom zasobów drzewa, bo jak powiedziała Tyrande... "I am willing to allow the Horde the use of Azshara's lumber if they abandon Ashenvale for good. Knowing the way that goblins chew through resources, we will see how long that will sustain them."

-Odbudowa Theramore...

Oczywiście możecie się sprzeczać "nie, vol'jin sie przeniesie do Orgri i trolle będą mieli nadal lipną stolice..."

Ale gdy Ashenvale będzie kontrolowane przez Nelfy miło by było odsunąć się lekko od frontu.

Dodatkowo, gdy w Azji były przecieki, ktoś na mmo-championie je tłumaczył był tam pewien podpunkt:

- 10.31 update

A classic Maincity becomes Raid Dungeon.

Nikt nie powinien mieć wątpliwości że chodzi o Gnomeregan (a liczba stolic dobrze rozbudowanych musi się zgadzać po obu stronach).

(link:

http://www.mmo-champion.com/threads/1363274-Solid-Spoiler-A-Spoiler-Source-About-Blizzcon-2013-WOW-X5-(History-Game-

) )

Btw. z tych przecieków jest wiele informacji co się potwierdziły, a sam temat powstał przed blizz conem.

Opublikowano

To Classic maincity mam wrażenie, że odwoływało się do Orgrimmaru. A jeśli nie...

Przypuszczam że możemy spodziewać się coś w stylu SOO, tyle że będziemy bronić. Stormwind to pewniak jak dla mnie.

Co do konsekwencji po wojennych. Na MMO-Champion jest masa teorii na ten temat, ale jak dla mnie najciekawszą jest... Czy Vol'Jin zjednoczy pozostałe plemiona trolli pod banner hordy? Bo w Razor Hill może miałem omamy, ale widziałem leśnego trolla!

Opublikowano

Deso, Ja też go widziałem nawet zrobiłem temat, ale powiedzieli że fake coś tam i zamkneli. Nawet teraz można wejść na globala i zobaczyć owe 2 sztuki tego trolla, jak dla mnie jest to leśny troll z tym, że troszkę bardziej jak mieszanka z trolem zandalari. Spekulacje spekulacjami(nawet nie wyobrażasz sobie co mam w głowie).

Co do mojego cytatu to zły zacytowałem... Przepraszam, chodziło mi o:

10.29 update

A Maincity-class Dungeon finally becomes a true Maincity.

Tutaj mianowicie rzeczywiście nie można liczyć na pomyłkę nt. Gnomereganu.

A co do tamtego cytatu tamto classic Maincity to Shattrash, będzie dungeonem, a do tego chodziło o to, że klasyczne główne miasto(pierwsze miasto w którym było dużo ludu+a i h razem, a nie o miasto z classica.

Opublikowano

Kolejne niusy.

Pamiętacie Anzu? Bossa z Sethekk Halls który dropi mounta? Anzu powraca w edycji kolekcjonerskiej WoD, tym razem jako latająca wariacja mounta pod nazwą. "Reins Of The Dread Raven"

Patch 5.4.7 usuwa efekt stun w skillu Charga warriora, jednak można ten efekt przywrócić dając punkt talentu w Warbringer. Planowane zmiany są jeszcze dla skilli Pummel oraz Disrupting Shout dając im wspólne CD.

Sezon 14 aren zbliża się ku końcowi! Jednak w związku z tym że Blizzard pracuje nad WoD, tydzień po zakończeniu 14 sezonu aren rozpocznie się 15 sezon aren i rated BG.

Warto wspomnieć kilka uwag Blizzarda na temat przyznawania nagród.

1: Blizzard prosi by nie dokonywać zmian serwera lub frakcji, dopóki 14 sezon się nie zakończy.

2: Dystrybucja nagród będzie trwała dwa tygodnie po zakończeniu sezonu.

3: Do otrzymania nagród będą pod uwagę ci gracze, którzy mają ratting 1.000 lub wyższy.

Po zakończeniu sezonu, dojdzie do kilku zmian.

1: Wszystkie conquest pointy zostaną zamienione na honor pointy, a maksymalnie będzie można mieć 4.000 honor pointów.

2: Itemy z sezonu 14 sezonu które kosztowały wcześniej za CP, będą teraz możliwe do kupienia za HP.

3: Itemy które wymagały rattingu nie będą już możliwe do zdobycia.

Opublikowano

W ostatni piątek pojawił się na stronie Battle.Net odnośnik do pre - orderów WoD, lecz póki co nie ma opcji zamawiania pre - orderów.

W patchu 5.4.7 na PTR, był testowany LVL boost do 90tego. Wygląda na to, że w tym patchu LVL boost zostanie dodany do gry.

Szykujcie się na kolejny film z serii Artcraft! Tym razem poświęcony garnizonom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...