Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lethal Online START DZIŚ | Cap 110 | Advanced & Balanced System | Mid Rates | Longterm PVE

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wez chłopaczku się uspokoj , jak cos to choc pvp nick Wolverine i zobaczymy czy 40lvl mam/ a dla twojej swadomosci grałem na globalu 6 lat nie tak jak ty pewnie 1miesiąc i ci się pewnie nie podobało

ehh te gimby zainwestuj w słownik , a tak wgl to kończ powoli te granie bo jutro szkoła :)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Zacząłem wczoraj i nie zauważyłem jakiś większych problemów bugów w grze . Polaków jest dość spora liczba ale potrzeba więcej żeby zrobić silną gildie i zawalczyć na fw

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

serv bardzo dobry, naprawiaja bugi ktore zostaly zgloszone + jakis bonus dodadza za tyle czekania. zapraszam na server.

jak coś PM CytRynka ;)

Opublikowano

finally we finished all things we was fixing.. bugs, exploits etc

and about server opening

We decided to open Friday 13:00 GMT + 2

new grand open with bug free , support for all players
we gonna wipe all previous characters / usernames

for old players , they will get directly few gifts

tell all your friends , Lethal is back :D

Od Gm'a czyli o godzinie 13 powraca dzisiaj ^^

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Ten serwer to jakaś totalna amatorka, piszą że wystartuje za godzinę, a ich strona nadal nie działa.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Server powrócił do życią . Jest naprawdę ok zero lagów zero bugów wszystko śmiga jak należy potrzeba tylko nowych graczy . Zpraszam wszystkich żeby spróbowali bo naprawdę warto :) Polecam

Jest mały problem z rejestracją ale zawsze jest jakiś sposó :) mały tutorial

Aby założyć konto musimy:

1 wejść na stronę http://www.lethal-online.com/ główna stona gry

2 dać register wpisać jedynie ID , maila i Pin bez PW (nie wpisujemy hasła)

3 dajemy register

4 u góry strony mamy USER PANEL logujemy nasze konto jedynie z ID i dajemy change password

5 tam wpisujemy jedynie ID i new password (bez wpisywania starego bo takiego nie mamy)

6 możemy logować się do gry i grać na naprawdę fajnym,przyjaznym serwie :)

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

No to zapraszam raz jeszcze serwer naprawdę godny uwagi :)

Naprawili wszystkie bugi 0 lagów fajne bonusy wysoki nova drop , 110 można wbić w dzień :) jeszcze raz serdecznie zapraszzam mogę pomóc z lvlem pm w grze Energia :)

Opublikowano

Siema, myślę, że moge się dołączyć. Co z botem ? Dawno nie grałem w sro, mam lekki zanik wiedzy ...

Edit: W sro_client.exe jest trojan, także nie tykam ścierwa

hmz9.jpg

Opublikowano

Witam. Wylaczylo mi gre podczas dodawania skili i teraz za kazdym razem jak probuje wbic na ta postac to mi sie gra wylacza mial ktos moze taki problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...