Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lethal Online START DZIŚ | Cap 110 | Advanced & Balanced System | Mid Rates | Longterm PVE

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sory ze zmienie temat, ale wracam do sro wiec musze sciagnac na nowo bota, (aby moc zdzialac cos na Lethal ;>) po rozpakowaniu bota i cracka do niego nie znajduje config aby zmienic na poprawny jezyk i naprawic bledy.

Jak odtworzyc ten config? Jak ktos ma poprawnego Mbota prosze o priv to wymienimy sie skype czy @ i mnie wspomoze. :)

@Edit

Dzieki bot dziala z poprawnym jezykiem.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Sory ze zmienie temat, ale wracam do sro wiec musze sciagnac na nowo bota, (aby moc zdzialac cos na Lethal ;>) po rozpakowaniu bota i cracka do niego nie znajduje config aby zmienic na poprawny jezyk i naprawic bledy.

Jak odtworzyc ten config? Jak ktos ma poprawnego Mbota prosze o priv to wymienimy sie skype czy @ i mnie wspomoze. :)

odpal mbot, po prawej stronie nad exp/min itd jest wybor jezyka. Tam go wybierasz :)

Opublikowano

Cos nie tyka, wlaczam clitenta wyskakuje komunikat typu "Invalid Client. Program Will be terminated.

mi też ale to dlatego , że chyba jeszcze nie odpalili w sumie to nie wiem :)

Opublikowano

fixed skill bug was causing crash

now going to put final things on item mall and other shop

do 19 chyba bedzie smigac ;)

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale tragicznie coś mi się pobiera to.. Może zdąrzę do otwarcia, bo w sumie miało być wczoraj ;d

Opublikowano

ja pobrałem włącza sie ikona a po chwili C4 ..

Za jakis dwie godziny bd mozna odpalic clienta i pograc, napisal na fb.

Cytat z fb "Downloads have been released so choice your best download link and be ready with them couz server is coming online in some hours"

PS: Ma ktoś może jakis link do bota który działa bo na forum są dowlad linki stare i nie dziala..

ss2png_sxnanpx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...