Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lethal Online START DZIŚ | Cap 110 | Advanced & Balanced System | Mid Rates | Longterm PVE

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez sie zawiodlem, duzo bugow, podejrzane że 70+ bija lvl szybciej od 45+ nawet jak zaden uniq nie ginie.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Zobaczymy, wejde jeszcze po inspie, ale mam nadzieje ze bedzie rollback, jezeli nie to podziekuje, bo 85 bede tu bic 2-3 dni a jakis koles zdobyl go w 30min :D

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Mi z niewiadomych powodów pobieranie za3mało się na 79% i tak sobie stoi xD

Planuję pobrać z innego hosta ale odpowie ktoś tak/nie . Warto ściągać czy lepiej dać sobie spokój ?

Opublikowano

Zobaczymy, wejde jeszcze po inspie, ale mam nadzieje ze bedzie rollback, jezeli nie to podziekuje, bo 85 bede tu bic 2-3 dni a jakis koles zdobyl go w 30min :D

trudno ten lv wbic nam nie bylo..po zabiciu isy przed 1 restartem dostalismy taki lv. z 42 na 75 :)

Opublikowano

trudno ten lv wbic nam nie bylo..po zabiciu isy przed 1 restartem dostalismy taki lv. z 42 na 75 :)

W takim razie o jakich bugach pisałeś w poprzednim poście ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziwna sprawa bo wciskam start i nic się nie dzieje przycisk znika ale nie odpala się client nowe media potrzebne ?

Opublikowano

mi normalnie dzialalo wszystko ladnie, nie raz trzeba chwile poczekac zeby sie silk odpalil, jak sie nie pojawia po 5-6 minutach to sciagnij na nowo, moze pomoze

Opublikowano

Serv zapowiadał się fajnie, ale po kilku dniach od otwarcia mogę śmiało stwierdzić że nie opłaca się tracić na nim czasu. Od groma bugów, jak naprawią jakiś to wyskakuje kolejny i kolejny. Obecnie jest jakiś bug związany z expem.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Today updates...
* Fixing job trade rates.
* Fixing all rates.
* Added mobs spawn 2x more.
* recode the unique grant system.( If u kill an unique u get now 5silk )
* Adding teleports link from Jangan to B1,B2,B3 and B4.
* Alchemy will be fixed as well.
Also there will be much fixs so please be patient we will give you a great gaming exp..

Opublikowano

weź idz i się lecz kolego pokaz mi serwer co swiezo otwary serw nie ma bugow? / kazdy serw potrzebuje 1 dwa tygodnie na testy , ah te dzieci ( powiedz mi po co są w grach beta Testy? a zresztą ty na priva tylko grasz bo pewnie pojecia nie masz na globalu)

Opublikowano

raz usuwali konta i drugi raz tego nie zrobia, ogolem wam drodzy rodacy polecam forum epvp(wymaga znajomosci jezyka ang), gdzie jest wszystkie ladnie napisane co robia i jak im to idzie a nie placz na tym "super extra" forum ;)

- Stacks
HP : 500 ( DONE )
MP : 500 ( DONE )
Arrows : 5000 ( DONE )
Tabs : 250 (DONE )
Elixiers : 100 ( DONE )
____
Rates :
make sure that 100x ( DONE )
__
- buying bug ( DONE )
- Guild penalty (DONE )
- Alchemy rates ( DONE )
- New Uniques ( DELAYED )
- New Avatars
- New Prices
- Job rates ( DONE )
- Spawns ( DONE )

Opublikowano

weź idz i się lecz kolego pokaz mi serwer co swiezo otwary serw nie ma bugow? / kazdy serw potrzebuje 1 dwa tygodnie na testy , ah te dzieci ( powiedz mi po co są w grach beta Testy? a zresztą ty na priva tylko grasz bo pewnie pojecia nie masz na globalu)

no widzę ze ci już wyżej koledzy odpowiedzieli , a więc nie wpierdalaj się następnym razem w rozmowę jeśli nawet nie masz pojęcia o serverze wielki prosie na globalu co pewnie max level 40 wbiłeś ^^xDxDxD

Opublikowano

wez chłopaczku się uspokoj , jak cos to choc pvp nick Wolverine i zobaczymy czy 40lvl mam/ a dla twojej swadomosci grałem na globalu 6 lat nie tak jak ty pewnie 1miesiąc i ci się pewnie nie podobało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...