Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] Shaiya Victoria II - Polski priv

Kilam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skopiowałeś 2 razy ? Po co ? Tego posta napisałem tylko w tym temacie. Bo mowa o V1 czyli pierwszej edycji Victorii która była lepsza więc nie zarzucaj mi blędu.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze max 10 osób co widać po stronie głównej, więc nie ma z kim grać 

Twoja wypowiedz w revense

Podejrzewam, ze nawet nie grałeś/aś ba vic1, ale ktoś Ci tam powiedział, ze było lepiej , a Ty piszesz dalej, zeby tylko zabłyszczeć na forum.

Ja byłem adminem na vic1 i pamietam dokładnie te czasy-i to co piszesz, wcale nie pokrywa się z prawdą. Bo Vic1 to było dno i sto  kilo mułu-cytujac Ciebie.

Nie było na vic1 pvp były jedynie spiny kłótnie i ogólnie QQ. Co wiecej, byłoy nawet groźby typuu "Zabije CIe w realu, nie wychodz z domu"-dlatego, ze ktos komuś drop ukradł.

Od po prostu powtarzasz cos, co każdy klepie! Bo po co użyć rozumu i napisać coś od siebie? Mozna walnac posta na forum, taki jak każdy daje i ma sie 1 posta wiecej. 

Inną sprawą jest to, ze na Polskich serverach nie może być pvp, dlatego, ze nasi rodacy, to nie samowici płaczki-osoby, dla których jedyne pvp to camp  banki przeciwnej frakcji. Jeżeli nie można pocampić banki(Wydaje sie to jaknajbardziej służne, bo przecież chodzi o to, zeby łapac kille a nie dedy) to wtedy kazdy udaje sie do AH  zrobić QQ jak to zle jest na tym servie. Na privach z globala jakoś ludzie rozumieją, ze ta gra polega na pvp i ktoś kogos musi w koncu campic. Wtedy ludzie nie idą beczeć do AH tylko biją się dalej pod banką. Admini widząc sytuacje, robią FCki i pvp kręci się dalej. A na provach PL jakak jest reakcja na FC? A no idziemy pograć na inne privy i czekamy a z beda FCki do nas. Bo po co próbować, jak przecież moge isc na inny priv, wybrac frakcje dominująca i cieszyc się z "pvp"

Dlatego na privach PL nie było i nigdy nie bedzie!! Na Vic1 też nie było, tylko, ze przywołujecie V1 by dowalic administracji obecnego servera. (Jakos trzeba prawda?)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli posiadasz lagi, to raczej nie z naszej winy, skoro gra tyle osób i tylko 1 ma lagi :)

Co do strony, w ciągu ostatnich 3 dni były małe problemy, lecz już wszystko ogarnięte :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm.. z tego co pamiętam to fajnie mi się grało, więc chyba powróce na server, zaczynam pobierać. :)

4354874.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Szczerze to już nie Victoria I i nie polecam, bo wszedłem to nikogo prawie nie było. 

Nie chce od razu pisać że serwer pod IS ale GMowie i Admini są dziwni..

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...