Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] Shaiya Victoria II - Polski priv

Kilam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xvem.jpg

Shaiya Victoria II

Chciałbym wam przedstawić polski prywatny serwer Shaiya Victoria II.
Serwer z ep 4.5 maksymalny level 60 skile działają jak na normalnym ep 4.5.

Strona Główna

Forum

Pobieranie

Informacje o serwerze

- EP 4.5
- Maksymalna możliwość enchantu [15]
- Zmiana dropu z bossów
- Codziennie ciekawe eventy
- Serwer posiada również dotacje (punkty VP) które nie wpływają na PVP, dotacje dla „LENIWYCH”

Raty serwera

- EXP x 600
- Kile x 3

Jak zagrać

Wystarczy pobrać i zacząć grać J

Zdjęcie weryfikacyjne
i2p1.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam.

chyba maja jakiegos mocnego wroga, bo non stop ddosy.

o IM w ktorym mozna wszystko kupic nie wspomne... nie wiem jakim cudem nazywaja sie Victoria II jak to wogole nie jest juz ten sam serwer...

Opublikowano

nie polecam.

chyba maja jakiegos mocnego wroga, bo non stop ddosy.

o IM w ktorym mozna wszystko kupic nie wspomne... nie wiem jakim cudem nazywaja sie Victoria II jak to wogole nie jest juz ten sam serwer...

W IM wszystko jest za vp czy za free ?

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

VP na serwerze jest tylko dlatego żeby serwer sam na siebie zarabiał. GM nie robi żadnych interesów. Jeśli chcesz coś jeszcze napisać najpierw może wejdź i sprawdź serwer a nie piszesz mimo że nigdy na nim nie grałeś.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze to bylo tylko tak o napisane :))

Jesli na jakimkolwiek serwerze shaiya, inaczej... jesli w jakiejkolwiek grze mmo, mozesz wszystko kupic na starcie, to jest cos nie tak, nie? ^^

Jeden bedzie musial sie nameczyc nad setem a drugi ma wszystko na samym starcie. Brak sprawiedliwosci.

Lancuszek tak wlasnie sie zaczyna na priv serwerach, szczegolnie na polskim, gdzie juz jeden taki byl co opinie popsul ^^

Kasa na priv serwerze, za ktorą mozesz kupic sobie eq, lapisy itd, od razu domysly ludzi, ze GM czerpie sobie z tego korzysci.

Strzal w kolano po prostu ^^

Opublikowano

Tquila, jak masz jakiś client shaiya z mapą WC, to wystarczy, że pobierzesz updatera, a w pliku version.ini ustaw "CurrentVersion" na 1-pobierz update. Wszystko co niezbędne do gry będziesz mieć.

@ Cyhacz

Na jakiej podstawie twierdzisz, ze jest to priv robiony tylko pod kasę?
Czyżby konkurencja? "nie grajcie tam bo tam taaaaak zleee"
Bo innych wniosków nie potrafię wyciągnać! Gdybyś tam chociaz chwile pograł, to wiedziałbys, że nie ma żadnej różnicy pomiedzy osobami wydajacymi VP a osobami farmiacymi.
Najlepsze dostęne w grze itemki, czyli epik i biżu T, nie można za VP kupić, więc pisanie, ze ci okropni AP spenderzy mają wszystko i sa najlepsi, jest jawnym pomówieniem z Twojej strony...

@Shaiya16

Utrzymanie serwera, jaki oni posiadaja, kosztuje prawie 400 zł. Wiesz? Nie kazdy chce z własniej kieszeni wydac taką sumę, tak jak ja to robiłem, zeby ktos se za free mógł pograć, i ponarzekać jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. A włąsnie przez takie ciagle żąle jakie padały pod moim adresem zrezygnowałem z Victoria 1.

Goddessy oraz bronie 59 dropią na OI, a nie z CT bossów-wtedy miała byś prawo pisać, ze wrzucanie ich do IM jest niesprawiedliwe.
Poza tym, nie kazdy ma czas siedziec i farmic. Ludzie chodzą do pray, i chca sie po niej zrelaksowac, a nie siedziec godzinami i farmic.
To tez mozna by powiedzieć, ze z pewnego punktu widzenia, jest niesprawiedliwe.

Opublikowano

Czy ja napisałem, że gracze, którzy kupują VP są najlepsi, bo chyba sobie nie przypominam ?

I tak masz rację "Ani19", że GM'owie są sprawiedliwi. Sam/a pewnie wiesz, że tyle co było polskich serwerów, nie było ani jednego serwera, na którym ADM'ini i GM'owie nie robili interesów na lewo. Oczywiście nie mówię o Victori I.

#Edit

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Ile graczy online ?
Tego dokładnie ci nie powiem, ponieważ nie ma danego żadnego licznika na stronie.

Na lajtach przy biciu bossów czasami jeden raid nie starcza. Na pvp oczywiście jest trochę mniej osób :)

2ldvyfd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...