Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Ukryty poziom  

439 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym, aby poziom przy nicku by? ukryty? (Poziom gracza pokazywany jest na szepcie oraz po ?mierci)

• Tak
      197
    • Nie
      242

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest ktoś mi wstanie pomóc co mam zrobić żeby działała mi strona ;/ próbuje od 30min i nic ;/ ciągle błąd wyskakuje i nie mam jak konta założyć...;/

wisa2.jpg
Opublikowano

jest ktoś mi wstanie pomóc co mam zrobić żeby działała mi strona ;/ próbuje od 30min i nic ;/ ciągle błąd wyskakuje i nie mam jak konta założyć...;/

Lecą ddosy, zaraz pojawi się zastępcza :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Polecam ! :D bardzo fajny serwer jeden z lepszych :) aktualnie trwa mala przerwa do kilku minut aby wgrac nowe rzeczy

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Dla czego nie lubisz starych znajomych? '<16:45:46> You were banned permanently from the server by "Pavcio" (Pozdrawiam'

Czemu mówisz że to przerwa hmm? :]

Nie startuj na kradzionych plikach idioto bo na dobre ci to nie wyjdzie :)

Jak już serwer włączysz można sprzedać to eq z navi?

UV9hhTb.png

Opublikowano

Praktycznie 1 osoba w teamie.. w sumie lepiej to niż 15 osób a potem eq z navi ale mysle ze to za malo na ogarniecie takiego serwera.

Wbije za tydzien, jak zobacze opinie na temat cen w itemshopie i stabilnosci serwera.

Ale zapowiadalby sie dosc ciekawy serwer.

Opublikowano

Dla czego nie lubisz starych znajomych? '<16:45:46> You were banned permanently from the server by "Pavcio" (Pozdrawiam'

Czemu mówisz że to przerwa hmm? :]

Nie startuj na kradzionych plikach idioto bo na dobre ci to nie wyjdzie :)

Jak już serwer włączysz można sprzedać to eq z navi?

Jak tu GumiS zajrzał to już servera nie ma ? :(

Opublikowano

hehe ja wiedzialem ,ze tak bd :D najpierw install.php i caly dostep przez niego:D luki w IS a teraz Pan Gumis zrobi swoje hohoto juz mozna dyski czyscic i szukac nowy serwer :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer :D. Naprawdę jest to jeden z lepszych, i witam ponownie lite game :).

Właśnie gram więc co piszecie że off? Admini naprawde się starają więc nie wiem o czym wy tu pieprzycie...

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

ehh lipa na serwie moze ze 20/30 typa szkoda wbijac a zpowidalo sie fajnie

Wyjaz kurwi*zczałko jeb*na najpierw hejtujesz, pozniej placzesz pozniej kur*a czcisz Gumisia ze rozwali server i tak samo ty mowisz ze beda darmowe sm, bo luki w stronie, a nadal nie ma ;c wyjazd nikt na twoj pierd*lony server nie wbije.

Opublikowano

Serwer będzie włączony mniej więcej 40 po 18 :)>

"Powie mi ktoś dlaczego jebana strona mi nie działa czekam od ponad godziny i gówno nadal nie działa miała być zastępcza a nie ma;/" - http://sheron.pl/ mi działa :(

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Serwer będzie włączony mniej więcej 40 po 18 :)>

"Powie mi ktoś dlaczego jebana strona mi nie działa czekam od ponad godziny i gówno nadal nie działa miała być zastępcza a nie ma;/" - http://sheron.pl/ mi działa :(

Mi też nie działa prawdopodobnie DDos'y.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...