Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Ukryty poziom  

439 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym, aby poziom przy nicku by? ukryty? (Poziom gracza pokazywany jest na szepcie oraz po ?mierci)

• Tak
      197
    • Nie
      242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Uprzejmie prosi się o przeczytanie całej prezentacji od początku od początku do końca, gdyż zostało dodanych wiele elementów od czasu zapowiedzi. Dodatkowo uprasza się o dokładne przeczytanie FAQ w celu uniknięcia pytań na które odpowiedź już się znajduje.

logo.png

linki.png

Strona główna

Sheron.pl

TS3

178.217.189.31

Forum

Na stronie

Client

Link pierwszy:

mega.co.nz/#!BV00QIaL!HuNpwzAZk9hInmJu5ScbvDJ2QYhMSX_GHggApZ5LDqA

Skan:

www.virustotal.com/pl/url/b59ae0576ab8d4f27230d3e36a0ac74fcec62f81ee8a3922a3c5ec54ff5c56a3/analysis/1383482643/

raty.png
handlarze.png
biolog.png
kon.png
interface.gif
zdrowie.png
poziom.gif
tablica.png
niebai.gif
zielarstwo.gif
patcher.png
vip.png
teleport.png
runy.png
melodia.gif
zwierzaki.png
wierzchowce.png
metiny.png
wulkan.gif
smok.gif
baronowa.gif
sciezki.gif
ninja.png
bronninja.png
lukninja.png
sura.png
bronsura.png
szaman.png
dzwonyszaman.png
wojownik.png
dwureka.png

bronwojownik.png

administracja.png

[HA]Pavcio

[Pomoc]Multitabs

faq.png

P: Czy administratorem serwera jest Pavcio/Tevan/Gruby?

O: Tak

P: Czy to ta sama osoba, która zaszkodziła kilku serwerom?

O: Tak, aczkolwiek wiele opinii o mnie jest nieprawidłowych. Powinniście spojrzeć na to obiektywnie i wysłuchać dwóch stron, zapraszam na TS'a w celu wyjaśnienia

P: Czy możemy czuć się bezpiecznie?

O: To oczywiste. Jednak oczywistą rzeczą jest także to, iż każdy administrator tak pisze. Jednak aby się przekonać musicie zagrać, zapewniam Was, że się nie zawiedziecie, a czas spędzony na serwerze Sheron będziecie wspominać bardzo przyjemnie smile.png Wiele osób nam zaufało i się nie zawiodło, nie patrzcie na opinie innych, sprawdźcie sami!

P: Jaki jest maksymalny poziom?

O: 150

P: Jaka jest maksymalna ilość punktów statystyk?

O: 125

P: Co z umiejętnościami?

O: Umiejętności otrzymujemy na maksymalnym poziomie w momencie ich wybrania.

P: Czy jest sposób na zdobycie SM bez wydawania realnych pieniędzy?

O: Tak, przede wszystkim można wymienić Punkty Osiągnięć na SM, w grze dostępne są także Zwoje SM. dodatkową opcją zdobycia monet są także przeróżne konkursy.

P: Czy jest 6-sty skill?

O: Nie

P: Czy jest 6/7 bonus?

O: Tak, lecz występuje tylko w postaci punktów statystyk.

P: Czy na serwerze będą jeszcze jakieś nowości?

O: Tak, mam masę pomysłów które zostaną zrealizowane wkrótce :)

P: Czy prezentacja będzie uzupełniana?

O: Tak, brakuje w niej jeszcze wiele rzeczy które możecie spotkać na serwerze, zostanie to wkrótce uzupełnione.

P: Co z ddosami?

O: Nie mamy łącza niczym NASA, jak każdy inny serwer jesteśmy podatni na tego typu ataki, aczkolwiek myślę, że rozwiązania zastosowane na serwerze Sheron powinny skutecznie ograniczyć problemy powiązane z tego typu atakiem. Pamiętajcie, w życiu są pewne tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki. Początki są najtrudniejsze :)

Serdecznie zapraszam na TS-a, tam możecie dowiedzieć się wielu rzeczy o serwerze oraz jego przyszłości, dodatkowo co jakiś czas będą rozdawane kody SMS które będziecie mogli wykorzystać.

Generator w spoilerze

gpmt2nazwa-Sheron.png

gpmt2-Procesor.png
Intel Core i3-3220
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
32GB
gpmt2-Lacze.png
200 mb/s

gpmt2-Strona%20Glowna.png

sheron.pl

gpmt2-Rejestracja.png

sheron.pl/?s=register

gpmt2-Item%20Shop.png

sheron.pl/index.php?s=itemshop

gpmt2-Client.png

mega.co.nz/#!BV00QIaL!HuNpwzAZk9hInmJu5ScbvDJ2QYhMSX_GHggApZ5LDqA

gpmt2-Handlarze.png
handlarze.png
gpmt2-Exp.png
x 500%
gpmt2-Drop.png
x 300%
gpmt2-Yang.png
x 80%

1384449750-U247153.png

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie zapowiadający się serwer. Aczkolwiek z tym ukryciem poziomu to niepotrzebne ; )

jest ankieta dotycząca ukrytego lvl, zapraszam do wzięcia udziału :)

Opublikowano

ile online xD

Aktualnie CH1 to około 50 online i wciąż rośnie. Wczorajszy opóźniony start spowodował tak późny przypływ graczy dopiero dziś, dlatego warto zagrać :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Bla hahahah no topozdroserwera nie polecam strone podpisali jako ze ich 2 luki do IS'a nie zalatane i wiele wiecej sajo nara nie polecam serwera!!!

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/lopescio/public_html/index.php on line16

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/lopescio/public_html/index.php on line17
Serwer jest aktualnie wyĹÄczony. Zapraszamy na nasze forum 

Pozdrawiam administracje

1390144171-U592769.png

Opublikowano

z tego co mi sie wydaje to tak ,spinali sie do mnie na pw ,ze mam strone i podpisalem,ze ja " zakodowalem" a sami wgrali ta sama i nawet nie sprawdzili dziuuuurek i jeszcze sie pod nia podpisali a strona jest z niemieckiego serwera :)) pozdrawim odpalcie strone to bd darmowe sm'y Pozdro :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

z tego co mi sie wydaje to tak ,spinali sie do mnie na pw ,ze mam strone i podpisalem,ze ja " zakodowalem" a sami wgrali ta sama i nawet nie sprawdzili dziuuuurek i jeszcze sie pod nia podpisali a strona jest z niemieckiego serwera :)) pozdrawim odpalcie strone to bd darmowe sm'y Pozdro :D

No strona online czekam na te darmowe sm -.-

Opublikowano

Wszystko ładnie śmiga, znalazł się haker od 6 boleści, Wasze konta są bezpieczne, spokojnie :)

Zapraszamy do gry, póki co nie ma żadnych problemów, wystartowaliśmy równo i nie było jeszcze żadnego niekontrolowanego wyłączenia serwera, gramy bez bugów i przyjemnie :)

1384449750-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...