Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Ukryty poziom  

439 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym, aby poziom przy nicku by? ukryty? (Poziom gracza pokazywany jest na szepcie oraz po ?mierci)

• Tak
      197
    • Nie
      242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie śmiga, znalazł się haker od 6 boleści, Wasze konta są bezpieczne, spokojnie :)

Zapraszamy do gry, póki co nie ma żadnych problemów, wystartowaliśmy równo i nie było jeszcze żadnego niekontrolowanego wyłączenia serwera, gramy bez bugów i przyjemnie :)

O lol dalej nic nie zrobili luki dalej są żeby potem nie było że są darmowe sm w metinie:)

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O lol dalej nic nie zrobili luki dalej są żeby potem nie było że są darmowe sm w metinie:)

Okej, czekam na wykorzystanie tych "luk" o których mówisz :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

no to papa :D za jakies 1h moze zagramy :D moze zrobie sobie konto :D bocos narzie stronka nawala ;p

ty się chyba nudzisz chłopcze.., strona działa prawidłowo :)

Opublikowano

hehe ale macie zabawe ze zmianami :D ciekawe kiedy wam sie to nudne zrobi :D

Ty człowieku sie dobrze czujesz? najpierw piszesz ,że są luki na stronie i będą darmowe sm i nadal ich nie ma :( a teraz pisze ,że będziesz grał haha :D a teraz znow hejtujesz, idz czlowieku i nie wracaj.

@BTW otworzycie rekru na forum (na mod'a) ?

Opublikowano

Strona elegancko działa.

Przed chwilą wszedłem :)

Wiesz, zapomniałem usunąć jednego pliku który zwyczajnie resetował plik config i nie było połączenia, ale ten "hacker" nie miał żadnego wglądu w bazę czy też w hasła, więc jesteście bezpieczni :)

Ogólnie to teraz poleciał ddos, więc strona może być chwilowo niedostępna ;)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

hle hle haker tos dowalil :D posprawdzaj sobie logi o ile potrafisz bo zapewnie nie wiesz nawet ,ze ta strona posiada panel admina ,przez ktory mozna zrobic wszystko :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wiesz, zapomniałem usunąć jednego pliku który zwyczajnie resetował plik config i nie było połączenia, ale ten "hacker" nie miał żadnego wglądu w bazę czy też w hasła, więc jesteście bezpieczni :)

Ogólnie to teraz poleciał ddos, więc strona może być chwilowo niedostępna ;)

Będzie rekrutacja na moderatora? , bo sie pytalem Multiabs i powiedział,że bedzie po starcie :>

hle hle haker tos dowalil :D posprawdzaj sobie logi o ile potrafisz bo zapewnie nie wiesz nawet ,ze ta strona posiada panel admina ,przez ktory mozna zrobic wszystko :)

Jeżeli można wszystko zrobić to kur*a napisz hacked by down.

Opublikowano

Ty człowieku sie dobrze czujesz? najpierw piszesz ,że są luki na stronie i będą darmowe sm i nadal ich nie ma :( a teraz pisze ,że będziesz grał haha :D a teraz znow hejtujesz, idz czlowieku i nie wracaj.

@BTW otworzycie rekru na forum (na mod'a) ?

rekrutacje na moderatora otworzymy gdy będzie taka potrzeba :)

ty byś się człowieku nawet do własnego pokoju nie potrafił włamać.. xD

Opublikowano

Dziś między godzinami 17-19 kolejny raz pojawi się kolejny kod SMS za 11zł do wykorzystania na na naszej stronie, więc zapraszam serdecznie do czuwania ^^

IP TS:

178.217.189.31

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Skąd zwój zmiany skilli ?

Rosy mają maxymalne wartości ?

Macie jakichś YouTuber'ów ?

w ile wbije max lvl ?

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ?

co ile oddajemy itemy do biologa ?

Po ile są zmianki 1/5 u npc ( CENA )

ile yang dropi z psa ?

ile yang bd miec na 50 lv ?

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ?

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ?

eq navi raczej nie rozdajecie ? o.O

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ?

Jest autoPatcher w kliencie ?

są autopoty ?

jak często beda odbywać sie eventy ?

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ?

Sam jesteś w Teamie ?

Gdzie dropne Stalke ?

Gdzie dropne Zatruty Miecz ?

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ?

ile ludzi w godzinach szczytu ? .

Bonusy wchodzą maxymalnie ?

jest 6/7 bon na serwerze ?

Macie zabezpieczenia Anty DDOS ? ( Żeby pierwszy lepszy DDos was nie zniszczył :> )

Opublikowano

Możecie zagwarantować bezpieczeństwo moich danych na temat konta oraz stabilność serwera ? To dość ważne dla mnie :) Od kilku miesięcy nie mogę znaleść DOBREGO serwera medium który postoi no chociaż z miesiąć bym mógł wbić, poszaleć i nie martwić się czy za 2godziny nie padnie.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Rosy mają maxymalne wartości ?

Macie jakichś YouTuber'ów ?

w ile wbije max lvl ?

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ?

co ile oddajemy itemy do biologa ?

Po ile są zmianki 1/5 u npc ( CENA )

ile yang dropi z psa ?

ile yang bd miec na 50 lv ?

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ?

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ?

eq navi raczej nie rozdajecie ? o.O

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ?

Jest autoPatcher w kliencie ?

są autopoty ?

jak często beda odbywać sie eventy ?

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ?

Sam jesteś w Teamie ?

Gdzie dropne Stalke ?

Gdzie dropne Zatruty Miecz ?

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ?

ile ludzi w godzinach szczytu ? .

Bonusy wchodzą maxymalnie ?

jest 6/7 bon na serwerze ?

Macie zabezpieczenia Anty DDOS ? ( Żeby pierwszy lepszy DDos was nie zniszczył :> )

na większość z tych pytań masz odpowiedź w prezentacji, czytanie nie boli :)

Możecie zMPCarantować bezpieczeństwo moich danych na temat konta oraz stabilność serwera ? To dość ważne dla mnie :) Od kilku miesięcy nie mogę znaleść DOBREGO serwera medium który postoi no chociaż z miesiąć bym mógł wbić, poszaleć i nie martwić się czy za 2godziny nie padnie.

u nas masz tą pewność, jeśli jednak się boisz o te swoje dane, to polecam podać poprostu inne niż na pozostałych serwerach gdzie masz konta :)

Opublikowano

Rosy mają maxymalne wartości ? Nie

Macie jakichś YouTuber'ów ? Będą

w ile wbije max lvl ? Około 3-4 tyg.

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ? Po dzisiejszej przerwie będzie można

co ile oddajemy itemy do biologa ? 0 sec. Późniejsze misje co 1h.

Po ile są zmianki 1/5 u npc ( CENA ) 250yang

ile yang dropi z psa ? 2 yang

ile yang bd miec na 50 lv ? 6k

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ? Tak

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ? Nie trzeba robić dropa

eq navi raczej nie rozdajecie ? Głupie pytanie :D

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ? Nie, nie po to męczyłem oczy :)

Jest autoPatcher w kliencie ? Tak

są autopoty ? Tak

jak często beda odbywać sie eventy ? Przynajmniej jeden w weekend. Dodatkowo drobne konkursy na TS jak i w grze

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ? Jestem online praktycznie 24/7. Wczoraj 21 min. po starcie serwera zbanowałem pierwszą osobę za WH.

Sam jesteś w Teamie ? Tak, oraz mam Multiego do pomocy

Gdzie dropne Stalke ? W red lesie

Gdzie dropne Zatruty Miecz ? Z AV2, szkaty RIP'a, baronowej, generała oraz drzewca

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ? Jak na każdym serwerze

ile ludzi w godzinach szczytu ? Godziny szczytu jeszcze nie było

Bonusy wchodzą maxymalnie ? Nie

jest 6/7 bon na serwerze ? Tak, aczkolwiek dodaje tylko bonusy statusowe

Macie zabezpieczenia Anty DDOS ? ( Żeby pierwszy lepszy DDos was nie zniszczył :> ) Tak, lecz nie ma serwera nie do zgaszenia. Serwer działa nieprzerwanie od startu :)

Możecie zMPCarantować bezpieczeństwo moich danych na temat konta oraz stabilność serwera ? To dość ważne dla mnie :) Od kilku miesięcy nie mogę znaleść DOBREGO serwera medium który postoi no chociaż z miesiąć bym mógł wbić, poszaleć i nie martwić się czy za 2godziny nie padnie.

Tak, możemy zagwarantować, lecz to tylko puste słowa, musisz zagrać aby się przekonać :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

jest jakis launcher>?? czy cos ?? bo nie bd pobieral calgo clienta :D

z tego co wiem to Patcher Upnij ktos , z gory thx

Dla ciebie nie ma.

@AV Skad trutki?

beda nowe fryzury ?

Opublikowano

Dla ciebie nie ma.

@AV Skad trutki?

beda nowe fryzury ?

Gdzie dropne Zatruty Miecz ? Z AV2, szkaty RIP'a, baronowej, generała oraz drzewca

działą wam strona ;/ ?

wisa2.jpg
Opublikowano

Kanał 1
Kanał 2
Kanał 3
Kanał 4
Świat
Baza
Graczy online: Offline

Licznik wyłączony czy po prostu serwer off ? :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...