Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Chat

Visox.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam już to kiedyś rozważaliśmy a nawet testowaliśmy. Problem tkwi w tym, że taka aplikacja ogromnie obciąża forum.

Zauważcie, że MPC i tak już ciężko dźwiga ciężary swojej wielkości. Jeśli chcemy w cywilizowanym tempie móc korzystać z forum - czat odpada.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

No to może gdzieś odnośnik do czatu, a sam czat na innym serwerze (np. chatango).

10k użytkowników na czacie? Lol. 6k użytkowników zalogowanych na godzinę, 70% przegląda minecrafta i metina, a 20% pobiera hacki i nic nie pisze. Samo ograniczenie od jakiejś liczby postów by starczyło.

Da się też ocenzurować linki.

Jestem na tak.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie.

Zaśmiecanie forum tylko i mała różnica.

PS.P*j*b*ło?

Nie.

Mamy statusy i to nam może wystarczyć. :)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Z tego co pamiętam już to kiedyś rozważaliśmy a nawet testowaliśmy. Problem tkwi w tym, że taka aplikacja ogromnie obciąża forum.

Zauważcie, że MPC i tak już ciężko dźwiga ciężary swojej wielkości. Jeśli chcemy w cywilizowanym tempie móc korzystać z forum - czat odpada.

Z tego co ja pamiętam to problem też był w tym że forum jest duże i jest sporo użytkowników na czacie w ogólnie nie było możliwości "popisać" tylko leciał spam.

Temat był już przerabiany tyle razy...

Na nie.

1000093817-removebg-preview-1.png

Admin Cienia
Opublikowano

Dobra można zamknąć już. Wszyscy na nie, ale rozumiem. 4k userów do ogarnięcia....? Chyba byłem na kacu :O

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...