Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś żałosny.To,że uważam ze filery są beznadziejne i nie oglądam na razie - być może kiedyś nadrobie nie znaczy,że nie lubię Naruto. Poza tym to anime jest moją "bajką" dzieciństwa więc kolego nie bądź taki do przodu bo ci tyłu zabraknie.

a tak btw.powiedz mi gdzie wyraziłam opinię tak bardzo negatywnie o Naruto i nie napisałam że ma być koniec oraz mam prośbę ~ zanim wypowiesz się na jakiś temat przemyśl 100 razy to co masz napisać i po co w ogóle masz pisać tak beznadziejny i kompromitujący komentarz.

Powiedz jasno, wyraźnie i krótko o co ci chodzi? Nie oszukujmy się, naruto nie jest dobrym tytułem. Napewno jestes tego swiadomy

1373637009-U477327.png

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz jasno, wyraźnie i krótko o co ci chodzi? Nie oszukujmy się, naruto nie jest dobrym tytułem. Napewno jestes tego swiadomy

O nic mi nie chodzi. Ja uważam że Naruto to dobre anime tylko gunwo to filery i to że manga 1000 lat do przodu niż anime. W porównaniu Naruto do bleacha to jak niebo a ziemia i mam na myśli że bleach to ziemia.

~ świadoma * jak już kolego.

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

O nic mi nie chodzi. Ja uważam że Naruto to dobre anime tylko gunwo to filery i to że manga 1000 lat do przodu niż anime. W porównaniu Naruto do bleacha to jak niebo a ziemia i mam na myśli że bleach to ziemia.

~ świadoma * jak już kolego.

Kogo obchodzą jakies fillery? Je się ogląda? OD wątku z bounto w bleachu i strusia w naruto nie ogladam nigdy zadnych fillerow. A mimo to nie podniose ocene naruto na 8, nadal jest 7. A ty jak oceniasz?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Mnie obchodzą filery bo jak widzę tasiemca,który wychodzi co tydzień a 10-15-20 odcinków to filery to mi się przewraca żołądek c:

ja oceniam na 8-8,5/10 ;> a bleacha na 5-6/10 więc jest różnica.

Wady bleacha są następujące :

- kreska która tak bardzo mi się nie podobała.

- fabuła była przeciętnie przeciętna.

- muzyka.

- filery z bounto nie do wytrzymania.

I z góry mogę założyć,że jeśli wyjdzie 2 sezon nie obejrzę,straciłam tylko czas.

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Normalnie,ja oglądam anime od dawna i ZWRACAM UWAGĘ DOSŁOWNIE NA WSZYSTKO - jestem starą wygą w tym temacie. Poza tym się nie zgadzamy i to widać a tak jak ty ja nie zmienię zdania do bleacha i innych anime które mi się nie podobają.

btw.ja oglądam zupełnie inne gatunki.

Ja tam oglądałem bleacha jak jeszcze nie wiedziałem co to fillery, o dziwo widać było różnicę ale jakoś nigdy się głębiej nad tym nie zastanawiałem.

Jakbym miał zmieniać ocenę na podstawie fillerów to myślę, że i tak bym jej nie zmieniał. W końcu niektóre z nich były naprawdę śmieszne, a niektóre zajebiste pod kątem kreski. Np. dzięki temu że zrobili Muramasę, mogłem zobaczyć zajebistą walkę "Hichigo" gdzie wywijał mieczem jakby nic nie ważył :O

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ja powtórzę enty raz,że JA to JA - nie jestem wami i kolejna rzecz to taka,że ja nie cierpię filerów i bleach ma okropną kreskę i jako anime było najgorszym tasiemcem jakiego oglądałam ._.'

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Anime jest puszczane w TV. TV = reklamy. Fillery = skok na kasę. Wniosek? Fillery są chujowe.

A co do samego Naruto - Dziwnie się zaczęło robic już gdy okazało się że Tobi to Obito.. A teraz to w ogóle o.O

Swoją drogą, byłby ktos tak miły i przybliżył mi sytuację z mangi? Bo nie ukrywam, że mnie cholernie Naruto ciekawi a czasu brak. ;_;

@Up. Jestes fanem anime, masz Ichigo na avatarze, ale pierdole. Wkurwiasz mnie już za bardzo, więc powiem to mniej kulturalnie: Drogi gimnazjalisto, wypierdalaj z flamewarem, bo nie dosć że zdecydowanie NIE JEST to temat na takie dyskusje to jeszcze próbujesz wszystkim udowodnić jaki to Ty nie jestes zajebisty. Zasmucę Cię, nie jestes zajebisty, bo nawet na internetowym forum musisz się wykłócać o to kim naprawdę jesteś. Zgiń. Przepadnij.

Ps. jeszcze jedna próba flamewaru i leci report.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

W mandze jest tak : Madara zostaje zabity przez czarnego Zetsu jednym ciosem xD i takie tam

BTW. dokładnie xD uwierz mi @1361622928-U485574.pngRoyal6 jesteś jednak pustym,zakompleksionym dzieckiem,któremu rozwój zatrzymał się na poziomie podstawówki bądź 1 klasy gimnazjum i ktoś pokroju twojego kręgosłupa moralnego nie powinien mieć dostępu do internetu,forum whatever.

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Swoją drogą, byłby ktos tak miły i przybliżył mi sytuację z mangi? Bo nie ukrywam, że mnie cholernie Naruto ciekawi a czasu brak. ;_;

@Up. Jestes fanem anime, masz Ichigo na avatarze, ale pierdole. Wkurwiasz mnie już za bardzo, więc powiem to mniej kulturalnie: Drogi gimnazjalisto, wypierdalaj z flamewarem, bo nie dosć że zdecydowanie NIE JEST to temat na takie dyskusje to jeszcze próbujesz wszystkim udowodnić jaki to Ty nie jestes zajebisty. Zasmucę Cię, nie jestes zajebisty, bo nawet na internetowym forum musisz się wykłócać o to kim naprawdę jesteś. Zgiń. Przepadnij.

Nie jestem fanem anime. Bleacha nie lubię. Samoocene mam niską. Coś jeszcze?

@Edit

a i chcialbym umrzeć bezboleśnie jeśli otrzymalbym taką możliwość przez boga, aczkolwiek wątpie, że istnieje, a co dopiero, że chcialby spelnic moje zyczenie. Samobojstwa nie popelnie, bo sie cykam.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz jak działają testy iq. jeśli jakimś cudem pies moglby owy test wykonać, otrzymalby wynik 100, a ja zalozmy tez mam 100 to nie znaczy, ze mam rowna inteligencje co pies, tylko, ze rozwijamy sie prawidlowo, nie jesteśmy ani głupi an mądrzy.

Nadal uwazam, ze jestem od ciebie mądrzejszy. Oczywiscie porownując nasz wiek, jstem od ciebie znacznie mlodszy, a wcale nie glupszy. 

O boże, leże i płaczę ze śmiechu, ale dobra bądź sobie tam guru internetu o najwspanialszy royalu, jak chcesz to mogę pisać ci per królu.

Wiesz jedna z najważniejszych cech ludzi inteligentnych jest skromność i znanie swojego miejsca, oraz akceptacja że istnieją lepsi od cb. Ale żyj sobie z tą swoją boską świadomością kiedyś się na tym przejedziesz.

@topic ktoś mi przybliży co się teraz dzieje w anime ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

O boże, leże i płaczę ze śmiechu, ale dobra bądź sobie tam guru internetu o najwspanialszy royalu, jak chcesz to mogę pisać ci per królu.

Wiesz jedna z najważniejszych cech ludzi inteligentnych jest skromność i znanie swojego miejsca, oraz akceptacja że istnieją lepsi od cb. Ale żyj sobie z tą swoją boską świadomością kiedyś się na tym przejedziesz.

@topic ktoś mi przybliży co się teraz dzieje w anime ?

Okej, co do Royala. ''Bleacha nie lubię'' Ale Ichigo na avatarze i sygnie ma. W temacie o anime się wypowiada. Śmiechłem. 

@topic

Obejrzałem ostatni odcinek dodany na stronce naruto-wbijam.pl (więc mniemam że najnowszy) to dopiero co obudzili 10 ogoniastego a Obito nawet nie próbował wykonać tego swojego Genjutsu.

Opublikowano

@-Vasto-

W anime aktualnie walczył Naruto,Kakashi,Gay i Bee z Madarą i Obito (madara i obito mają już 10 ogoniastego D:)potem skończyła się Naruto i Bee chakra no i z chakrą bestii koniec :c (jak zawsze podyskutowali trochę Naruto <--> Obito). 10-ogoniasty z rozkazu madary i obito chciał zabić naruto itd. lecz nagle przybyły zjednoczone siły ninja <3 i to było piękne ._.

Co ma sygnatura do tego, ze mam od razu lubiec anime?

nie rozumiem cie. po prostu sygna ladnie wyglada, nie zaprzeczysz. 

Powiedz mi że to jest ironia bądź sarkazm. A jeśli nie jest to po grzyba wypowiadasz się w tematach dla mangozjebów niedoje***u mózgowy :3

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

@-Vasto-

W anime aktualnie walczył Naruto,Kakashi,Gay i Bee z Madarą i Obito (madara i obito mają już 10 ogoniastego D:)potem skończyła się Naruto i Bee chakra no i z chakrą bestii koniec :c (jak zawsze podyskutowali trochę Naruto <--> Obito). 10-ogoniasty z rozkazu madary i obito chciał zabić naruto itd. lecz nagle przybyły zjednoczone siły ninja <3 i to było piękne ._.

Powiedz mi że to jest ironia bądź sarkazm. A jeśli nie jest to po grzyba wypowiadasz się w tematach dla mangozjebów niedoje***u mózgowy :3

Ty uważaj bo on należy do Wolnomularstwa xDDDD a tak poważnie to jest oczywiście Megalomanem

Co do Naruto to widzę bez większych zmian, pewnie jak się skończy anime o ile nie zrobią jakiejś z dupy kontynuacji, to obejrzę do końca.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ty uważaj bo on należy do Wolnomularstwa xDDDD a tak poważnie to jest oczywiście Megalomanem

Co do Naruto to widzę bez większych zmian, pewnie jak się skończy anime o ile nie zrobią jakiejś z dupy kontynuacji, to obejrzę do końca.

Oj tak megalomanem to on jest xD.

Btw. no tak ale w sumie podobała mi się końcówka tego odcinka jak

przybyły zjednoczone siły ninja i wspólnymi siłami zaczęły atakować 10-ogoniastego D:

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Chodzilo mi o to, ze nie lubie bleacha, ale sygnature mam ladna i zostawie. 

Błagam, niech  ktos go zbanuje, zabierze od kompa, pierdzielnie z krzesła.. Cokolwiek, bo nie wyrobię.

Oj tak megalomanem to on jest xD.

Btw. no tak ale w sumie podobała mi się końcówka tego odcinka jak

przybyły zjednoczone siły ninja i wspólnymi siłami zaczęły atakować 10-ogoniastego D:

Oj, jak słiit! 

Największym minusem naruto jest to, że od czasów UWAGA SPOILER MOCNO smierci sarutobiego nie zginął nikt kogo smierć jakkolwiek mogłaby mnie poruszyć.. A tyle odcinków. Troche lipa ;P

Opublikowano

Zakończyli by już tą serie to bym obejrzał do końca a tak to wymiękłem przy którymś tam setnym odcinku. Jednak Naruto > Naruto: Shippuden.

Opublikowano

Zakończyli by już tą serie to bym obejrzał do końca a tak to wymiękłem przy którymś tam setnym odcinku. Jednak Naruto > Naruto: Shippuden.

dokladnie. naruto shippuuden to gowno w porownaniu do naruto. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Poleciało ~15 postów. Następnym razem poleca bany. To ostatnie ostrzeżenie.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Zostane pewnie shejtowana zaraz z góry na dół ale ja nigdy nie rozumiałam fenomenu Naruto. Ani to jakoś ładnie nie jest namalowane, wiec przyjemnie się nie ogląda, ani jakiejś ciekawej fabuły nie ma.. no i postaciami są dzieci. Nie mam nic do fanów, ale mi przypadają do gustu raczej anime ktore przedstawiaja ludzi w moim wieku, nastoletnich czy bardziej doroslych

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Opublikowano

Zostane pewnie shejtowana zaraz z góry na dół ale ja nigdy nie rozumiałam fenomenu Naruto. Ani to jakoś ładnie nie jest namalowane, wiec przyjemnie się nie ogląda, ani jakiejś ciekawej fabuły nie ma.. no i postaciami są dzieci. Nie mam nic do fanów, ale mi przypadają do gustu raczej anime ktore przedstawiaja ludzi w moim wieku, nastoletnich czy bardziej doroslych

Próbowałas Shippuden? Czy obejrzałas tylko podstawkę Naruto (Tą znaną z tv)?

Opublikowano

Wygląda na to że oglądałeś tylko zwykłe Naruto :P a nie Naruto Shippuden :P

Samo słowo Shippuden-znaczy dorastać :P więc czego się spodziewasz.Zachęcam cię do przeczytania mangi bądź oglądania :)

1.jpg

Opublikowano

Wygląda na to że oglądałeś tylko zwykłe Naruto :P a nie Naruto Shippuden :P

Samo słowo Shippuden-znaczy dorastać :P więc czego się spodziewasz.Zachęcam cię do przeczytania mangi bądź oglądania :)

W tym co ona mówi jest racja. Niby w shipuudenie mają po 16 lat, ale naruto wciąż ma głos jak 13 latek i zachowuje się jak 13 latek. Obecnie z 15% mangi to wojna shinobi.. licząc nawet pierwszy sezon. Dużo niespójności, mogło powstać coś lepszego, bo uniwersum na prawdę fajne. Pewnie wszyscy to oglądamy z sentymentu. Kiedyś pamiętam jak o 19:00 się wracało z dworu na naruto, które leciało na jetixie, kiedys to bylo coś!

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Dawne czasy były duuzo lepsze od tych teraz.. ale nie ma co narzekac ;D

Naruto tak czy siak wymiata ;d

MeYf0tS.gif

Opublikowano

Royal - jak ja oglądałem Naruto na Jetixie to leciało chyba tak, że 2 odcinki w 1 dzień, na drugi dzień pierwszy odcinek to powtórka drugiego z wczoraj, a drugi nowy i tak w kółko. Ogólnie Naruto to moje pierwsze anime, choć oglądając je jak miałem bodajże 9-10 lat nie wiedziałem wgl. co to anime, tylko oglądałem bo się bili, tak jak Króla Szamanów xD Potem zacząłem oglądać shippuudena, chyba w 6 klasie albo w 1 gimnazjum i oglądałem co tydzień aż do fillerów z Kakashim, bo znudziły mi się po kilku, teraz znowu zaczynam. Przez ten czas czasami nie oglądałem i potem miał kilka odcinków pod rząd, ale już jestem na bieżąco. Jedyne co mi zepsuło frajdę z oglądania tego anime, to to, że z nudów wszedłem w najnowszy chapter mangi jakiś czas już temu i taki spojler, że chu*.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...