Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tak .. kage ; ) Zacznijmy od tego że hokage wybiera starszyzna.. Nie wybiorą gościa który został wyrzucony z własnej wioski ; d Mam nadzieję na smutne zakończenie.. Zauważcie jedno - nikt z dobrych, głównych bohaterów nie zginął ; ) Ginęli tylko źli lub postacie które były wprowadzane na 2-3 odcinki tylko po to by po ich śmierci naruto się wkurzył i zabił złych : )

SPOILER ! (osoby oglądające anime nie czytają tego ! : d )

Jedynymi osobami które były dłużej niż 3 odc. I zginęły - ojciec ino i shikamaru oraz Neji ;c )

No i gay sensei umrze, bo otworzył osmą brame

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem waszego udawanego zaskoczenia sam Kishimoto powiedział , ze manga naruto jest skierowana dla dzieciaków , wiec niespodziewajcie sie po niej jakichs mega krwawych i ckliwych scenek.

Opublikowano

Nie rozumiem waszego udawanego zaskoczenia sam Kishimoto powiedział , ze manga naruto jest skierowana dla dzieciaków , wiec niespodziewajcie sie po niej jakichs mega krwawych i ckliwych scenek.

wyczuwam fanboya

Opublikowano

Taak... Szczególnie te wszystkie zboczone sceny z Jiraiyą ; d.. Na pewno dla dzieci ; 3

Nie można też powiedzieć, że naruto jest dla dorosłych. Moim zdaniem dla 10-15 latków. Ja osobiście oglądam naruto z lekką beką, z przyzwyczajenia i przez sentyment z dzieciństwa, sama seria jest chujowa. Fillerów nie oglądam. 

Opublikowano

Podobnie jak ja ; ) Naruto zacząłem oglądać gdy wchodziło na jetix 7 lat temu i faktycznie.. sama w sobie seria robi się już nudna, przewidywalna... 

Opublikowano

To, że jest głownym bohaterem (Naruto) nic nie znaczy :D Zaskoczyło by mnie niezmiernie gdyby zginał 

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Opublikowano

Najpierw niech wywalą wszystkie spoilery bedzie w całości może z 240 odcinków, fabuła bardziej zwięzła.

niech wywalą wszystkie spoilery? O co ci chodzi? 

Opublikowano

niech wywalą wszystkie spoilery? O co ci chodzi? 

Chodzilo mu pewnie o ,, filery ,, . Jak dla mnie flery z kakashim sa spoko niektory filery potrafily wkurzyc jak te z strusiami ninja ehh ...

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Chodzilo mu pewnie o ,, filery ,, . Jak dla mnie flery z kakashim sa spoko niektory filery potrafily wkurzyc jak te z strusiami ninja ehh ...

te fillery z kakashim są słabe. Wszystkie fillery z naruto są chujowe. Gorsze ma chyba tylko bleach. Nigdy nie ogladam fillerow i wam wszystkim tez radze

Opublikowano

Oni na tym zarabiaja , wiec nie wiem jaki masz w tym problem. Chcesz byc na bierzaco, to czytaj mange.

nie będę czytal mangi, bo naruto jest zbyt słabe, zebym sie tak poswiecal

Opublikowano

te fillery z kakashim są słabe. Wszystkie fillery z naruto są chujowe. Gorsze ma chyba tylko bleach. Nigdy nie ogladam fillerow i wam wszystkim tez radze

Bleach ma niektóre filery x10 lepsze, jak aktualny wątek główny naruto.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bleach ma niektóre filery x10 lepsze, jak aktualny wątek główny naruto.

No nie wiem, ja przy wątku z bounto prawie spałem. 

Opublikowano

No nie wiem, ja przy wątku z bounto prawie spałem. 

Wątek Bounto to jest ultra gówno nawet ludziom co naruto oglądają bym tego nie polecił. Ale są np filery, wątek kiedy ujawniali się w realu zbuntowane zanpaktou albo z tą dziewczyną co wszyscy kapitanowie walczyli między sobą lub nowy kapitan i ten wątek z tymi mieczykami na energie czy co to tam było. A w naruto jest sam syf.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wątek Bounto to jest ultra gówno nawet ludziom co naruto oglądają bym tego nie polecił. Ale są np filery, wątek kiedy ujawniali się w realu zbuntowane zanpaktou albo z tą dziewczyną co wszyscy kapitanowie walczyli między sobą lub nowy kapitan i ten wątek z tymi mieczykami na energie czy co to tam było. A w naruto jest sam syf.

Czy ja wiem, czy w naruto jest sam syf. pierwszy sezon nie był taki zły. 

Opublikowano

nie będę czytal mangi, bo naruto jest zbyt słabe, zebym sie tak poswiecal

Nie bedziesz czytał , bo nie i chuj.

Swietne podejscie . Wnioskuje , ze niepotrafisz czytac , a jedyne co to wlepic gały w ekran i ogladac.

A skoro twierdzisz ze Naruto jest slab , to wytlumacz NA CHUJ OGLADASZ.

Opublikowano

Nie bedziesz czytał , bo nie i chuj.

Swietne podejscie . Wnioskuje , ze niepotrafisz czytac , a jedyne co to wlepic gały w ekran i ogladac.

A skoro twierdzisz ze Naruto jest slab , to wytlumacz NA CHUJ OGLADASZ.

Żeby się pośmiać z tego gówna?

Umiem czytać. Nie czytam mang, ponieważ wole anime, ale jeśli kontynuacja jakieogś anime bylaby w formie mangi to bym czytal. Oczywiscie jesli bylaby tego warta. Np. czytalem shingeki no kyojin, ale teraz tylko po angielsku mozna znalezc wiec porzucilem tą serie. Ty twierdzisz, ze naruto jest dobrym anime?

Opublikowano

Ja czytam mangi tylko i wyłącznie w których nie zawarte są walki (lub występują epizodycznie) gdyż nie ogarniam zbytnio walk w madze i wolę jak to jest zekranizowane w anime.Popieram royala jak można czytać Naruto?Przecież taką cienizne to ostatnio ledwo da się oglądać,nie wspominając już o filerach,które wyglądaja jak wyżygane jajko,które potem zostało zjedzone,a później wysrane następnie znowu zjedzone...

Opublikowano

Żeby się pośmiać z tego gówna?

Umiem czytać. Nie czytam mang, ponieważ wole anime, ale jeśli kontynuacja jakieogś anime bylaby w formie mangi to bym czytal. Oczywiscie jesli bylaby tego warta. Np. czytalem shingeki no kyojin, ale teraz tylko po angielsku mozna znalezc wiec porzucilem tą serie. Ty twierdzisz, ze naruto jest dobrym anime?

Nie twierdze , ze jest dobre , bo tak ogolnie jest słabe. Ale to ze czytam z sentymentu bo jestem ciekawy konca , nie znaczy ze mam pierdolic ze jest chujowe. Jak mi sie cos nie podoba to tego nie ruszam .

A jesli ty dla "BEKI " ogladasz anime , to powiem ci ze musisz miec zajebiste poczucie humoru.

Opublikowano

A jesli ty dla "BEKI " ogladasz anime , to powiem ci ze musisz miec zajebiste poczucie humoru.

Powiem krótko anime da się oglądać dla beki,gdyż jest taka kategoria,jak komedia.Gdy jest dobra,śmieszna komedia to można mieć z tego niezłą bekę ;)

Opublikowano

Jak dla mnie naruto sie konczy wiec te filera sa wciskane na sile aby kishimoto troche jescze zarobil na tym. Sam czytam mange i ogladam anime nieraz nawet filery i juz mnie powoli nudzi. Pol anime to ta piep**** wojna . Madara powinien zniszczyc kazdego i by byl szok i by zostal hokage i swiat byl zly hehe. Oczywiscie to moje fantasje a naruto zostanie na 100 % hokage po wygranej walce z sasuke o tytul bo nawet tworca powiedzial ze ostatnia walka bedzie pomiedzy nimi. A naruto od dziecka chcial byc hokage  i sie staral wiec bedzie na 100 %.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...