Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja czekam tylko na coś takiego: xD

Czyli rinnegan albo sharingan u Naruto.

Co do kto z kim. To liczę że Naruto bedzie z Sakurą , a Sasuke z Hinatą.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

To się nie doczekasz. Naruto z sharinganem lub rinneganem nie będzie. Dlaczego? Proste, tylko ucicha maja sharingana a tylko ktoś kto jest z ucicha może przebudzić rinnegana lub jeśli ktoś miał go już wcześniej.

Hinata z Sasuke ładna bzdura, ale każdy sobie myśli co innego :)

; )

Opublikowano

Co w takim razie powiesz o Kakashim czy Danzo? Obaj nie są z klanu Uchiha ale nie przeszkadza to im w posiadaniu sharingan'a.

Jeśli zaś chodzi o rinnegana to spójrz tylko na przykład ciał kontrolowanych przez Nagato. Miały one rinnegana. Skąd? Nikt tego nie wie więc możliwość jest.

Prawda jest taka, że w anime wszystko jest możliwe i zależy tylko od twórcy mangi. Jeśli zapragnie dać rinnegana czy sharingana komukolwiek to to zrobi.

Wytłumaczenie jakieś znajdzie bo to on tworzy to całe universum więc może dowolnie naginać jego zasady jak i tworzyć nowe.

Tak więc nigdy nie mów nigdy chociaż w sumie też do tego pomysłu zbytnim entuzjamem nie pałam i raczej wątpię by coś takiego się wydarzyło. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@2xup
Masz rację wszystko jest możliwe. Sasuke może oddać swoje oczy na łożu śmierci Naruto a ten w złości przebudzi rinnegana. huehue

Przecież znając życie to naruto będzie pojemnikiem na dziesiecioogoniastego

Y raczej nie skoro jest już "pojemnikiem" Kuramy.

Co prawda nie w pełnej formie, ale był już "pojemnik" dziesięcioogoniastego i był nim Obito.

@down

serio? Oglądasz to anime czy tak wypisujesz co popadnie?

; )

Opublikowano

@2xup

Masz rację wszystko jest możliwe. Sasuke może oddać swoje oczy na łożu śmierci Naruto a ten w złości przebudzi rinnegana. huehue

Y raczej nie skoro jest już "pojemnikiem" Kuramy.

Co prawda nie w pełnej formie, ale był już "pojemnik" dziesięcioogoniastego i był nim Obito.

a co to przeszkadza żeby posiąść więcej mocy?

Opublikowano

Ja nie czytam mangi, ale oglądam anie i w aktualnym odcinku walczą z obito i tworzy się 10-cio ogoniasty i tu mnie to zastanawia co się z nim stanie. Ale wydaje mi się, że w końcu zabiją obito czy coś, a Naruto nagle zostanie wciągnięty w swoją głowę (tak jak są pokazane rozmowy z Kuramą) i będzie rozmawiał z Mędrcem Sześciu Ścieżek (pewnie wymyślą coś takiego, że część jego duszy została zamknięta w Bijuu kiedy stworzył dzięwięć Bijuu) i po ty wszystkim zrobi to samo znowu czyli rozdzieli moc 10-cio ogoniastego).

Zastanawia mnie natomiast co się stanie z częścią chakry (mocy czy jak to nazwać) Kuramy ? Pewnie powróci do niego (w naruto) i będzie jeszcze mocniejszy (było mówione, że zamknięto w nim tylko połowę czakry).

Btw. to z tym mędrcem jest możliwe, bo podobnie było kiedy naruto walczył z Kuramą, żeby zyskać więcej czakry i pojawili się jego rodzice.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Mało prawdopodobne. Manga pokazuje coś innego. M.in. Sasuke da dużego kopa sojuszowi ninja.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Co w takim razie powiesz o Kakashim czy Danzo? Obaj nie są z klanu Uchiha ale nie przeszkadza to im w posiadaniu sharingan'a.

Jeśli zaś chodzi o rinnegana to spójrz tylko na przykład ciał kontrolowanych przez Nagato. Miały one rinnegana. Skąd? Nikt tego nie wie więc możliwość jest.

Prawda jest taka, że w anime wszystko jest możliwe i zależy tylko od twórcy mangi. Jeśli zapragnie dać rinnegana czy sharingana komukolwiek to to zrobi.

Wytłumaczenie jakieś znajdzie bo to on tworzy to całe universum więc może dowolnie naginać jego zasady jak i tworzyć nowe.

Tak więc nigdy nie mów nigdy chociaż w sumie też do tego pomysłu zbytnim entuzjamem nie pałam i raczej wątpię by coś takiego się wydarzyło. :)

Przecież kakashi dostał sharingana od obito :P Danzo z tego co pamiętam komuś podpieprzył.

Opublikowano

Zastanawia mnie natomiast co się stanie z częścią chakry (mocy czy jak to nazwać) Kuramy ? Pewnie powróci do niego (w naruto) i będzie jeszcze mocniejszy (było mówione, że zamknięto w nim tylko połowę czakry).

Przecież drugą połowę czakry kuramy zapieczętował w sobie Minato tuż po urodzinach Naruto

Opublikowano

Przecież kakashi dostał sharingana od obito :P Danzo z tego co pamiętam komuś podpieprzył.

zajebał go od Izuny, a Izuna przed śmiercią drugiego oddał Itachiemu

Przecież drugą połowę czakry kuramy zapieczętował w sobie Minato tuż po urodzinach Naruto

błagam niech się nie wypowiadają osoby które oglądają tylko anime bo poziom jest przerażający

Opublikowano

zajebał go od Izuny, a Izuna przed śmiercią drugiego oddał Itachiemu

błagam niech się nie wypowiadają osoby które oglądają tylko anime bo poziom jest przerażający

Poziom twojego intelektu jest przerażający. Wracaj do jaskini trollu.

Cielson dobrze prawi z tym, że Minato zapieczętował w sobie połowę chakry a dokładnie Yin.

@down

Wybacz ale jesteś taki mądry, że z tych słów, które zlepiłeś nie rozumiem nic a nic. <3

; )

Opublikowano

Poziom twojego intelektu jest przerażający. Wracaj do jaskini trollu.

Cielson dobrze prawi z tym, że Minato zapieczętował w sobie połowę chakry a dokładnie Yin.

poziom twojej głupoty jest w chuj za duży nawet jak na to forum, jakbyś był ogarnięty choć trochę to wiedziałbyś te informacje, rozmowa z podludziem....

Opublikowano

po 3

Jirayja w końcu powróci dlaczego ? ponieważ mam argument trochę głupi ale jest Nagato ożywił wszystkich których zabił więc w tym jirayje ? ale i tak jeśli nie to to i tak powróci bo czemu na stary dobry ero zboczek tak szybko i łatwo by umarł ? no to był mój iDol <3

Wiem wiem dzieccinnie głupie te moje pomysły ale komentujcie ;]

Temu pomysłowi kibicuję jak najbardziej. Jirayja byl przezabawną postacią i strasznie mi go brakuje w tym anime.

Jakkolwiek by tego nie zrobili ucieszyłbym się z jego powrotu. :)

Deidara też był świetny ale na jego powrót to raczej nie ma co liczyć. :(

1373662483-U83583.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja byłbym za jakims konkretnym zakonczeniem , naprawde konkretnym.

pojęcie względne

Co do zakończenia co ma być to będzie. Pewnie zaskoczenia nie przeczujemy.

; )

Opublikowano

Jakiego zakończenia oczekuje? Śmierci naruto i sasuke wraz z madarą. Ale pewnie będzie tak, że jakimś cudem naruto zyska taką moc, dzięki ktorej pokona madare i wskrzesi swoich wszystkich przyjaciol ktorzy umarli podczas wojny..

Opublikowano

Nie wiem, co się stanie, aczkolwiek mogliby już skończyć z tymi filerami <_< Naruto jest głównym bohaterem, więc raczej musi przeżyć ;p

Opublikowano

Nie wiem, co się stanie, aczkolwiek mogliby już skończyć z tymi filerami <_< Naruto jest głównym bohaterem, więc raczej musi przeżyć ;p

Nowłaśnie ja tego nienawidze. Autorzy tez tak myslą "a nie bede zabijal przeciez glownego bohatera.." A dlaczego? 

Opublikowano

Nowłaśnie ja tego nienawidze. Autorzy tez tak myslą "a nie bede zabijal przeciez glownego bohatera.." A dlaczego? 

Dla mnie by było lepiej, gdyby Naruto zginął, tzn... Lubię Naruto, ale po prostu przeżycie głównego bohatera jest takie monotonne i nudne. Nie rozumiem dlaczego nie chcą wprowadzić czegoś nowego. Nie przypominam sobie żadnego filmu, ani Anime, w którym główny bohater umiera. Bo jest głównym bohaterem? Przecież na końcu może umrzeć i wszyscy żyli długo i szczęśliwe, poza tym bohaterem :D

Co do Naruto... Wiadomo ile jeszcze będą puszczać te filery?

Opublikowano

Dla mnie by było lepiej, gdyby Naruto zginął, tzn... Lubię Naruto, ale po prostu przeżycie głównego bohatera jest takie monotonne i nudne. Nie rozumiem dlaczego nie chcą wprowadzić czegoś nowego. Nie przypominam sobie żadnego filmu, ani Anime, w którym główny bohater umiera. Bo jest głównym bohaterem? Przecież na końcu może umrzeć i wszyscy żyli długo i szczęśliwe, poza tym bohaterem :D

Co do Naruto... Wiadomo ile jeszcze będą puszczać te filery?

death note, school days. Według niektórych też code geass, ale tam główny bohater tak na prawde przezywa

death note, school days. Według niektórych też code geass, ale tam główny bohater tak na prawde przezywa

Naruto to jeden z najgorszych głównych bohaterów moim zdaniem. 

Opublikowano

I trochę jest tutaj racji.. Jest ciągła monotonność, zawsze jak przegrywa to tylko po to by się podnieść ( w DB też tak było, ale jakoś bardziej mi się to podobało.. Nie wiem czy mogę się tutaj wypowiadać ponieważ anime przestałem oglądać dawno ( gdy itachi użył na kabuto izanami ). W mandze nie zapowiada się na koniec, chociaż jest znacznie dalej niż anime... Jak się skończy? Nie wiadomo... Kiedy? Może do końca 2016? : P Naruto jest strasznie długie i nie zdziwiłbym się gdyby po madarze Naruto poznał kogoś jeszcze ze złych i z nim się bił czy coś : ) 

Opublikowano

Tak, tak .. kage ; ) Zacznijmy od tego że hokage wybiera starszyzna.. Nie wybiorą gościa który został wyrzucony z własnej wioski ; d Mam nadzieję na smutne zakończenie.. Zauważcie jedno - nikt z dobrych, głównych bohaterów nie zginął ; ) Ginęli tylko źli lub postacie które były wprowadzane na 2-3 odcinki tylko po to by po ich śmierci naruto się wkurzył i zabił złych : )

SPOILER ! (osoby oglądające anime nie czytają tego ! : d )

Jedynymi osobami które były dłużej niż 3 odc. I zginęły - ojciec ino i shikamaru oraz Neji ;c )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...